Звездни компромати - 298 част

• 111 145
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Kim

Скрит текст:

Kylie

Скрит текст:

# 721
Ужасни са тези дрехи на Ким и сестра #Crazy А ботушите на Ким и стоят по-зле и от на Галена,която цъфна с тях преди време. Явно са направени за жени с дълги крака, иначе стоят много странно на къси крачета. Whistling Толкова пари имат, а изглеждат като клошари с тези раздърпани дрехи. То да бяха само Ким и семейство, а то всички американски звезди започнаха някаква такава абсурдна мода, която се приближава и към нас вече. Еми не ми харесва една жена да изглежда така раздърпано и това си е. Кимката като беше пухкава обличаше все малки за размера си дрехи, а сега все едно взима назаем от мъжа си тези тоалети... ooooh!

# 722
И винаги са прозрачни топове Mr. Green

# 723
Приличат на понагласени ромки от маалата.

# 724
Снимките от този сайт http://i.imgur.com/ не се виждат.

# 725
 Какво сте млъкнали, пръсти ли смучете по никое време?

# 726
  • Вестерос
на краката

# 727
  • София
Облекли ли са въобще нещо двете Кардашиян? Торби от Лидл?!
Харесва ми погледчето на баба Йоко, стара провокаторка Mr. Green. Знае тя до кого да се снима.

# 728
# 729
Кимка в сламата Crazy Ей това е фотошоп професионален! bouquet

# 730
С подобна снимка бих отговорила на Данито аз. Ще ми рови някой в телефона да ме разследва - хайде бе! 
Скрит текст:

# 731
  • София
Не харесах нито Риана,нито Бионсе ,нито сега ким в рокли,които не покриват нищо. Зърна,цици,задници кому е нужно?
Толкова фалш ми се струват. И без това вече са милионерки,няма тепърва да пробиват... Чудя се ,каква ли би била реакцията,ако аз се появя гола в прозрачна рокля на някое парти? Сигурно само за пръсти ще си мислят, а не защото съм арт/ист.

Само да кажа, и според мен Богданска има предимство,точно защото мълчи. Баща й е депутат в БСП,не ми се вярва на Петканов да му се размине просто така.

# 732
  • Rock & Roll feeling ...
Какво сте млъкнали, пръсти ли смучете по никое време?

Някои пръсти,други - друго. Ама в самолет да е  Whistling

Само да кажа, и според мен Богданска има предимство,точно защото мълчи. Баща й е депутат в БСП,не ми се вярва на Петканов да му се размине просто така.
Мислиш,че ще бъде поръчан ли  Thinking

# 733
# 734
  • Варна
Какво значи "поръчан"?
Ще му свестят маслото ли?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт