Добре дошли МАЙ'2017

• 55 191
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Не са три,а четири мами с термин 26.05.2017.Аз съм на 31,почти 32г. и е първа бременност за мен.Днес бях на ехограф по здравната каса и се оказа ,че бебето върви с 1 седмица напред.Затова термина може и да ми се промени.Иначе се следя на частно в Щерев.Имам записан час за БХС НА 16.11.2016.Бях се притеснила,че нямам почти никакви симптоми и затова отидох на допълнителен преглед с ехограф.

# 646
Разбира се, ще пиша как е минало. Моята Аг ми препоръча да отида в Св. Петка, въпреки, че живея на 100 км от Сф. Четох разни мнения, в крайна сметка и се доверих. А иначе и тя можеше да ми направи БХС и то за 60 лв., вместо да давам 140 лв в Св. Петка, но ми препоръча да го направя там заради специалистите и апаратурата. Надявам се да не се разочаровам.

# 647
mimmi K моля прости пропуска ми, предполагам че си го споменала назад в темата просто не съм запомнила термина ти. Може ли да те попитам при кой се следиш в Щерев? Извинявам се ако ви досаждам с въпросите си за лекарите и впечатленията ви от тях като отношение и професионализъм просто ми е ново и се опитвам да се ориентирам  Embarassed

# 648
Здравейте мами,искам и аз да се включа във вашия форум . Моят термин е на 6 май и ми е втора бременност и не върви особено добре за мен ,но за мъничето за сега всичко е наред. Ще се радвам да ме приемете в групата.

# 649
pichi и аз така като теб прокървих в 7г.с. пих дуфастон, седмица болничен и само лежане и пак се върнах на работа...докато не прокървих пак..и не се наложи хоспитализация..така че недей се замисля, пускай болничен..бебчето е най-важно. И на мен ми се искаше да си поработя поне още 2-3 месеца, но явно бебче иска да си почива:) От днес и аз съм с хрема, пия мн витамини, ще пия и парацетамол преди лягане, утре ако съм по-зле ще го мисля : ) А иначе и моят термин е за 26ти май Simple Smile ставаме 5 мамитаа  baby_neutral но пак не се знае дали няма да ми се промени Simple Smile вчера бях на преглед, бебче е цели 3.5 см  Sunglasses в 11г.с  съм. Другата седмица на 09.11 съм на ФМ и на следващия ден БХС Simple Smile Надявам се всичко да е наред, а също така и ще ме запишат вече на ЖК. Гинеколожката си мисли, че няма да ми стигне болничният, но има като опция да ме пращат на комисия и се удължава Simple Smile

# 650
  • София
При Сигридов със записан час чака ли се пак?

# 651
Здравейте и от мен. И аз се записвам при вас с термин 26.05 и ставаме 6 Simple Smile Втора бременност ми е, имам момиченце на 3г и половина. Засега всичко върви наред при мен и както и първия път се чувствам прекрасно - без гадене и други неприятни симптоми. Утре съм на първа ЖК за изследвания и ще си записвам час за ФМ и БХС. Как ставаше включването във ФБ групата?

# 652
Мами да попитам започнахте ли да купувате кремове против стрий, ако може да ми препоръчате че те в аптеката винаги гледат най-скъпото да си купиш а не винаги има ефект.

# 653
Здравейте! Включвам се и аз в групичката - моят термин е 14 май, втора бременност ми е. Имам момиченце на почти 6г. Ще се радвам да обменяме опит заедно тук Simple Smile

# 654
Аз се мажа с кокосово масло сурово, студено пресовано (това което става и за готвене). Чувала съм,че домашна свинска мас е най-добрия вариант,ако има от къде да намериш. За фейсбук група и аз не разбрах има ли..

# 655
Мами да попитам започнахте ли да купувате кремове против стрий, ако може да ми препоръчате че те в аптеката винаги гледат най-скъпото да си купиш а не винаги има ефект.

С каквото и да се мажеш, ако ще се появяват стрии, нищо няма да им попречи. Всичко зависи от кожата ти. С първата бременност не съм се мазала изобщо, нямам никакви стрии

# 656
За стриите и аз още се ослушвам какво да си взема, но като че ли ще заложа на някое масло на Икаров като по естествен продукт- примерно от гроздови семена, кайсиево или бадемово. Някоя мама която при предишната си бременност е пробвала някой продукт и е доволна нека сподели за марка.

# 657
Не съм съгласна, че няма ефект от мазанаето. Разбира се, зависи и от еластичността на кожата, но със сигурност маслата помагат при по-сухите и склонни към нацепване кожи. Аз се мажа с натурални масла - кокосово масло, масло от карите. Този път си избрах комбиниран продукт. Малко трудно попиват в кожата, но пък са много ефикасни. Също са и икономични Simple Smile

# 658
Здравейте и от мен. И аз се записвам при вас с термин 26.05 и ставаме 6 Simple Smile Втора бременност ми е, имам момиченце на 3г и половина. Засега всичко върви наред при мен и както и първия път се чувствам прекрасно - без гадене и други неприятни симптоми. Утре съм на първа ЖК за изследвания и ще си записвам час за ФМ и БХС. Как ставаше включването във ФБ групата?

Здравей,
Имаме си ФБ групичка. Пиши на *Bubble* или  funny-bone на лични да те добавят Simple Smile

# 659
При Сигридов със записан час чака ли се пак?
Аз вчера бях и чаках 1 час и 15 мин

Общи условия

Активация на акаунт