Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 894
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Люксен, честито сърчице! Да бие до термин Simple Smile

# 91
Люксен, честито сърчице  Heart Eyes  Винаги с хубави новини да се връщаш  Hug

Моето ТСХ беше под 1 преди опита, 2 или 3 седмици след + теста , след коментар в темата го пуснах и беше 1 и нещо. След това го държах под 1 в Първи триместър, сега във втори е до 2, трети пак под 1  Peace

Иначе и аз бях на 175 и 150, после станах на 150 и 125, а сега съм само на 100, но като стане студено май ще трябва да го вдигна, че сега е 1 и нещо. Изследвам се на 3 седмици - вит.Д, ТСХ, коагулация + още един куп неща  ooooh!

# 92
Магнетик, ти направо си със стойности мечта Rolling Eyes Дай боже всекиму. Благородно завид Blush
Твоята принцеса танцува ли Heart Eyes

# 93
Магнетик, ти направо си със стойности мечта Rolling Eyes Дай боже всекиму. Благородно завид Blush
Твоята принцеса танцува ли Heart Eyes

Блингче,  Hug

Добре, че още не ме боли като щурмува корема ми  Laughing  Днес имах повечко работа и бях в неудобна за нея поза, направо не се спря, щом се облегна назад и не правя нищо и тя е доволна  Mr. Green Шефска му работа  Crazy

След малко отиваме на кино по женски, дано само и  саунда не ме блъска освен нея  Mr. Green

# 94
Малката шефка Flutter Не се знае може да й хареса на кино Wink

# 95
  • София
Благодаря, момичета.

Магнетична, да кажеш как е минало киното. Аз не съм ходила от + теста, но и мисля, че още ше е рано да не понасям саунда. Кой филм ще гледате?

Снощи къпах бебе.  Heart Eyes На моя приятелка мъжа й замина командировка и бях в тях. Бая се озорих, въпреки че вече е на 5 месеца...страшна работа беше.  baby_neutralТя уж ме насочваше, но трудно се справих. И така.

# 96
Хехе Heart Eyes Аз от преди десетина години се тренирах с всичко освен къпане. Една приятелка ме остави да гледам малкия и бях на ръба и да трябва да го изкъпя сам самичка, но майка й ме спаси в последния момент. Да видим дали ще си опресня лесно уменията Sunglasses Че на помощ не разчитам особено с ММ. Той дори с куч не може да се оправи дето е една мръвка и по-малък от бебе. Ако не друго поне свикнах да жонглирам и да се оправям с една ръка. 

# 97
Момичета, да ви разсмея Simple Smile
Скрит текст:
вчера в работата трябваше да поискам оферта, за един специализиран компютър. И в описанието на параметрите, вместо да напиша осем процесора, написах осем фоликула. Добре, че го видях преди да изпратя имейла.

# 98
Скрит текст:
вчера в работата трябваше да поискам оферта, за един специализиран компютър. И в описанието на параметрите, вместо да напиша осем процесора, написах осем фоликула. Добре, че го видях преди да изпратя имейла.
Сигурно е знак за 8 фоликула на пукнция Simple Smile

# 99
Скрит текст:
Сигурно е знак за 8 фоликула на пукнция Simple Smile

Хаха, ще видим Simple Smile

# 100
А дано Peace И аз ти го пожелавам Поли Wink Аз ще съм доволна и на 2-3. Пък и повече няма да е много приятно да се търпят.

# 101
  • София
Хехе срам и позор чак на 7-ма страница да се запиша.За два дена ви изпуснах съвсем.
Блинг благодаря за старанието,темата е страхотна.Да е много плодородна.
Ааа моя цикъл още го няма ,но и теста не показва нищо.

# 102
Дано е от фалшивите тестове Praynig

# 103
Благодаря ти Блинг!
Креми, дано е грешка! Утре пробвай пак!

# 104
Полииии,  Joy осем е хубаво число

Общи условия

Активация на акаунт