Добре дошли МАЙ'2017

• 55 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
ZELA, не ходя на работа, единственото което правя е да лежа. Ако съм в хоризонтално положение няма болки ниско долу, при изправяне веднага се появяват. От време на време има червена кръв, малко е, но я има. Притеснена съм много.  Praynig Praynig Praynig
Опитвам се да мисля положително, но при всеки път в който видя тази червена кръв и сякаш надеждите се изпаряват. Дано всичко е наред. Чакам следващия преглед - 28.09, тогава може би ще ми дадат повече информация.

# 76
  • София
 Здравейте,днес бях на преглед отново,бебчето си расте,отговаря на 7 с и 6 дни,сърчицето му тупка със 165 удара в минута.Доктора каза,че статистически момичетата били с по-учестен пулс,да видим дали ще познае,аз много искам момиченце,но имам едно вътрешно усещане за сини гащи,ще видим  Mr. Green Живо и здраво да е и до термин  Praynig
 Чакам резултат от микробиология,че имам едно доста неприятно течение,напомнящо ми за кандида ....

За момичетата с болки в долната част на корема пуснете си стерилна урина,защото понякога от уроинфекции се получават такива болки.

mar1ah ,стискам палци ЧХГ да се удвоява и всичко да е наред.Той е един много вариращ хормон и при всяка жена е различен,важното е да се удвоява.

# 77
Хайде дано се похвалиш скоро mah1ra.

Хубави новини от Bubble Simple Smile Сигурно е било много вълнуващо!

# 78
Момичета със зацаоване, пийте Папаверин! Мен това ме спаси и много лежане!Папаверин най - много 3 по 2, иначе пробвайте първо с 2 по 2 ! Успех!

# 79
  • София
Здравейте,казвам се Галя, на 32години съм. Днес, след седем дни закъснение, теста показа две ярки черти. Записах си час за преглед във вторник. Имам син на 7 , който утре е първокласник. Ще се радвам да споделяме трепети, радости и тревоги и да си помагаме взаимно!!!

# 80
Здравейте!

На 27 години съм и това е първата ми бременност. Вчера бях на преглед и установиха, че съм в 5 седмица и днес вече 2 дни. Видяхме сакчето и докторката каза, че след около две седмици да отида и ще го има и сърчицето, за жалост съм в командировка тогава, тъй че ще запиша час за октомври. Термина ми е 16 май 2017 г.

По мои изчисления съм по напред в седмиците, но пък реално важното е всичко да е наред и да се развива нормално.

Много съм щастлива!!!  Hug

Поздрави на всички мами и  лека бременност!  bouquet

# 81
Здравейте и от мен!Много се радвам, че има такава тема и с удоволствие и аз се разписвам при вас Simple Smile
По мои изчисления и по тези на калкулаторите в нета, термина ми е на 5 май Simple Smile. Надявам се бременността ми да е успешна, ще ми е първа такава, а преди 2 год. имам и един мисед.
За зацапванията и аз се включвам, още на датата на която (не)очаквах цикъл прицапах за 2-3 дни.Ходих на лекар и всичко беше наред, не ми изписаха нищо.Сега в понеделник пак прицапах  Sad , историята е дълга, но с две думи доки каза, че се виждал само плоден сак без ембрион и по-късно отидох при наш познат акушер-гинеколог който видя ембриона веднага и даже видяхме сърчице Simple Smile в 6 г.с.
Пия утрогестан 2х2 и но-шпа 3х2, досега го пих утрогестана, но вече мисля да го слагам вагинално, просто не се чувствам добре от тях.
Ами това е моята история.Много се радвам, че сме толкова много и ще споделяме заедно всички моменти!Успех момичета и пожелавам на всички ни една безпроблемна бременност и на финала всеки със здрав, пухкав и сладък бебок!!! Hug

# 82
Здравейте Simple Smile Мислех още малко да изчакам преди да се запиша, но ми изникна въпросче и бих искала да се посъветвам с вас.
Миналата седмица трябва да съм била в 5 седмица и се видя само плодно сакче и жълтото тяло. След две седмици съм пак на преглед да видим вече и ембриончето. Това ще ми е първа бременност и не съм наясно с всичко та ще се радвам ако някой знае да ме посъветва за фолиевата киселина. В момента пия дуфастон, но за фолиева киселина изобщо не стана въпрос при прегледа. Предполагам, че е още рано, а и по тази тема знам, че има противоречия сред лекарите. Някоя от вас пие ли фолиева киселина? На каква схема се приема? Дали ще навреди ако на своя глава започна да пия?
За съжаление няма как да се свържа с гинеколожката ми преди прегледа. Чудя се дали да не питам личната, но тя дали би знаела. Ще се радвам да споделите вашия опит Simple Smile
Лека бременност на всички!

# 83
Фолиевата киселина е витамин, който задължително се пие. Учудвам се, че не са ти казали, сигурно са пропуснали. Всеки ден трябва да се пие по едно. Купи си Неофолик-така се казва най-добрият продукт.

# 84
Pichi трябва да пиеш фолиева к-на задължително.Съгласна съм със sonityy Неофолика знам, че е добър.Аз лично пия Огестан той е с няколко витамина, но скоро и аз мисля да мина на Неофолик.
Незнам как не са ти изписали, според мен можеш и сама да започнеш да си го пиеш, аз когато отидох док да ми потвърди бременността тя сама ме пита започнала ли съм да приемам фолиева к-на.Явно може и сам да си я предпише човек  Laughing
Така че няма проблеми, взимай и започвай да пиеш.Много е важна за бебо!

# 85
Много ви благодаря момичета! Още днес ще си взема. Надявам се да не съм закъсняла.

# 86
  • София
Здравейте и от мен  bouquet Аз съм с термин 29.04 , но лекарката каза,че по всяка вероятност ще се роди началото на май живот и здраве,тъй като последно имах проблеми с цикъла и не се знае на колко дни ми е и кога ми е овулацията Simple Smile Записвам се и аз при вас с 6-7 г.с и вчера видяхме и пулс  Hug Дано догодина по това време да си показваме снимки на бебоците  Praynig

# 87
Здравейте, момичета! Записвам се и аз при вас; терминът ми е 3ти май. Преди 2 дни бях на преглед в 7-ма седмица и 0 дни- чухме сърчице, но размерът на ембриона ми се стори малък- едва 3мм; според това, което чета за тази седмица трябва да е около 9-10мм. Какви са размерите на вашите ембриончета! Поздрави и лека бременност на бъдещите мами!

# 88
Аз се моля на 29.09 да чуя сърчице,че с това кръвотечение и болки в корема имам известни притеснения. Надявам се да споделя радостта си след 2 седмици.  Praynig Praynig Praynig

# 89
  • София
 Здравейте,днес един куп работи свърших и цял ден кръстосвам из София,голямо возене падна  Laughing Бая раздрусах точицата по разбитите улици и сега й се полага почивка и витаминчета (плодчета).

sonityy ,ще чуеш сърчице  Hug Бъди спокойна,почивай и мисли позитивно.
pichi , не си закъсняла,почвай я фолиевата,но си вземи Неофолик Мета,както са ти казали.
ssaa и  Chincha ,честито туп-туп , толкова е хубав този звук  Heart Eyes
  Chincha, не знам дали ще ти помогна,но моето ембри го измериха CRL (май означаваше размер от главата до дупето) 1.38 мм и отстрани пише "Отговаря на 7 с и 6 дни" .
 Може би сте мерили размера на плодния сак

Общи условия

Активация на акаунт