Пееш или лъжеш

• 96 907
  • 1 012
  •   1
Отговори
# 165
Само мен ли ме дразни Ненчо като водещ?  newsm78

Алекс ги подведе в началото, че е виждала №2 в пиано барове, а после се отметна, но никой не забеляза това  Peace

Очевидно предаването е на запис, та се чудя откъде вземат наградния фонд  Thinking и хонорарите на журито

# 166
Печалбата им е само от реклами, то няма от какво друго. Не случайно предаването е раздуто два часа, а не по-малко.

# 167
  • Бургас
Сигурно може да се вмести и в 40-50 минути цялото предаване. Simple Smile Само това ме подразни снощи,но щом папкат от рекламите лошо няма.

# 168
Сигурно може да се вмести и в 40-50 минути цялото предаване. Simple Smile Само това ме подразни снощи,но щом папкат от рекламите лошо няма.

+1 Peace отегчих се по едно време. Интересно стана накрая, след като останаха трима, в началото ми се виждаше много скучно, едва дочаках да усетя някаква интрига. Дали защото беше първи епизод и е ново за ефира, дали формата си е такъв, но едно и също слушах сигурно 5-6 пъти - видеата с историите на участниците, после същите истории, разказани от самите тях и някрая като отпадат изненада - пак историята!  Laughing

# 169
  • Луната ни пази
На мен ми беше много забавно   Laughing

Последно мислех, че и двамата дето остави не могат да пеят  Laughing Излъга ме мен този с шармантното сако.
Ама даже си призна, че сакото не е негово, а на Етиен Леви 😄

# 170
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Сега потърсих дали няма тема и ви открих.   Laughing
Изчетох всичко от началото.
Тайна, гледах някои от корейските участници от линковете, които си дала.
Започвам ги сезон по сезон...Благодаря ти за удоволствието!  Hug

Снощи познах, че може да пее само  Македонеца и младата майка,
а за спечелилата бях раздвоена...за другите не познах изобщо.   Mr. Green

Доста е  мудно шоуто, но нали трябва да има реклами,
иначе тез дето се натискат да са все в "ефир" ще го закъсат яко.   tooth tooth tooth

# 171
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Веднъж седмично ли ще го дават?

# 172
  • Sofia
Да,само в четвъртък

# 173
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Благодаря, Доли!  bouquet

# 174
Когато свърши ВИП Брадър, ще го излъчват в понеделник.

# 175
Хареса ми, ще се гледа. Пропуснах началото и си мислех, че само един може да пее, а се оказаха половината. Шанс 50:50 Laughing Познах само за един. 

# 176
  • София
Хареса ми, ще се гледа. Пропуснах началото и си мислех, че само един може да пее, а се оказаха половината. Шанс 50:50 Laughing Познах само за един. 
Половината, защото няма от къде да намерят по петима пеещи за предаване.Би трябвало фалшивите да са само двама от 7, но нашите са го обърнали,фалшивите явно са повече.

# 177
  • Майна Сити
Напротив, в предаването 4 пееха и 4 фалшивееха  Peace

# 178
В интервю Маги каза, че всеки път ще са различен брой пеещи и непеещи Peace

# 179
На мен  това предаване не ми хареса.Мнооого разтеглено във времето и пълно с реклами.

Общи условия

Активация на акаунт