Добре дошли МАЙ'2017

• 55 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте на всички Simple Smile Днес бях на биохимичен скрининг в МЦ Димитров. Докторът беше изключително млад специалист (под 30 год.със сигурност). В началото каза, че е прекалено рано да прогнозира пол, после каза, че "ще се пробва" и видя момче, което със сигурност не приличало на момиче. Прегледа ме и вагинално, за да определи дължината на маточната шийка. В крайна сметка се оказа, че само един показател го притеснява и ще изчакаме другата седмица резултатите от кръвта ми. Като цяло доста се обърках и не разбрах почти нищо. Другата седмица съм в Щерев, където по принцип се следя. Днешният БХС беше инцидентен и започвам да съжалявам, че отидох. PS.: извинявам се за дългия пост Simple Smile Поздрави на всички.

# 571
  • София
Yasmina.B., и моята гинеколожката като чу "котарак" каза "махайте го". Ние с мъж ми само кимахме и пасувахме. Даже не си помислих да се разделям с 5годишния ми котарак Simple Smile
Правих изследване и на себе и на котарака - всичко беше наред. Чистила съм тоалетната му с ръкавици, но като цяло оставих тази дейност на съпруга ми.
Опитах се да го отделя и да не с мен, но беше мисия невъзможна - спеше с мен  Laughing

# 572
AnMary, ами тя и нашата котанка зимата не можеш да се разположиш нормално на леглото от нея  Grinning иначе лятото не можеш да я накараш да спи при нас, търси хладничкото. Joy

# 573
Здравейте на всички Simple Smile Днес бях на биохимичен скрининг в МЦ Димитров. Докторът беше изключително млад специалист (под 30 год.със сигурност). В началото каза, че е прекалено рано да прогнозира пол, после каза, че "ще се пробва" и видя момче, което със сигурност не приличало на момиче. Прегледа ме и вагинално, за да определи дължината на маточната шийка. В крайна сметка се оказа, че само един показател го притеснява и ще изчакаме другата седмица резултатите от кръвта ми. Като цяло доста се обърках и не разбрах почти нищо. Другата седмица съм в Щерев, където по принцип се следя. Днешният БХС беше инцидентен и започвам да съжалявам, че отидох. PS.: извинявам се за дългия пост Simple Smile Поздрави на всички.
Коя г.с. си ти, че и пол знаеш вече  Thinking А иначе и аз скоро ще трябва да ходя на БХС.

# 574
  • Варна
Здравейте бъдещи мами. Аз вече минах първата ЖК, днес ходих да ми взимат кръв за изследванията и ранен БХС и чакам резултати. Иначе видяхме бебо, чухме сърчице, подскачаше си, махаше ми с ръчички и ми стана едно такова... много мило  Heart Eyes Сякаш до този ден не съм осъзнавала напълно, че съм бременна.

За котараците - и аз си имам един такъв вкъщи и при следващото ми посещение при доки ще пуснем и токсоплазмозата. Но със сигурност не мисля да махам котака, освен ако няма някакъв реален проблем.

# 575
 Коя г.с. си ти, че и пол знаеш вече  Thinking А иначе и аз скоро ще трябва да ходя на БХС.
[/quote]
11 г.с. и 5 дни, т.е. 12-та...
И аз много се озадачих и леко се притесних, защото дори не можаха да ми обяснят какъв е показателят, който дава отклонение. В Понеделник ще чакам второ мнение  Confused Confused Confused

# 576
Здравейте!Аз вчера се записах на ЖК, видяхме бебо( въртеше се, сърцето му биеше като локомотив) и трябваше да пусна пълна кръвна картина + още няколко показателя и урина. Всичко е наред според резултатите, днес ходих да пусна и изследвания за СПИН и Васерман,че и те били задължителни според АГ-то.Началото на месец ноември съм на БХС в Св.Петка като Аг-то каза,  че на 90% ще кажат пола. Тогава ще съм в 12 г.с. Иначе се чувствам добре,  като изключим това,  че се чувствам по-изморена от обикновено + някой други временни неразположения,  но хич не се оплаквам. Коремът ми расте сякаш с всеки ден и вече ме питат от какво е този корем. Поздрави на всички!  Целувки!

# 577
Коя г.с. си ти, че и пол знаеш вече  Thinking А иначе и аз скоро ще трябва да ходя на БХС.
11 г.с. и 5 дни, т.е. 12-та...
И аз много се озадачих и леко се притесних, защото дори не можаха да ми обяснят какъв е показателят, който дава отклонение. В Понеделник ще чакам второ мнение  Confused Confused Confused
[/quote]
ее би било супер ако и аз разбера толкова рано какъв ще е полът  Blush сънувах, че е момиченце, ама имам едно такова усещане, че ще е момченце  Grinning каквото дойде по принцип, да е живо и здраво само  baby_neutral

# 578
Здравейте,
Аз ходих на БХС на 26.10 в Майчин дом, само кръв ми взимаха, ехото аг-то ми го прави, и май добре че е така по коментарите на другите мами  #Crazy
Резултатите са мн.добри, слава богу.
Иначе пол не ни каза, защото ни каза, че е рано, може би следващия път ще се пробваме да видим на 8.11.
Терминът ми беше на 4.05, на предния преглед имах забавяне в растежа на бебо и ми преизчисли термина за 8.05, сега на 25.10 като ме гледа се оказа, че бързо е наваксал бебо и вече терминът е 1.05, което си е относително, защото го определя по размера. 6.9см е голямо, в 14г.с. съм(13+4дни), следващият ми преглед ще в 16г.с.(15+1ден) и ще видим по размер как ще е, тогава ще пробваме и да видим пола, макар че винаги мърда изключително много и се върти здраво. Аз сънувах също, че ще е момиченце, но и аз имам усещане, че няма да е  Confused  newsm78 дано като попорасне да го хване мързелчето, да не получавам силни ритници.
Видях, че някоя мама беше писала за висок пулс при мен досега все е бил висок, последните 2пъти над 160(164 и 168) аг-то каза, че не е притеснително.

