Пееш или лъжеш

• 89 100
  • 924
  •   1
Отговори
# 840
амиии, аз се чудех, как така знаят песента за дует
всички ли я репетират, какво ли....
то , къде бил ключът на бараката ...

# 841
Аз не мисля, че всички знаят кой ще победи и дали той/тя може да пее. Не са всички толкова добри актьори и това много ясно си пролича при Орлин Горанов, който уж играе в представление, а беше изключително изкуствен. В тази ситуация мисля, че се знаеше и е репетирано, за да не се изложи на татко момичето, но не мисля че винаги е така. Айде сега нито Тони Димитрова, нито Анелия са толкова добри актриси, за да изиграят такава изненада и шок. При Орлин личеше от киломентър. Да не говорим за култовото - МОЛЯЯЯ? Grinning

# 842
От начина, по който изпяха песента накрая, ми стана ясно, че са репетирали заедно, така поне изглеждаше отстрани...
По сценарии се знае кой ще победи (независимо дали пее или не) и се прави репетиция с госта.
Не ми се вярва, чак пък толкова...

# 843
  • София
От начина, по който изпяха песента накрая, ми стана ясно, че са репетирали заедно, така поне изглеждаше отстрани...
По сценарии се знае кой ще победи (независимо дали пее или не) и се прави репетиция с госта.
   Ако това е истина, ( не се съмнявам, просто не съм го допускала) мисля, че вече няма да ми е интересно да го гледам - предаването.
 Ееех, направо ми се развали настроението.
Всяко шоу се развива по сценарии, включително и Биг Брадър.

# 844
Не е вярно, че всяко шоу се развива по сценарий. Нито Пееш или Лъжеш, нито Биг Брадър, но ти си вярвай в каквото искаш.

# 845
Има разлика между сценарии, където има ясни реплики и сцени, и редакторска намеса. В реалитито е точно редакторска намеса.
Редактор насочва участниците, дава им съвети, понякога и ги манипулира. Също така се влияе и чрез монтажа, но това не значи че има сценарии. Участниците са насочвани, но все пак реплики не им се слагат в устата и после не бива да се сърдят, защото за да излезе нещо така са го казали.
Според мен в “Пееш или лъжеш” се влияе чрез броя на пеещи и не пеещи, както и с мненията на панела. И то постоянния панел, при гостите не вярвам да има някаква особена намеса.
Сега това последното предаване вече е различен случай, там според мен е било решено предварително, че Беатрис ще победи. От една страна, за да се чуе името й , от друга за да предизвикат интерес чрез възмущението на зрителите. Не мисля, че при другите участници беше нагласен победителя. Някой като Тони си я прецакаха с малко пеещи. Анелия пък я изманипулираха с не пеещ мъж на дует мъж-жена и т.н

# 846
  • София
Не е вярно, че всяко шоу се развива по сценарий. Нито Пееш или Лъжеш, нито Биг Брадър, но ти си вярвай в каквото искаш.
И ти имаш право да си вярваш в каквото искаш.

# 847
Да, те така по вдъхновение- стартират камерата и снимат. Разбира се, че има сценарии. Представете си само колко подготовка е вложена. На колко пари от реклами се разчита... Има не просто сценарии, а сценарии с тайминг- например, ако гледате по интернет, когато започна изпълнението накрая с О.Горанов- предаването в интернет спира заради правата. Всичко се подготвя предварително.

# 848
във всеки епизод, Рачков подканя ли, подканя гостът- да си избере победител, най- накрая!, даже всеки път казва" ...след 5 часа запис"..."...след 6 часа снимки"... Thinking

# 849
Да, те така по вдъхновение- стартират камерата и снимат. Разбира се, че има сценарии. Представете си само колко подготовка е вложена. На колко пари от реклами се разчита... Има не просто сценарии, а сценарии с тайминг- например, ако гледате по интернет, когато започна изпълнението накрая с О.Горанов- предаването в интернет спира заради правата. Всичко се подготвя предварително.

Ми да, защо да не спира като е правено на запис и има монтаж. Прекалено голямо очакване имате към екипите на предаванията. Няма кой да плаща на сценаристи и толкова финно да се гласи всичко, че да бъде сметнато до секунда по сценарий и всички да се гениални актьори и да бъдат естествени.
Определят участници - решават колко да пеят и да не пеят, защото им трябват определено количество пеещи спрямо желаният ефект от госта, панела ги насочва в желаната посока и те се поддават или не. Повечето им личи, че се притесняват да не се изложат. Дават им се общи насоки - примерно да махат или не определен участник - както беше при Кристиян Янкулов или Надя Казакова, но според мен в крайна сметка оставят крайното решение на тях и после записа се монтира според желанията на редакторите. Така според мен седят нещата. Сега има и изключиния - последното предаване.

# 850
  • София
И последното предаване, ей така без "никой да знае" спечели 15 годишното момиче, защото никой не я познава? Случайност.....Ние вярваме! Не мога да повярвам, че ни мислят чак пък за толкова прости. За мен беше много обидно, всичката тази бутафория. Знам, че " имаш пари, угаждаш си". Но, много моля, малко поне уважение към зрителите. Нали всичко правите за нас и ви е много трудно, а аз всяка вечер пускам сълза. Нямам нищо против към момичето, но, не можеше ли да изчакате да стане на 17 - 18 год. и тогава да я лансирате? Сега настроихте много хора против вас. За съжаление и Орлин Горанов, за пореден път го изигра не толкова убедително, ама парите не миришат. " Ниско, халваджиян, много ниско!"

# 851
  • София
Ми да, защо да не спира като е правено на запис и има монтаж. Прекалено голямо очакване имате към екипите на предаванията. Няма кой да плаща на сценаристи и толкова финно да се гласи всичко, че да бъде сметнато до секунда по сценарий и всички да се гениални актьори и да бъдат естествени. ....
Чак пък сценаристи в множествено число едва ли е необходимо и един е достатъчен, който да изглади концепсията и това е. Спомнете си как Рачков каза нещо на развален английски език и Иван и Андрей на секундата скочиха и отидоха при него - ей така изведнъж от само себе си. Или пък си мислите, че тези участници дето показват някакви таланти, ей така на момента Рачков ти пита и те излизат, или пък тези песни дето ги пеят накрая въобще не са репетирани и т.н. да не продължавам нататък.

# 852
Ми да, защо да не спира като е правено на запис и има монтаж. Прекалено голямо очакване имате към екипите на предаванията. Няма кой да плаща на сценаристи и толкова финно да се гласи всичко, че да бъде сметнато до секунда по сценарий и всички да се гениални актьори и да бъдат естествени. ....
Чак пък сценаристи в множествено число едва ли е необходимо и един е достатъчен, който да изглади концепсията и това е. Спомнете си как Рачков каза нещо на развален английски език и Иван и Андрей на секундата скочиха и отидоха при него - ей така изведнъж от само себе си. Или пък си мислите, че тези участници дето показват някакви таланти, ей така на момента Рачков ти пита и те излизат, или пък тези песни дето ги пеят накрая въобще не са репетирани и т.н. да не продължавам нататък.

Защо се мъчете да го гледате, като сте убеден, че е изцяло по сценарий..Аз не бих, ако имах вашето убеждение.

# 853
  • Буркина Фасо
ами и филмите са по сценарии, но ги гледа цял свят.

# 854
ами и филмите са по сценарии, но ги гледа цял свят.

Филмите задължително са по сценарий!

Общи условия

Активация на акаунт