Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 948
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Блингче, чак сега виждам че си сменила името на темата. Дано да е на късмет и наистина да сбъдне мечтите ни.
Тия дни наистина може да има засечки в клиниката. Всички сме наточили зъби и чакаме да се втурнем. Joy Аз вече съм спокойна, че няма да пропусна месеца заради цикъла. Още го няма и все ще ме вместят за вторник-сряда. Сега остава да направя и хубав фоликул или два, за да достимулираме с док и дано направим опит този месец. Praynig Ох, дано, дано, дано, че това отлагане и чакане ме убиват.

# 301
Нищо нищо Laughing По-добре късно отколкото никога Wink Хайде да ти е на късмет това нареждане на нещата и да продъжи все така. Дано има остатъчен ефект и поне две хубави яйца да извадите Praynig Ти все пак си отиди по възможност на трети ден, пък те ще измислят как да те вмъкнат. Ако трябва ще им скръцнеш нали знаеш Peace

# 302
Блингче, чак сега виждам че си сменила името на темата. Дано да е на късмет и наистина да сбъдне мечтите ни.
Тия дни наистина може да има засечки в клиниката. Всички сме наточили зъби и чакаме да се втурнем. Joy Аз вече съм спокойна, че няма да пропусна месеца заради цикъла. Още го няма и все ще ме вместят за вторник-сряда. Сега остава да направя и хубав фоликул или два, за да достимулираме с док и дано направим опит този месец. Praynig Ох, дано, дано, дано, че това отлагане и чакане ме убиват.

Успех Боби!

# 303
  • От Луната
Магнетик, на 28ми съм при Сигридов, първа този път  Mr. Green и после може да скокна и аз до клиниката да се покажем на док  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Боби, успех, бях сигурна че ще се вместиш, ааааа и я вземи врътни един тест  Crazy Praynig Mr. Green

Блинк, радвам се че си по-добре, дано и настроението да е по-ведро  Hug

Аз на късия си имах 7дни поредни, но и имах средна стимулация, така че, може това да е било водещото, а и моето ЛХ скача за часове, затова доста изкъсо го следиха Heart Eyes . Копче не мога да кажа за процедурата, всичко беше под конец, дори в непредвидените ситуации. Стискам палци и при вас така да се наредят нещата  Praynig Praynig Praynig

# 304
♥Синеока♥, абе хич не е по-добре настроението, но поне физически се оправям. Благодаря за вниманието Hug Честно казано ме плашиш с този план-график Confused То ми е ясно, че ще се ходи по-често и дълго, ама хич не ми се иска да откарвам десет дни там. До сега лежах и на моята по-ранна О, но май и това е много относително напоследък. Моето ЛХ бие всякакви рекорди не се оплаквайте Mr. Green

# 305
  • От Луната
Не всеки ден имах УЗ, но имах инжекции, хормони и доизясняване на стимулацията.
То моето в началото си е ОК, но както днес е 4-5, така утре е 80  Shocked Иначе стимулацията леко удължи ФФ, и О вместо на 13-14 ден беше на 15ти. Добре е по-бавно да растат Ф, това съм забелязала, ранната О при мен не е с качествена Я  Confused
Иначе аз не се оплаквам  Mr. Green , хваля док, че му обърна внимание  Party

# 306
Благодаря ви  Hug
Йоли, рано е за тест, а и едва ли има смисъл. Днес ми е 25-ти ден, но за мен вече започва да е постижение да стигна до 26-27 ден и затова бях притеснена да не подрани пак и да прецака работата. За съжаление от време на време усещам тежест като преди цикъл, но засега удържам нещата. Вчера и онзи ден лежах по цял ден, но днес вече не издържах и се разходихме. В отпуск съм все пак. Simple Smile

# 307
Блинг, то няма как хем прецизна процедура, хем да не висим. По-добре прежали колкото дни трябва и да се приключва...
Аз при първото инсе, което беше перфектно направено висях три дни плътно. И то за инсе на ЕЦ.

# 308
То е достатъчно да има хормони всеки ден или през ден, за да се кибичи там Confused
Дните съм ги прежалила отдавна. Изхабих допълнително такива без никакъв резултат, което е още по-кофти вариант. Така или иначе имам предвид един престой поне от десет дни. Но по-скоро в началото имах други сметки с по-ранната О, която очевидно се измества със стимулацията и удължава нещата. Здраве да е. Важното е всичко да е под контрол. Накрая ще стане, както док се шегуваше, че трябва да ползваме ранната ин витро практика преди десетки години, когато са се изследвали хормоните на два часа Mr. Green
Добре де колко най-рано може да се включи cetrotide newsm78 Някак така превантивно по-раничко не може ли Rolling Eyes

# 309
Хаха, хормони през два часа си е истината! Н
Така няма да изтървем нищо...
Моето ЛХ на 10-ти ден ако е 37. На 12-ти ден е 10.
Блинг, цетроид не се ли включва при размер на фоликулите около 15 мм. Не знам може ли по-рано...

# 310
И през два и през колкото часа се наложи да ме бодат, но да няма изненади.
Нямам идея за цетротида. Просто питам някой от вас, който е по-наясно докато стигна до док да го разпитам кога най-рано може да се включи. Ако е обвързан и с размер става още по-сложно Confused Ама все трябва да има начин всичко да се овладее някак едновременно.

# 311
  • От Луната
Аз го започнах при нива на ЛХ 6-8 нещо такова, стартирах с ЛХ 4. Тръгне ли да скача, започват да го потискат. Мисля, че няма общо с размера на Ф, аз когато го започнах Ф бяха към 12-14мм
Това за късия протокол.

# 312
Тази информация е по-успокоителна Sunglasses

# 313
  • От Луната
Голямо бодене пада, мазах се с крем за вени, че е страшно Sad , една от вените ми колабира. Отделно абокати, от самата стимулация нищо не разбрах, бях се подготвила за болки, бодежи, подуване ... нищо от това не се случи. Все едно имах един Ф, не 8.
Имах изследвани над 15 различни хормона, без теста накрая ... но си струва всяка синка и всеки дискомфорт, когато знаеш, че така трябва да е  Heart Eyes

# 314
Не ме плаши нищо такова, само крайният резултат Rolling Eyes Другото се търпи. Стискаш очи, зъби каквото трябва. Опитваш се да се приспиш за някоя седмица, месец, месеци колкото се наложи или докато се изчерпаш.
Дано го имаме и ние късмета с липсата на странични ефекти. В момента ми е трудно да го повярвам, ама вярата крепи човека Laughing Всеки път и с всяка стимулация е различно.

Общи условия

Активация на акаунт