Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 882
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Някаква обществена тайна ли има пак Rolling Eyes

Календара Simple Smile

# 46
Ахааа  Laughing Ако има ще ни се похвалят. Няма да досаждаме сега Wink
Действайте, имате две седмици макс за хвалене, че пак назаднахме със списъка Flushed

# 47
Леле, изписали сте старата тема и няколко страници от новата вече! Бях права като казах, че докато дойде октомври ще се вредя евентуално в 20 и някоя тема  Mr. Green

Иначе, страхотна тема, както винаги! Блингче, благодаря за старанието!  Hug

Че не съм ходила в клиниката от няколко месеца - не съм, ама тез двете момичета на снимките под снимката на д-р Калчев кои са? Май не са ми познати... newsm78

Аз няма с какво да се отчета, освен с факта, че цикълът си ми дойде точно навреме  Rolling Eyes То нямаше и как да е иначе като ММ го пратиха в командировка точно покрай ОВУ ама здраве да е! Да мине и утре и заминаваме и ние малко на моренце да се заредя с витамин Д и да починем. Като се върнем клиниката ще е отворила и мисля да звъня за час да пусна една микробиология и да се видя с доцента да каже дали да правим нещо преди новия опит.

Hug за всички и палчета за момичетата, които чакат порочни изненади!  Praynig

# 48
  • София
И аз тук.

# 49
Лив, как магьосниците, които забъркват и се грижат за нашите ембрита Heart Eyes
И на теб пожелавам приятна и зареждаща почивка  Nature Sunny Може и да е рано за морско бебе, но поне съберете сили за после Sunglasses

# 50
  • София
Влизам да събера и от прашеца на г-ца Магнетична и ♥Синеока♥  newsm79
Тази тема ще събирам от всички, че ще ми е нужен  Blush
♥Синеока♥ благодаря за информацията. Беше ми доста полезна! Hug bouquet
Искам да пожелая приятна почивка на eli_t, Liv Tyler и 💎Bling-a-ling💎, а и на всички, които ще почиват! grinning039. Пожелавам ви да си изкарате много хубаво, отпускащо и релаксиращо  Hug

# 51
Лив, как магьосниците, които забъркват и се грижат за нашите ембрита Heart Eyes
И на теб пожелавам приятна и зареждаща почивка  Nature Sunny Може и да е рано за морско бебе, но поне съберете сили за после Sunglasses
ХА, вярно, че са те!  Simple Smile Нали винаги са с шапки и маски и не ги познах!

Много приятна, спокойна и слънчева почивка и на теб Блингче, както и на всички останали момичета, които ще се възползват от септемврийските празници, за да заредят батериите!  Hug

# 52
Благодаря за пожеланията Hug Като малко дете чакам тази мини почивка. В момента повече би ме зарадвала и от положителен тест Mr. Green
Скрит текст:
Аз честно казано дори с маски не можах да ги видя и много не ме удостоиха с вниманието си, ама го преживях. Следващия път ще ги тормозя Naughty

# 53
Ето ме и мен.

Bling, благодаря за темата!

Моят цикъл дойде днес, така че...ясно Ви е. Честно казано този път не се чувствам чааак толкова зле, както обикновено. Може би, защото ми предстоят пътувания през септември и съм положително настроена.

Пожелавам Ви хубави почивни дни!

# 54
Love spoko Приятна почивка и на теб Nature Sun With Face
Боби нещо се опитва да се отцепи от колектива Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 13:52 от 💎Bling-a-ling💎

# 55
Здравейте,

И аз влизам в графата заминаващи на почивка или поне опит за такава! Ще минавам да попочитам телеграфно... Весела почивка на всички! Много положителни тестчета да има в началото на другата седмица! Simple Smile

# 56
Love следващият път ще успеете  Hug

Приятна и топла почивка на всички  bouquet

Аз имам пак въпрос, моето TSH е било досега 1.10; 1.18 при бременност след имплантация се вдига доколкото знам, поправете ме ако греша..та  кога е нормално да си влезе в граници отбово, за да не се налагат лекарства или да направи някоя поразия? Досега мислех че нямам проблем с щитовидна  но съм се обзавела с възелче..и искам да се подготвя максимално, което зависи от мен да изследвам.

# 57
  • София
Русев ми каза да изследвам TSH 3-4 седмици след положителен тест, за да не го хвана висок и да не се шашна

# 58
Ако ти играе се налага терапия няма как. Много е индивидуално всичко. При положителен тест пускай веднага ТСХ заедно с кръвния, за да може да се вземат мерки. Пиеш ли нещо изобщо или караш така newsm78
Скрит текст:
За себе си много пъти съм казвала. Нямам проблем с щитовидната. Чиста е, няма антитела. Обаче ТСХ си прави каквото иска. Едва го удържам около 1, а при имплантация скача много. Последната изненада с него беше месец след БХ. Въпреки, че бях с идеални стойности преди трансфер и на най-високата доза, която съм приемала беше скочил сериозно. За няма и два дни имплантация. Не излючвам възможността и някои от поддържащите лекарства да са дали ефект. Но е факт, че беше по-висок в сравнение с периода след А, когато не пиех абсолютно нищо.
Лично аз не съм много ЗА практиката на доцента да се изследва седмици по-късно. Всички останали ендокринолози препоръчват контрола след положителен тест.
Достатъчно се шашнах и след посочение период, въпреки уж взетите мерки. Никой няма да ми поеме угризенията дали не е дал ефект върху неуспеха.

# 59
  • София
ох ами аз нали точно заради тсх отидох при русев, беше ми 2.3 и той каза да го оставя така, а след края на септ. да почна по 0.25 л-тироксин през ден.
Каза ми да не се юрвам да изследвам тсх като забременея, не е правилно, защото е нормално да е високо, а след 3-4 седмици като завърши изцяло имплантацията и т.н.т. и тогава ще се преци в зависимост колко е дали да се изпише терапия.
Иначе аз точно такъв план имах - като видя черта да пусна чхг, тсх и прогестерон

Общи условия

Активация на акаунт