Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 514
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Каина просто отиди при някой друг АГ докато чакаш да мине отпуската. Нека ти вземе секрет за МБ, както и за плазмите и хламидиите, които може да занесеш в Геника. Не е нужно за такива по-прости изследвания да чакаш Wink За другото не знам какво да те посъвтвам. За 6 години почти на пръсти се броят месеците, в които сме пропускали опити. Винаги е било поради лечение и след някаква интервенция. Единствено не си позволих да рискувам два от последните месеци , но защото исках да запазя чиста МБ за следващия опит. Но това е с по-голяма тежест пред нормалните ежемесечни опити. В крайна сметка не пречи да пропуснеш само този месец. Отиди възможно най-скоро за изследвания. Ще станат в рамките на седмица и ще имаш повече яснота.
Верчето, какво да ти кажа. Задължително ги направи Peace Големи поразии могат да направят при Б, както и с тръбите ти Wink

# 31
Значи мога да отида при обикновен АГ да ми вземе секрет и да ги занеса в Геника 
Аз утре имам записан час за вътрешен лекар да търсим причината за поддържането на температурата- започвам с ехографи я на коремните органи, бъбреци. Ще ви кажа какво съм свършила 🐥

# 32
Да, ама все пак трябва да е малко по в час с нещата. Макар да се надявам, че повечето АГ-та вече работят с Геника. Мисля, че си имат техни хранителни среди. Питай преди това Wink Наистина ли никой до сега не ти е казал да ги изследваш newsm78 Забравих за загубите при теб в първия момент и сега се зачудих.

# 33
Страхотна е новата ни темичка! Блинг, благодаря, за старанието! Дано всички развеем положителните тестове в тази тема!
Събирам от всичкият пашец - розов, син, всичко събирам!
Йоли, благодаря, за информацията! Полезна е и за мен Simple Smile

# 34
  • От Луната
Радвам се че съм помогнала с информацията, само не знам дали не е прекалено за форум. Да не вземе някой да си пие АП, ей така за "профилактика" ...
Ще го оставя още няколко часа и после ще я махна ... трябва да се мисли какво се публикува в подобни обществени платформи, където не знаеш колко куку-та четат и се самолекуват.
Аз аспирин не пия без назначение, но едва ли всички са така Sad

# 35
Всеки си носи глава на раменете. Не можеш да опазиш света. Като реши някой нещо ще го направи. Това се отнася и в случаите, в които трябва да решим да се или не доверим на някой лекар в зависимост и от нашето светоусещане. В крайна сметка и тялото и здравето са си наши. Никой няма да ти даде ново тяло назаем после.

# 36
Блинг, докато намеря гинеколог в София и запазя час, ще си дойде време за прегледа... пък и ще минем наведнъж с мъжа ми. Мале, 6 години опити са голямо изпитание! Боец си!

# 37
  • От Луната
Аз просто съм отговорен човек и аз мисля за последиците от моите действия ... за мен форума е източник на информация, която да се потвърди или отхвърли от лекар, но има и друг тип хора Sad

Бих се радвала иначе на ново тяло с хубав з@дник  Joy

# 38
Каина, нямаш ли някой АГ, който си те следи newsm78 Толкова ли е сложно с часовете?
Аз бих се зарадвала дори на тялото ми от преди 11 г, когато прихващах от въздуха, ама тц Tired

# 39
Синеока, много полезно инфо  Hug
само единственото разминаване със Сигридов е, че при планово секцио клексана се спира две седмици преди датата  Peace  Бях малко учудена, но той ми каза че няма да има проблем и ще трябва след секциото да си слагам инжекции и да си пусна изследвания за да преценят колко време след раждането ще продължи  Rolling Eyes

12 часа се спира преди нормалното  Peace

# 40
  • От Луната
Магнетик, сигурна съм че каза секцио, обсъждахме само секцио, понеже почти сигурно е че раждането ще е секцио.
Със Сигридов това не съм го обсъждала, понеже е прекалено рано.
100% ще е нещо средно от всички мнения.
Интересно как ще изчислят 12 часа преди нормално раждане?
Станахме половин доктори 😞
Дописвам: аз май съм на мнение, че трябва да се спре и при двата случая.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 20:05 от ♥Синеока♥

# 41
Ми аз се чудя как точно става с нормалното  newsm78

Ами ние коментирахме , защото повече няма да се виждаме и обсъдихме нещата горе долу до края , но се разбрахме ако има нещо което ме притеснява за клексана и изследванията да му звъня на него или Русев  Rolling Eyes

# 42
Синеочке и аз благодаря за лесното обяснение, доцента и  на мен ми обясни подобни неща, но се забравя.. Сега си го копирах и ще си го препочитам когато ми се наложи, за фраксито примерно не знаех че е по-добре вечер, аз пия АП вечер и него щях да го слагам сутрин, дега ще знам че е по-добре обратното, но иначе и аз мисля че не е добре да го четат всички, наистина е пълно с хора  които сами си поставят диагнози и се лекуват по форуми и гугъл..имамбколежки които са полу доктори и постоянно си изписват диагнози, даже моята свекърва като настинем с ММ си позволява чак антибиотици да ни назначава, нямало да навредят  Naughty Shocked просто не знаете колко прост народ има.

# 43
Няма ли някой да се похвали?

# 44
Някаква обществена тайна ли има пак Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт