Звездни компромати - 298 част

• 111 412
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Да и злобата се излива.
Някои й пожелават смърт  ooooh!
Била лапнала нечий пръст, въобще няма да споменавам какви са мръсните желания на 90% от мъжете,пръстта им е проблем.
И съм съгласна с Джо на 100%

# 421
  • Варна
Вече не ми е жал за този Даниел.
Премина всякакви граници.

# 422
 Това е незаконно мисля, интернет мобинг?? Момичето ако е по-чувствително може и да си посегне на живота.

# 423
Това е незаконно мисля, интернет мобинг?? Момичето ако е по-чувствително може и да си посегне на живота.
Това е кибер престъпление! Аз съм просто потресена! Този малоумник изобщо няма нищо в главата си. Но ще си получи заслуженото от съдбата. Така е поел инерцията и го е обзела еуфория от свинщините му, че като лавина е тръгнал. Само си задайте въпроса, ако вие сте обичали един човек и той ви е изневерил по какъвто и да е начин, това ли ще направите?! Обичал я е колкото нищо подобно. Мръсник! Close Close Била е някакъв вид отправна точка за него.

# 424
Сериозно прекалиха вече.
Копирам мнението на един приятел.
Радвам се, че има и Мъже все още:
"Не знам кое е по-тъжно. Това, че един леко известен млад мъж на име Петканов се е опозорил, като е извадил на яве личната си драма по надопустим начин. Или че десетки хиляди са лайкнали, одобрили, споделили и т.н. Изобщо, участвали в публичен, макар и само по интернет, линч.

Хора, част сме от западната демокрация, 2016г. сме. Каква е тази морализаторска атака? Още малко и камъни ще хвърляте, така ли? В истинската демокрация всеки има правото да прави секс по любов, за пари, за яхти, за удоволствие, с мъже, с жени, с механични атрибути, понякога с животни, никога с малки деца, изобщо по начини, незабранени от закона и без принуда. Всички други морални квалификации само ни връщат в средновековието. И ни приближават до днешните ислямски фундаменталисти. Гледате "Сексът и градът" и искате да сте така свободни като героините, но като видите съседката да се държи по същия начин и я заклеймявате. Тъжно.

А на младия мъж само ще кажа следното. Пич, жените имат право да правят всичко. Всичко! Колкото и зле да е постъпила една жена, джентълменът ще преглътне и нищо няма да каже публично. Даже и да е обиден или наранен или ядосан. Само ще си тръгне. А няма като разглезено и нацупено дете да се излага публично.

Дами, приемете извиненията ми, че част от българските мъже не са на висотата на днешния ден. Объркани са. Повтарям, вие имате право да правите всичко. Всичко! И не давайте да ви казват друго. И не правете компромиси."

# 425
Леле, аз сега видях в профила на тази жена как я наричат, обиждат и какво се излива срещу нея. Тя е опозорена.

# 426
  • Бургас
Цялата работа е "търкулнало се гърнето...". И двамата очевидно не са стока.
Жалко, че в днешно време младите момичета смятат, че с честен труд не може пак да имат добър живот. Да, може да не живеят в пълен лукс, но мерси скъпи чанти и обувки, когато устата ми е като гара разпределителна.

# 427
Аз пък съм любопитна да видя лицето на мъжа с прословутия пръст  Mr. Green

Не съм се вглеждала  в мъжа, но ми направи впечатление, че освен поста си с текст "В крайна сметка всички ще умрем един ден" или нещо от сорта, Александра изтри снимка и клип с този мъж - https://www.facebook.com/alessandro.galanti1./
Това, което се случва в страницата й е страшно. Направила си е частен Инстаграма поне

иначе и аз съм съгласна с Бижу  Peace

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 22:56 от Holly Pink

# 428
  • На топло
Екс, супер е да имаш такива извисени приятели  Sunglasses
И според мен, са си лика прилика.
Коя и е страницата? Тя как не се сети да я заключи, не е трудно.

# 429
Тази фейсбук страница с клечките за зъби няма кой друг да я е направил, освен Даниелчо. Никой не е чак толкова заинтересован от тази "любовна драма", че да си даде този труд.

Не е първият откачен, който решава да отмъсти на невярната изгора по такъв начин. Преди години имаше един подобен перко, който беше създал специален сайт neviana.com в чест на зарязалата го жена и го беше популяризирал доста добре из цяла София, че и из провинцията, чрез надписи по сгради и съоръжения.

Даниелчо очевидно е скръндзав, защото не се е бръкнал за домейн и сайт, а действа само с безплатна фейсбук страница.

# 430
След помията изсипана върху нея, започнах да и симпатизирам на мацката.Петканов никога не ми е бил симпатичен, в драмата той е потърпевш, но това не мъжкарско поведение не му прави чест.Накрая да не се окаже той опозорения и осмяния.

