Звездни компромати - 298 част

• 111 145
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Стегнете се, Найлонка има нова снимка, вие още с Петканови се занимавате (не мога да я пусна през телефона  ooooh! )
Нали съм добра душа ще ти помогна Simple Smile https://www.facebook.com/photo.php?fbid=875007632629507&set= … ype=3&theater

# 706
А Плаза защо не работи? Явно ще отварят де, щом Николета ги рекламира.

# 707
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стегнете се, Найлонка има нова снимка, вие още с Петканови се занимавате (не мога да я пусна през телефона  ooooh! )
Нали съм добра душа ще ти помогна Simple Smile https://www.facebook.com/photo.php?fbid=875007632629507&set= … ype=3&theater
Joy hahaha

# 708
Майкоу, какви косища! От къде ги измисли и тя... Crazy
Растат им на хората рога, коси, ... а на мен сал едните нокти ми растат и задника. Пфу, да си имам късмета... Tired

# 709
божкеее, като наоми кембъл са я докарали на тая снимка ooooh!

# 710
Аз предлагам направо да връчим приза Муньо на годината на Петканов. Само едно не ми е ясно - какво е намирала в него девойката? Живял е в нейното жилище, плащала му е сметките, екскурзии, туй-онуй. На практика с парите от нейните "екскурзии" е поддържал приличен стандарт на живот.

Охх, Шушон, напълни ми душата!  Hug Hug Hug

Точно това казах около 648726487346 пъти. Той е ползвал нея, в крайна сметка, в момента е изоставен и реве публично с маниера на десетокласничка девойка, изоставена от първата любов.

Между другото, мацката е от Благоевград, а Петканов е от София. Не се я взел в къщата при неговите родители, а е отишъл при нея.
За съжаление, много от младите мъже в момента имат лошия навик да живеят като жени, жените им ги издължат и дундуркат, а накрая като им бият шутовете, се скъсват да реват и обиждат.

# 711
Е от чия тераса е изхвърлил куфарите й?

# 712
Не беше ли от кола изхвърлен един куфар?  Laughing Laughing

# 713
  • На топло
Найлона вече е в пета глуха.
Тази Александра е по-млада, по-красива и мълчи като гроб,
което определено и вдига акциите. Дано да не тръгне и тя по телевизиите да риве.

# 714
Не беше ли от кола изхвърлен един куфар?  Laughing Laughing

Пак не съм разбрала правилно клюката  Laughing

# 715
Аз предлагам направо да връчим приза Муньо на годината на Петканов. Само едно не ми е ясно - какво е намирала в него девойката? Живял е в нейното жилище, плащала му е сметките, екскурзии, туй-онуй. На практика с парите от нейните "екскурзии" е поддържал приличен стандарт на живот.

Ами така де - това ако и е професията на жената - никаква изневяра няма.
Той си е живял с нейните доходи.
То май затова така скръбно го приема.
Не стига, че не може една жена да изхрани... Joy

# 716
  • София
Добре де, а доказахме ли, че е компаньонка  Laughing Май не  newsm78 Ако мунчото имаше доказателства, щеше да ги изтипоса. Всеки модел пътува повече.
Иначе аз за него от тази му постъпка чух. Тв не гледам. А нея я знаех от темата.

# 717
Стегнете се, Найлонка има нова снимка, вие още с Петканови се занимавате (не мога да я пусна през телефона  ooooh! )
Само дето в Маями няма да напишат датата в този формат. Освен ако снимката не е от Юли месец.

# 718
  • София
Нашата Нина Николина и тя на фестивала във Венеция.
Вечерна рокля с деколте, но с черни очила на главата .... Rolling Eyes

http://life.dir.bg/gallery.php?id=23814153#topnav

# 719
Найлона вече е в пета глуха.
Тази Александра е по-млада, по-красива и мълчи като гроб,
което определено и вдига акциите. Дано да не тръгне и тя по телевизиите да риве.

Ще излезе, я! Но няма да риве, а подигравателно ще се усмихва, а Петкан ще риве пред екран. В цялата работа само Николета е губеща Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт