Звездни компромати - 298 част

• 111 570
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Rock & Roll feeling ...
Начи арабин и циганка ще плюят България, дето за тях е майка, а за нас - българите, мащеха и после Рут ви е противна?!

О, на мен си ми е противна заради физиономията й . Няма нищо общо със случката.

# 106
Пластичен хирург създал идеалното женско лице, което мяза на Нинката Добрев

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1602980

На мен въобще не ми прилича.

# 107
Аз отвсякъде виждам Нина Simple Smile

# 108
Въпросната мангалка Деница мечтаела за дипломатическа кариера и развитие извън страната.
Никога не е късно да станеш за резил!
Надявам се, това да й е последната поява из медиите, щото ни писна да ни натрапват измислени герои!  Confused

# 109
  • Rock & Roll feeling ...
И на мен ми прилича на Нина. Ма не ми прилича на "идеалното женско лице" .

Не бях прочела за хейтването на българите. Още ми е мега противна и още "побой" ми звучи пресилено,но евала че е проявила липсата на възпитание.  Баш за такива е .
 Между другото в момента в УК  масово румънски цигани се представят за българи, съвсем преднамерено и нарочно. И ми е странно как никъде не се коментира това или циганското и турско присъствие с бг документи,които създават това отвратително впечатление,което ражда фрази от типа на " предпочитаме араби ,само не и българи" .

# 110
 Между другото в момента в УК  масово румънски цигани се представят за българи, съвсем преднамерено и нарочно. И ми е странно как никъде не се коментира това или циганското и турско присъствие с бг документи,които създават това отвратително впечатление,което ражда фрази от типа на " предпочитаме араби ,само не и българи" .
Точно за това говоря. Ама нали знаеш-както си го направиш. Докато се криеш в чужбина, че си българин и се представяш за друг, хората няма как да си променят мнението за истинските българи!

# 111
  • София
Щото хората като им опонираш, задължително налитат да те бият според някои, които вероятно така разбират нещата. Спор=бой.
Представи си, че има и хора, които мразят махленските изпълнения. Аз надали бих могла да променя разни мангали, които нямат грам възпитание и са простаци до мозъка на костите си.

# 112
  • Вестерос
Правенето на забележка на някой, който се държи грозно и хулигански НЕ е махленска постъпка  Peace

# 113
Начи арабин и циганка ще плюят България, дето за тях е майка, а за нас - българите, мащеха и после Рут ви е противна?!
И аз не съм влюбена в нея, но защо изобщо в коментарите намира място това, че не ви е симпатична в лице или тяло, или задник, а не че онези двама задници са бълвали гадости към страната, дето ги е приютила и ги е богопомазала даже. Продажната служителка ще ми работи във Външно министерство и чии интереси представлява? Чсовника и струвал 30 бона! Ами на мен пък честта ми е безценна. Явно и на Рут, пък нека е грозна. Сега тук ще ми заобясняват как е смешно да рипаш като нищо не можеш да направиш. Ми да си траят мишките, за всичко да си трайкат, така им е уютно и това им е в природата. Sick

# 114
  • Ямбол
И аз не съм влюбена в нея, но защо изобщо в коментарите намира място това, че не ви е симпатична в лице или тяло, или задник, а не че онези двама задници са бълвали гадости към страната, дето ги е приютила и ги е богопомазала даже. Продажната служителка ще ми работи във Външно министерство и чии интереси представлява? Чсовника и струвал 30 бона! Ами на мен пък честта ми е безценна. Явно и на Рут, пък нека е грозна. Сега тук ще ми заобясняват как е смешно да рипаш като нищо не можеш да направиш. Ми да си траят мишките, за всичко да си трайкат, така им е уютно и това им е в природата. Sick
Цяла България си трае и всеки се крие ,стараейки се да не види какво се случва .

# 115
  • София
От къде всички имате впечатления за Рут Колева? В някое риалити ли е участвала?

Нещо криво ми изглежда това идеално лице  Thinking

# 116
  • София
Правенето на забележка на някой, който се държи грозно и хулигански НЕ е махленска постъпка  Peace
Аз да съм написала друго?
Колкото и учтиво да направиш забележка, ако отсреща ти стоят изявени диви селски бекове, винаги можеш да си изпросиш боя и ето ти наприятна махленска ситуация. И реално само ще накривиш цървула на простака, докато си бършеш сополите и висиш в районното. На приказки сте много смели.

# 117
  • До морето

Ха-ха, че то май няма риалити дето не е минала, тя предимно това работи- обикаля по риалитита.

# 118
  • София
Скрит текст:

Ха-ха, че то май няма риалити дето не е минала, тя предимно това работи- обикаля по риалитита.
Blush Неподготвена се изказах, но рядко гледам телевизия

# 119
  • Вестерос
Тогава да си мълчим ли, Тонка? Аз няма да си мълча. Отговарям за себе си. Не мога да трая такива самозванци без значение националността.

Оона, Рут стана известна от участие в Мюзик Айдъл . Отпадна в началото тогава, но Белослава много я хареса и я продуцираше или нещо от сорта. После Рут беше в Къртицата и от там мина през черешки,стажанти, брадъри не помня дали беше в някой, почти навсякъде е канена.

Общи условия

Активация на акаунт