Добре дошли МАЙ'2017

• 55 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
До тук сме ясни всички, става дума за нататък, за новите бъдещи майски майчета Simple Smile

# 241
Здравейте, днес бях на преглед но докторката не видя сърдечна дейност в 6г.с. съм. Дори ме наплаши с абразио. Моля споделете при вас кога се видя сърчицето, според мен още е рано.Много съм притеснена

Благодаря ви за посрещането , момичета Hug

Стискам палци всичко да е наред и просто да е рано Hug Истината е  ,че просто в началото и лекарите не могат да бъдат сигурни какво точно се случва , затова аз ще отида към 8ма г.с. Така направих и с първата бременност. Отидох в 8ма, сакчето отговаряше на 7ма седмица и се чу сърчице. Ако нямаш кървене или нещо друго  ,което да те притеснява , изчакай една седмица и отиди пак, може и при друг лекар

# 242
Аз не виждам нищо лошо в самоизчислението хахха макар че и аз прекалих с информацията при предната бременност, за сметка на това не четох за нищо, което следва след раждането и там беше голямата ми грешка Joy Joy

Ето този гестационен календар ползват повече доктори
http://www.ladypill.com/calendar.php

# 243
Привет, момичета!
Ние в петък видяхме нашето човече, на възраст 8 седмици и 2 дни, с размери 1,7 см и ритмично сърчице! За 3-ти път ми е, но така се развълнувах, все едно е първи...неописуемо е... Heart Eyes
Рядко пиша, но си ви чета. Само през телефона ползвам нет и писането тук ми е малко по-трудно, за това също бих се включила и във ФБ групата.
Bubble, може ли да пуснете някак линк към групата? Simple Smile

# 244
Здравейте, днес бях на преглед но докторката не видя сърдечна дейност в 6г.с. съм. Дори ме наплаши с абразио. Моля споделете при вас кога се видя сърчицето, според мен още е рано.Много съм притеснена

Благодаря ви за посрещането , момичета Hug

Стискам палци всичко да е наред и просто да е рано Hug Истината е  ,че просто в началото и лекарите не могат да бъдат сигурни какво точно се случва , затова аз ще отида към 8ма г.с. Така направих и с първата бременност. Отидох в 8ма, сакчето отговаряше на 7ма седмица и се чу сърчице. Ако нямаш кървене или нещо друго  ,което да те притеснява , изчакай една седмица и отиди пак, може и при друг лекар
Благодаря ти mikipoli  Hug
Да ,вече нямам кървене.Беше само един ден и в болницата го спряха,нямам болки и се чувствам добре. Силно се надявам всичко да е наред и другата седмица на прегледа  Simple Smile

# 245
  • София

mia_ata , решихме че на първо време е по-добре групата да бъде "тайна",все пак да не е видима от всички поне на първо време .Който иска да ми изпрати мейла си на лично съобщение и ще ви добавя.

# 246

mia_ata , решихме че на първо време е по-добре групата да бъде "тайна",все пак да не е видима от всички поне на първо време .Който иска да ми изпрати мейла си на лично съобщение и ще ви добавя.

Peace ок, готово Simple Smile

# 247
Bubble, здравей..писах ти вчера на лично съобщение мейл и имената ми, за групата в фейса,но все още не съм добавена  Wink да не би да съм дала нещо грешно и да не ме откриват  newsm78

# 248
  • София
Имам няколко мейла изпратени на лични сьобщения,мили момичета,утре ще ви добавя и ако до вечерта не сте получили покана,пишете ми пак,че явно понякога нещата се обьркват.
Bubble, здравей..писах ти вчера на лично съобщение мейл и имената ми, за групата в фейса,но все още не съм добавена  Wink да не би да съм дала нещо грешно и да не ме откриват  newsm78
Я ми изпрати пак мейла си,сигурна съм че те добавях,но може някъде и аз да съм сгрешила.

# 249
Здравейте, майски момичета!
Следя ви от началото, но тихомълком  Twisted Evil
 Чаках си първия преглед и тъй като вече видях точицата и тупкащото сърчице реших да ви драсна, да знаете, че сте с една повече  Simple Smile
За мен ще е първа бременност. Работихме по въпроса от началото на годината, без да се стараем много-много с изчисления. Е, сега обаче кимпенсираме с това броене и следене на г.с. Grinning

Леко бременеене, МАЙчета Simple Smile

# 250
Момичета, в коя г.с. мислите да си правите ФМ? Искам още днес да си запазя час, но се чудя в 12г.с. или 13г.с... АГ ми каза, ако искам да видя пол да е в 13-та, но пък има май вероятност тогава да е късно за БХС.  Confused Дали може да се направи едновременно и ФМ и БХС с един записан час  newsm78 в 12г.с.?

# 251
Bubble,  и мен още ме няма във ФБ групата Simple Smile
За ФМ и Бхс пасувам, защото тук системата, както се оплаках по-рано е мнооооого различна (да не кажа никаква) по отношение на бременност... ФМ тук правят в 13-16 седмица и това е първият преглед с ултразвук по програмата им. После към края чак има още един преглед с ултразвук и толкова..веднъж се изследва кръв и урина, другото е само мерене на кръвно и тегло... ooooh! Пол не казват...всяка бременна, която иска повече, отива на частно, 250 е прегледа, да ни е честито!  Laughing
Мисълта ми е- в България лекарите обръщат много повече внимание, радвайте се!  Peace
П.п. Болничният за мен все още е мираж...
Усмихнат ден от мен!  Hug

# 252
Здравейте! Видяхме двете чертички преди няколко дни. Още не сме ходили на преглед, сигурно след седмица... Имаме едно момиченце на година и осем м. Дано и тази бременност вс. мине нормално.

# 253
Здравейте момичета! Привет на новодошлите и честита радост!
Аз не съм чела/писала, защото ми е мн лошо и повръщам. Всеки ден пия вода на глътки за да не я върна и ми е адски отпаднало. Вие как се справяте с това? ! Лошо ми е защото не съм яла , а не мога да ям защото ми се повръща Sad

# 254
ZELA на мен за щастие не ми е било толкова лошо както на теб, но в моментите когато ми е било и не можех да ям, ядях някакъв кисел плод (киви, портокал, мандарини), зелена салата и краставици с оцет, кисели краставички, таратор... общо взето нещо кисело и след него вече успявах да ям нещо тестено, но месо откакто съм бременна не само не ми се яде, а даже и не мога да гледам. Успех и се надявам скоро да ти отмине. 

Общи условия

Активация на акаунт