Звездни компромати - 298 част

• 111 399
  • 748
  •   1
Отговори
# 435

Ако беше мъж изневерилият, не би получил публичен линч, дори може да получи окуражителни потупвания по рамото. Мъжете нямат нужда от подобна подкрепа, за да знаят, че са свободни да правят каквото си искат.

да  Peace

# 436
Ми комплекс му е на момичето, смалява се с ФШ... Ама колко по-лесно щеше да е, да си е истинска, не постоянно да мисли как да се преправя и то всеки път различен човек се получава. Освен това не е 100 кила, какво има да се срамува от вида си. Пък по улиците ходи, по заведенията, дето пее, хората не са слепи, не мисли ли поне малко...
Тц, грешиш. Не тя си фотошопва снимките, а  е обратното - "компроматните" и снимки са фотошопнати  Flutter
Цитирам:

Andrea
1 hr ·
Скъпи,приятели журналисти.Моля,не се подвеждайте по грозно фотошопирани снимки,с цел да ме уязвят! Не съм бременна! И не тая зло към човека,написал статията срещу мен! Нека този човек бъде щастлив!😊

# 437
Ми комплекс му е на момичето, смалява се с ФШ... Ама колко по-лесно щеше да е, да си е истинска, не постоянно да мисли как да се преправя и то всеки път различен човек се получава. Освен това не е 100 кила, какво има да се срамува от вида си. Пък по улиците ходи, по заведенията, дето пее, хората не са слепи, не мисли ли поне малко...
Тц, грешиш. Не тя си фотошопва снимките, а  е обратното - "компроматните" и снимки са фотошопнати  Flutter
Цитирам:

Andrea
1 hr ·
Скъпи,приятели журналисти.Моля,не се подвеждайте по грозно фотошопирани снимки,с цел да ме уязвят! Не съм бременна! И не тая зло към човека,написал статията срещу мен! Нека този човек бъде щастлив!😊
Ммм, дааа Laughing И гадните хейтъри ѝ слагат нос, а тя няма по принцип  Joy

# 438
 Оххх, аз само да намеря хейтъра, който ми е разстроил кантара със 7 кила нагоре...

# 439
На мен не ми е ясно защо е имала връзка с Петканов. Нито е първи хубавец, нито има пари, някакъв абсолютен чехльо ми изглежда.

# 440
Ама проблемът с мацката на Петканов според мен не е, че просто му изневерила.
Случват се такива неща, никой не е застрахован.
Едва ли пък и тя е първата, която му е изневерила.
Александра според него се е продавала и гнусотията идва оттам.
Това е доста по-различно от изневяра.

# 441
  • София
Нямам търпение да видя какво има да каже Николета по темата с Александра.
"Завиждаш ми, парцал!" или "Боклик продажен"?

# 442
  • На топло
Повечето от коментарите са гавра с Пиарката и с измамения младеж.
Един коментар - "Пич, радвай се, че си спал с елитна компаньонка...безплатно"
Хората като усетят сеира и се мятат на тепиха.
А този Алесандро с пръстите, също има фейсбук и изглежда млад и сигурно е бил в тази вила, в която
са живеели пиарите  Mr. Green има ги на снимка с тази най-добрата приятелка, мароканката.

# 443
  • Rock & Roll feeling ...

Ако беше мъж изневерилият, не би получил публичен линч, дори може да получи окуражителни потупвания по рамото. Мъжете нямат нужда от подобна подкрепа, за да знаят, че са свободни да правят каквото си искат.
И с право,ако на това му се вика " свобода да правиш,каквото си искаш" ,защото "Когато един ключ отваря много ключалки - той е шперц. Когато една ключалка я отварят много ключове - тя просто е една раздрънкана бракма. "
За мен не става дума за израз на свобода,а за взаимоотношения и коректност. И там няма значение какъв пол си.
Феминистката нотка в стил " вие сте жени,никой няма право да ви казва да не сте к*рви" е не на място,точно толкова,колкото мъжкарското солидарно потупване по рамото в стил " скъса ги тия коври" .

# 444
Повечето от коментарите са гавра с Пиарката и с измамения младеж.
Един коментар - "Пич, радвай се, че си спал с елитна компаньонка...безплатно"
Хората като усетят сеира и се мятат на тепиха.
А този Алесандро с пръстите, също има фейсбук и изглежда млад и сигурно е бил в тази вила, в която
са живеели пиарите  Mr. Green има ги на снимка с тази най-добрата приятелка, мароканката.
Може ли да пуснеш линк към фейсбука на тоя Алесандро?

# 445
Никакво съчувствие не изпитвам към въпросната Александра! Naughty
Отвратителна постъпка и може би си заслужава публичното унижение. Естествено не подкрепям и коментарите от рода на "да я убием с камъни" и многото постове на Петканов за нея.
Доста техни интервюта съм гледала и са ми изглеждали много сладка двойка, които все едно са родени един за друг. Обаче постъпката и е много долна. Неговата също. Обаче когато е наранен човек понякога прави такива глупости.
Само не разбирам жените, които защитават тази Александра. В случая не мога да се сетя и за 1 аргумент в нейна защита. А коментари от сорта" той е смешник", "нямал достатъчно пари" и др. са направо жалки и смешни. От 1-2 години ходят май, а сега нямал пари и бил смешник..
Хейтът, който се изля върху нея е прекален, но пак повтарям не е без причина. Хората обаче нямат усет кога да спрат и затова има такава пумия сега към нея.

# 446
  • София
Тя, ако само е била изневерила, нямаше да получи такова отношение. Ако наистина е била компаньонка защо ѝ е било тук да поддържа друг образ. То не може и двете неща едновременно.

# 447
  • На топло
Не мога. Напиши Alessandro Galanti името което беше дадено по-горе.
Излизат няколко, той е млад, на снимката е с разтворена риза и Александра му е в приятели.

# 448
# 449
пУмия Shocked Направо ми се повръща като я прочета тая дума! ooooh! Пумия и пумяр - шедьоври и върха в постиженията на един илитерат! Не е истина...
Лирично отклонение! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт