Звездни компромати - 298 част

• 111 399
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Добре де, откъде е сигурно, че е била компаньонка? Доказателства черно на бяло има ли? Нали все пак всеки е невинен до доказване на противното. Честно казано, този италианец е много по-симпатичен от мнимия репортер и доста жени биха се впуснали в любовна авантюра с него и съвсем безвъзмездно...

# 451
# 452
пУмия Shocked Направо ми се повръща като я прочета тая дума! ooooh! Пумия и пумяр - шедьоври и върха в постиженията на един илитерат! Не е истина...
Лирично отклонение! bouquet
Неволна грешка! Ако ти се повръща от нея - здраве да е! Една случайна грешка едва ли е " върха в постиженията на един илитерат" .  На мен например са ми доста по-интересни различните гледни точки на различните хора от това кой каква грешка е допуснал. Различни хора, различни идеали де.. Grinning

# 453
Какво направи тази жена, та си разсипа главата така?! Иначе хубави крака, хубава рокля, хубави обувки... Бръчките на челото ми вадят очите откакто се "преобрази". Преди сякаш ги нямаше. Thinking

Често срещам думата написана така, сега, покрай твоя пост се сетих за нея. Ми гадна ми е, това е! Грешка, не грешка - ти си знаеш. Нямам претенции как ще я пишеш, думата не ми харесва! Да, повръща ми се от тая дума. Грозна е. По принцип, дори вярно изписаната. А пък грешно е направо... Sick

# 454
Добре де, откъде е сигурно, че е била компаньонка? Доказателства черно на бяло има ли? Нали все пак всеки е невинен до доказване на противното. Честно казано, този италианец е много по-симпатичен от мнимия репортер и доста жени биха се впуснали в любовна авантюра с него и съвсем безвъзмездно...

Петканов имал снимки, чатове и клипове в защита на твърденията си.Андрей Едрев защитава Александра и сътветно приятелите на Петканов се преместиха на неговата стена.

# 455
Това вече стана някакво много диво селско изпълнение.
Всеки си има мнение, достатъчно информация има по случая.
Време е да се спрат и Петканов и приятелите му.

# 456
  • София
Според мен Петканов не би говорил така уверено, ако няма наистина доказателства. Е, не разполага със сигурност с разписки за преведени суми. А и не мисля, че имаме нужда от доказателствата. Ще видим и спрямо нейната реакция, но според мен тя няма да се държи нахакано, а ще влезе в обяснителен режим.

# 457
  • Rock & Roll feeling ...
Кога трябва да се отрази докладването на страницата?

Последната простотия е снесена преди половин час :
Скрит текст:

# 458
  • София
Случвало се е с приятели да докладваме някоя страница 30 души и да няма никакъв ефект. Получавахме автоматичен отговор, че страницата не нарушава правилата. Единият път ставаше въпрос за гнусна снимка с мъртво бебе. Така че не мисля, че има правило кога се отразява докладване.

# 459
  • София
Цялата тази история ми прилича на лов за вещици. Първоначално го съжалих този Петканов, но след цялата тази атака срещу бившата настроението ми е обратно. Да, тя не е явно цвете за мирисане, но той е изключително жалко и противно същество. Ако иска да запази поне малко достойнство нека призове смешковците около него (да не казвам друга дума) да спрат с писанията.

# 460
Relief, то не е трудно и той да бъде изтипосан бързо-бързо, изрода гаден!
Скрит текст:

# 461
Я, тази мацка се оказа онази, която се снима с чичо-дядко Simple Smile
Скрит текст:

# 462
  • Rock & Roll feeling ...
Relief, то не е трудно и той да бъде изтипосан бързо-бързо, изрода гаден!
Скрит текст:

Не е,ама кой ще се занимава да му прави страница.
Страницата,за клечките за зъби подозирам,че се поддържа от екип,който поддържа страници от типа на Пабло и т.н. . Тва е замислена работа,а не спонтанна хрумка на наскърбление.

А клипчето с багажа не е от пътна камера, а от охранителна. Вижда се как се вдига бариера. Този път може да е в някой частен комплекс или при студията на Нова.
И не е същинския запис, а някой е снимал монитора,докато се разиграва случката . Т.е. той си е замислил реакцията и е уговорил някой да снима монитора,на който се показва какво се вижда през съответната охранителна камера.
Прозира  тенденция и замисъл  във всичките му "ходове" .

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 02:26 от Relief

# 463
Сериозно прекалиха вече.
Копирам мнението на един приятел.
Радвам се, че има и Мъже все още:
"Не знам кое е по-тъжно. Това, че един леко известен млад мъж на име Петканов се е опозорил, като е извадил на яве личната си драма по надопустим начин. Или че десетки хиляди са лайкнали, одобрили, споделили и т.н. Изобщо, участвали в публичен, макар и само по интернет, линч.

Хора, част сме от западната демокрация, 2016г. сме. Каква е тази морализаторска атака? Още малко и камъни ще хвърляте, така ли? В истинската демокрация всеки има правото да прави секс по любов, за пари, за яхти, за удоволствие, с мъже, с жени, с механични атрибути, понякога с животни, никога с малки деца, изобщо по начини, незабранени от закона и без принуда. Всички други морални квалификации само ни връщат в средновековието. И ни приближават до днешните ислямски фундаменталисти. Гледате "Сексът и градът" и искате да сте така свободни като героините, но като видите съседката да се държи по същия начин и я заклеймявате. Тъжно.

А на младия мъж само ще кажа следното. Пич, жените имат право да правят всичко. Всичко! Колкото и зле да е постъпила една жена, джентълменът ще преглътне и нищо няма да каже публично. Даже и да е обиден или наранен или ядосан. Само ще си тръгне. А няма като разглезено и нацупено дете да се излага публично.

Дами, приемете извиненията ми, че част от българските мъже не са на висотата на днешния ден. Объркани са. Повтарям, вие имате право да правите всичко. Всичко! И не давайте да ви казват друго. И не правете компромиси."

Peace

За разлика от вас - тук, аз лично познавам това дете - Алекс!
Алексче, бъди силна, има хора и винаги ще има, които ще те подкрепят!
 Това е един урок за теб, бъди внимателна с мъжете, защото "луди Петкановци" или "луди репортери" чакат да блеснат на гърба на момичета, като теб!

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не одобрявам подобни цинизми на гърба на Александра Богданска(сега се сетих,че съм я гледала в черешката),обаче да се продаваш на мазнярски чичковци с яхти за 10 евро и после да играеш жертва...хайде,нема нужда. Naughty
Тяхната връзка,доколкото разбирам,не е от вчера,даже сгодени били?.Петканов се оказва лъган с години,станал за смях пред приятели и семейство(навярно той последен е разбрал за бизнеса на госпожицата)..ами естествено,че ще е наранен и озлобен.

Всички тук обсъждаме софийските курви,знаем какви ги правят из Европи и Дубай,ама видиш ли сега,ще ги защитаваме,че на някоя гаджето й се е усетило и я псува из фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт