Звездни компромати - 298 част

• 111 555
  • 748
  •   1
Отговори
# 180

Дааа, такъв е "дефекта" от напомпаните устни Simple Smile

# 181
  • Rock & Roll feeling ...
Начи арабин и циганка ще плюят България, дето за тях е майка, а за нас - българите, мащеха и после Рут ви е противна?!
О, на мен си ми е противна заради физиономията й . Няма нищо общо със случката.
И аз не съм влюбена в нея, но защо изобщо в коментарите намира място това, че не ви е симпатична в лице или тяло, или задник, а не че онези двама задници са бълвали гадости към страната, дето ги е приютила и ги е богопомазала даже. Продажната служителка ще ми работи във Външно министерство и чии интереси представлява? Чсовника и струвал 30 бона! Ами на мен пък честта ми е безценна. Явно и на Рут, пък нека е грозна. Сега тук ще ми заобясняват как е смешно да рипаш като нищо не можеш да направиш. Ми да си траят мишките, за всичко да си трайкат, така им е уютно и това им е в природата. Sick

Мога да отговоря само за моите коментари.

За нападането се информирах от тези две публикации.
Там няма онази част с хейтването на българите, за това и не е отразена в моите коментари.
А споменавам,че ми е мега противна,защото това е първата асоциация,която изпитвам спрямо нея .

Даутцен ...1

New brand ambassador Hunkemöller (клип)

# 182
Аз не вярвам на версията на Рут.  Peace

# 183

И аз не й вярвам. Не е ясно колко адекватна е била и тя самата..

# 184

И аз не й вярвам. Не е ясно колко адекватна е била и тя самата..

+1  Laughing
Впечатлението, което ми е оставила, след гостуване в какви ли не предавания е, че преиначава нещата прекалено много. Виждала съм я да паркира на тротоар, където има ясен знак, че са забранени паркирането и престоя (до Токуда) и не ѝ пукаше. Няма общо, но това, както и снимките ѝ по ц**и (с извинение) с Радина ми изникват в главата, като някой я спомене.

# 185
# 186
  • София
Да не е внучката й това? Джана Нанини е на 60 години все пак?!

P.S. Сега потърсих информация - нейна е дъщеря й, забременяла е на 56 години!
Ето историята -
http://www.eva.bg/article/27507-Dzhana-Nanini-edna-mlada-mai-ka-na-60

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 00:02 от Leya

# 187
E, тя си е особена жена. Леко луда. Едва ли ѝ дреме от обществените порядки.
Харесвам я. Въпреки, че очвидно е обратна. А и тоя нос, походка. С такъв външен въд малко хора стават звезди.
Ама иначе детенцето гледам по снимките и то все е с косата в очите. Като майка си.
Ммм, тази статия е титанична. Ако я чете някой на 20 години, дето не е чувал за Нанини, ще има да се чуди. Първото, с което са я описали е "доскорошната фитнес маниачка". Вива.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 09:41 от Защо ме търсиш?

# 188

Истината ...е някъде по средата  Peace

# 189
  • София
Ммм, тази статия е титанична. Ако я чете някой на 20 години, дето не е чувал за Нанини, ще има да се чуди. Първото, с което са я описали е "доскорошната фитнес маниачка". Вива.

Joy Да, това е Джана Нанини. И нищо повече Grinning.
Много я харесвам!

# 190
  • Варна
Бижу, чудя ти се що им се обясняваш!? Разбиране няма да срещнеш. Hug

Скрит текст:
Много са ми "сладки" всички тези аргументи (че си и вярват), целящи да оправдаят безволевата и страхлива позиция.  Както се казва във филма "Вчера" : " Достойният човек говори високо и гледа право в очите"  Flutter
Колко мило! Коя си ти, че обвиняваш непознати в безволевост и страхливост?? Предпазливост и здрав разум не означава страх, камо ли липса на воля! Ама друго си е да скачаш като бик на червено, пък квото стане... Нали демонстрираш воля!
И как точно в случая ще извикаш полиция? Какво ще кажеш, еди кой си псува България, моля ви, пратете патрул и го арестувайте. Така ли? Или ще му се озъбите, а като налети на бой мило ще го помолите да изчака, да завъртите един 112.... Много сте силни на думи, много! Ама не се знае кой е по-по-най в реала...

# 191
Още малко ретро. Баси, тия хора що излъчват стил и секс въпреки бръчките и годините си? Ей така както си ходят по улиците. То на червения килим всеки може. Ще взема да повярвам вече и аз, че възрастта в днешно време е изместена с 10 години.
Сандра Бълок
С някакъв мъж. Уау, добре изглежда този чИляк Вероятно са показвани тези снимки
Луси Лиу Този мъж пред нея като го гледам... хубави неща ѝ е замислил ако му падне. Laughing
Мадс Микелсен
пак той.

# 192
# 193
Хам е голям красавец😚,а толкова рядко присъства в темата ,за сметка на това онзи с грозния нос и уши ,и Том Харди  на всяка страница,а не могат да му стъпят на малкото пръстче.

# 194
Бях забравила какъв хубавец се крие под отвратителния мустак (Не е Милко Калайджиев, но почти го беше докарал  Laughing)
Джейк Джиленхол
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт