Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) (15)

• 32 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • От Луната
Боби, ако дойде звъни на акушерката, тя ще ти запише час или ще запомни и ще те вреди в понеделник. Ако изчака още ден, и всичко ще се нареди, не го мисли. Наистина звънни направо на акушерките, те ще наредят нещата  Hug
Не съм виждала скоро моята шушулка, но скоро ще се поправим Heart Eyes Благодаря, че питаш!

Чакаме щъркелови вести от Фран Praynig Praynig Praynig

Брайда, и аз бях така след лапарото, кошмарно е, но пък забременях и имах перфектна лигавица. Заради тази лигавица, не отложихме трансфера, струва си кошмара  Praynig Praynig Praynig
ЛФ ти е за учебник  Hug

Дел Мар, не искам кой да е, те тези които са наоколо са "Мумии", набори на баба ми Sad а ехорафа е като от 2рата световна война Sad . Все се надявам на връзките, иначе не знам Sad

Спорен ден  bouquet bouquet bouquet

# 211
Боби, радвам се, че си прочистила главата Hug Почивай докато ти се е паднало Wink За другото няма какво да се притесняваш. Щом лелката не те е изненадала още и може да отидеш до 4-5 ден нямаш проблеми. В краен случай ще отидеш понеделник без час. Няма да те върнат. Ще има и други жени в твоето положение. Просто може да трябва да се почака повече Wink Радвай се, че ще хванеш делнични дни, макар и натоварени. Щото аз най-вероятно ще го и.... със следващата четворка.

# 212
Ох и моя цикъл втория ден беше касапница, сигурно заради аспирина дето пиех, наложи се и аз да пия обезболяващо, на мен ми минава от спазмалгона и затова само него пия.

Блингче, момичето с шапката да не си тии?  bouquet

# 213
При мен лично не набюдавам разлика в цикъла от АП. Пия го от над четири години вече. Единствено от дуфастона забелязах такава. Имаше един период, в който го пиех няколко поредни месеца. Удължаваше ми ЛФ с 1-2 дни. При неуспешния опит също очаквах някаква минална разлика предвид повечето лекарства и БХ, но нямаше такава.
Dragon Fly, да Wink

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 15:16 от 💎Bling-a-ling💎

# 214
  • София
Синеочка защо не пробваш при Ташков,мисля че е в болница Сердика и до колкото знам Сигридов го препоръчва.
БЛИНГЧЕ бързо оправяне от вируса. Hug

# 215
Боби, и аз съм като теб. Чакаща!
В понеделник ще е навалица в клиниката Flutter

# 216
Аз ще допълня календара кати наближи Овуто, сега съм си в цикъл още, нямам дати за прегледи освен 27ми, мисля тогава да си направя и вливката направо  предния ден вечерта ще пътуваме до София, ще спим у наши приятели, на сутринта ще минем през клиниката за вливка и после ще отивам да си чакам при Сигридов, ама какво ще му казвам не знам.. То нали е близо клиниката и центъра на Сигридов? Да не се изпозатрием някъде.. Blush оф много дълъг ще е този месец..

Bling мноого си хубава, като русалка  Heart Eyes

# 217
Dragon Fly Flutter
Сигридов е наблизо да. Едно квадратче разстояние. На картата може да видиш. Ние нали редовно си обикаляме пеша в района в посока Южния и редовно минаваме от там. Чак наскоро зацепих, че той е там  Laughing Сега вече като мина наблизо поглеждам със замечтан поглед и си пожелавам по-скоро да стигна до това място. До къде я докарахме ooooh!

# 218
Del mar, направих снимка днес, утре ще отида до зъболекар да я погледне и ако има нещо ще ти пища, защ областта не ми е позната. Може наистина от бремнностите да се е активирал някой процес ..
Блинг, по- добре ли се чувстваш?
Dragon fly, Сигридов е много близо до Клиниката. Аз пеша си гравитирах между двете Simple Smile
Приятна вечер на всички Hug

# 219
ver4eto_sv, една идея по-добре от вчера, но има какво да се желае още. Дано утре вече ми просветне Tired

# 220
  • От Луната
Креми, Ташков не е ли в Надежда?
Трябва ми някой от към Цариградско шосе, зимата едва ли ще карам толкова много. Мисля вариант в който да ми е наблизо и да ги редувам със Сигридов. Окръжна болница е най-добрите в района... ако все пак раждане с док ми е по джоба, вече ще е все едно. Трябва да проуча въпроса в близките дни.

# 221
Креми, Ташков не е ли в Надежда?
Трябва ми някой от към Цариградско шосе, зимата едва ли ще карам толкова много. Мисля вариант в който да ми е наблизо и да ги редувам със Сигридов. Окръжна болница е най-добрите в района... ако все пак раждане с док ми е по джоба, вече ще е все едно. Трябва да проуча въпроса в близките дни.
А Софиямед? newsm78 Не че познавам някой лекар там, ама поне като апаратура трябва да са ОК.

# 222
  • От Луната
Чакам до понеделник и ще решавам, че няма време.
Софиямед е на 4ти км нали? Ще проуча.

# 223
Имат две сгради и не знам АГ-то в коя е. Но са близо до Цариградско.

# 224
Според вас, нормално ли е след прием на Дуфастон заради задържан фуликул (7дни по 3), вече втори ден да няма цикъл? Вчера ми зацапа 2 капки кафеникаво, еднократно и това беше. Малко след това силна прорязваща болка в дясно, където беше фуликула. Едва си поемах въздух. И сега ми е подут много корема и все още ме наболява, но не като вчера. Дуфастона скапва ли надеждите за опит?

Общи условия

Активация на акаунт