Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да опитваме през следващите месеци или трябва да изчакаме, докато преминем основните прегледи и изследвания?
Какво да ям - грозде, диня, царевица или всичко?
Какви са резултатите от изследванията за МБ, Микоплазма, Уреаплазми и Хламидии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да опитваме през следващите месеци или трябва да изчакаме, докато преминем основните прегледи и изследвания?
Ако изпитвате постоянна, тъпа болка в дясната яйчникова област, може да имате възпалена тръба или яйчник. Препоръчително е да си направите ултразвук на таза (ТУ), за да се изключат инфекции като хламидия и плазмиди. От тази гледна точка може да спрете опитите, тъй като взаимното заразяване ще влоши ситуацията. Изследванията ще бъдат от полза, тъй като са необходими, ако проблемът се задълбочи.
-
Какво да ям - грозде, диня, царевица или всичко?
-
Какви са резултатите от изследванията за МБ, Микоплазма, Уреаплазми и Хламидии?
-
Какво представлява 4G/4G мутацията и какви са нейните последствия?
-
Кога е подходящо да се тества отново TSH след повишение по време на бременност?
Аз вече съм спокойна, че няма да пропусна месеца заради цикъла. Още го няма и все ще ме вместят за вторник-сряда. Сега остава да направя и хубав фоликул или два, за да достимулираме с док и дано направим опит този месец.
Ох, дано, дано, дано, че това отлагане и чакане ме убиват.
Хайде да ти е на късмет това нареждане на нещата и да продъжи все така. Дано има остатъчен ефект и поне две хубави яйца да извадите

Някак така превантивно по-раничко не може ли
, една от вените ми колабира. Отделно абокати, от самата стимулация нищо не разбрах, бях се подготвила за болки, бодежи, подуване ... нищо от това не се случи. Все едно имах един Ф, не 8.