# 431
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:

"Не знам кое е по-тъжно. Това, че един леко известен млад мъж на име Петканов се е опозорил, като е извадил на яве личната си драма по надопустим начин. Или че десетки хиляди са лайкнали, одобрили, споделили и т.н. Изобщо, участвали в публичен, макар и само по интернет, линч.

Хора, част сме от западната демокрация, 2016г. сме. Каква е тази морализаторска атака? Още малко и камъни ще хвърляте, така ли? В истинската демокрация всеки има правото да прави секс по любов, за пари, за яхти, за удоволствие, с мъже, с жени, с механични атрибути, понякога с животни, никога с малки деца, изобщо по начини, незабранени от закона и без принуда. Всички други морални квалификации само ни връщат в средновековието. И ни приближават до днешните ислямски фундаменталисти. Гледате "Сексът и градът" и искате да сте така свободни като героините, но като видите съседката да се държи по същия начин и я заклеймявате. Тъжно.

А на младия мъж само ще кажа следното. Пич, жените имат право да правят всичко. Всичко! Колкото и зле да е постъпила една жена, джентълменът ще преглътне и нищо няма да каже публично. Даже и да е обиден или наранен или ядосан. Само ще си тръгне. А няма като разглезено и нацупено дете да се излага публично.

Дами, приемете извиненията ми, че част от българските мъже не са на висотата на днешния ден. Объркани са. Повтарям, вие имате право да правите всичко. Всичко! И не давайте да ви казват друго. И не правете компромиси."
Чудно ми е,ако жена напише " Мъже, приемете извиненията ми, че част от българските жени не са на висотата на днешния ден. Объркани са. Повтарям,вие имате право да правите всичко.Всичко! И не давайте да ви казват друго. И не правете компромиси." ,ако ситуацията беше обратна  Crazy
Проблемът не е,че тя е жена,а го е направила.Проблемът е в самото отношение и постъпка,а въпросът,дали трябва да се раздухва по този начин.

И защо се слага знак за равенство между притежанието на морал и способността да причиниш някому подобен публичен линч.
Аз не смятам морала и лоялността за отживелица,но не подкрепям подобен вид унижение към някой,който даже имаш и някаква претенция да си обичал.

Кой е авторът на цитирания текст ?

# 432
Бухнала!... hahaha И си представих тутманик Crazy Mr. Green

denci,  Hug
Бижу, смееш се, ама като ѝ сравниш снимките с фотошоп и без е точно бухнала кифла  Laughing А на тази снимка е направо превтасала вече Wink
Скрит текст:
Ако не беше кошмарната обработка на снимките ѝ, нямаше да ми правят впечатление килограмите, но сега е просто фрапантна разликата Simple Smile

# 433
Ми комплекс му е на момичето, смалява се с ФШ... Ама колко по-лесно щеше да е, да си е истинска, не постоянно да мисли как да се преправя и то всеки път различен човек се получава. Освен това не е 100 кила, какво има да се срамува от вида си. Пък по улиците ходи, по заведенията, дето пее, хората не са слепи, не мисли ли поне малко...

# 434
Скрит текст:

Чудно ми е,ако жена напише " Мъже, приемете извиненията ми, че част от българските жени не са на висотата на днешния ден. Объркани са. Повтарям,вие имате право да правите всичко.Всичко! И не давайте да ви казват друго. И не правете компромиси." ,ако ситуацията беше обратна  Crazy
Проблемът не е,че тя е жена,а го е направила.Проблемът е в самото отношение и постъпка,а въпросът,дали трябва да се раздухва по този начин.

И защо се слага знак за равенство между притежанието на морал и способността да причиниш някому подобен публичен линч.
Аз не смятам морала и лоялността за отживелица,но не подкрепям подобен вид унижение към някой,който даже имаш и някаква претенция да си обичал.

Кой е авторът на цитирания текст ?
Ако беше мъж изневерилият, не би получил публичен линч, дори може да получи окуражителни потупвания по рамото. Мъжете нямат нужда от подобна подкрепа, за да знаят, че са свободни да правят каквото си искат. Ето, по същото време тече информация за поредна изневяра на Благой Георгиев, обаче освен някоя друга иронична усмивчица, никой не го прави на такъв въпрос. Проблемът е, че сега куцо и сакато намери "потвърждение" за това, че жените са меркантилни курви, и стадото се втурна да лее жлъч. И то жени с доста съмнителен морал с удоволствие се включват в атаките.
Освен това не се знае какво наистина е станало: не е ли странно да я снимат, докато се целува с този мъж? Възможно е да е било игра, закачка, не че одобрявам, но подозирам, че нещата са преувеличени.

Общи условия

Активация на акаунт