На мен все още не ми личи коремче, може би малка подутина под пъпа, но като цяло ми се е изменила формата на корема. Споделете вие имате ли вече коремчета, промяна в килограмите?
hahaha Може би, когато съм стискала по-дълго време и съм похапнала в комбинация коремът ми се издува все едно съм в 6месец 

Лек следобед мами!  bouquet

# 579
Здравейте,
Аз ходих на БХС на 26.10 в Майчин дом, само кръв ми взимаха, ехото аг-то ми го прави, и май добре че е така по коментарите на другите мами  #Crazy
Резултатите са мн.добри, слава богу.
Иначе пол не ни каза, защото ни каза, че е рано, може би следващия път ще се пробваме да видим на 8.11.
Терминът ми беше на 4.05, на предния преглед имах забавяне в растежа на бебо и ми преизчисли термина за 8.05, сега на 25.10 като ме гледа се оказа, че бързо е наваксал бебо и вече терминът е 1.05, което си е относително, защото го определя по размера. 6.9см е голямо, в 14г.с. съм(13+4дни), следващият ми преглед ще в 16г.с.(15+1ден) и ще видим по размер как ще е, тогава ще пробваме и да видим пола, макар че винаги мърда изключително много и се върти здраво. Аз сънувах също, че ще е момиченце, но и аз имам усещане, че няма да е  Confused  newsm78 дано като попорасне да го хване мързелчето, да не получавам силни ритници.
Видях, че някоя мама беше писала за висок пулс при мен досега все е бил висок, последните 2пъти над 160(164 и 168) аг-то каза, че не е притеснително.

На мен все още не ми личи коремче, може би малка подутина под пъпа, но като цяло ми се е изменила формата на корема. Споделете вие имате ли вече коремчета, промяна в килограмите?
hahaha Може би, когато съм стискала по-дълго време и съм похапнала в комбинация коремът ми се издува все едно съм в 6месец 

Лек следобед мами!  bouquet
За пулса и на мен ми казаха, че е нормално, не се притеснявай. БХС в Майчин дом колко заплати? Аз иначе откъм килограми си седя едни и същи..между 50 и 51кг. според зависи коя част на деня се изтегля( ако ме разбирате хаха ) надявам се да не кача много, но то тепърва почва дебелеенето  #Crazy

# 580
В Майчин дом не заплатих нищо.  newsm78
И аз съм така 45-46 кг, зависи кога се меря.
 bouquet

# 581
Аз съм в 10 г.с и съм качила 2 кг. и то сякаш само в корема. Висока съм 175 см и на друго място не личи за момента. Не се лишавам,  старая се да ям здравословно и честно казано мисля,  че напълняването и килограмите особено през бременността са си до структура и гени.Та нямам особени претеснения и не ме притесняват качените килограми. А за полът моето АГ ми каза,  че заради апаратурата в Св. Петка се вижда толкова рано, стига и да се е обърнало в подходяща позиция. Ние искаме момче принципно,  но каквото Господ даде..сякаш напоследък имам чувството,  че ще е момиче. Не се вълнувам особено за пола, а  да е живо и здраво.

# 582
Като се замисля, ние с моя аг се бяхме разбрали в св. Петка да ходя, но май забравихме и двамата ooooh!
Аз съм 170см и за момента само в гърдите ми личи по-осезаемо, предполагам до 1-2 седмици ще си имам коремче, хапвам си нормално за бременна, малко количество и често, горе долу на всеки 3 макс 4 часа, като вечерта си спя, само ставам до тоалетна. Като цяло мен също не ме притесняват килограмите, които ще кача, ами просто да не стане изведнъж и да стана в стрии, защото кожата ми е изключително суха и си имам и стрии по бедрата, а не съм имала драстични промени още от малка, та дори в пубертета. Мажа се ама знае ли човек  smile3511

bouquet

# 583
Ами по принцип в семейството ми няма пълни хора, но за всичко си има първи път Simple Smile ще го преживея, щом сме решили, че искаме бебче..  baby_neutral Почнах много бързо да се измарям докато върша домакинската работа, а толкова пъргава си бях и още не мога да свикна с това, че вече трябва с по-бавно темпо да си върша нещата. Rolling Eyes Аз по принцип много обичам да си мрънкам за каквото и да е  Grinning и сега като се случи така, че да изляза от рано в болничен, си мрънкам колкото да не ми е скучно.. горкия ми мъж, ама той за 5г. вече се е научил да не ми обръща внимание  Joy

# 584
В 12г.с и за това време съм качила 2кг., но аз спрях и цигарите в това време.
И аз имам проблем със среднощното ставане до 00, още не мога да свикна, но има време  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт