Звездни компромати - 298 част

• 111 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • София
избирам си битките, но няма шанс да замълча ако бъда провокирана. подходът е различен спрямо ситуацията и обекта. света може и да не променя, но съм честна със себе си. аз съм везна с лют македонски нрав.
признавам, че тук доста се старая. при писането във форум убягват нюанси, пък и по-лесно се брои до 10 Wink
има една съфорумка дето искам да я изям с парцалите, ама си трая.

Рут си е ОК в тази ситуация.

# 151
  • София
Добре, де колко от вас са изпадали в ситуация да имат на среща си агресивен мъж и да са без половинките си?
Ти остави това, ама ще извадиш ли телефона си да го снимаш?!?!  Rolling Eyes

# 152
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, само това остава! Tired

Ситуциите са най-различни и всеки изпада ежедневно в някаква.
От това да се размина с луд и той да ми каже - "ела ми духай", до такава някой да ме засече с готина кола и после да ме препсува няколко пъти ooooh!

# 153
Добре, де колко от вас са изпадали в ситуация да имат на среща си агресивен мъж и да са без половинките си? Е, тогава искам да знам как точно му правите забележка или си казвате там мнението..
Защото, може би, за изненада на някои има и такива да бродят по улиците ни Laughing
Попадала съм и направих забележка, но само защото имах спрей в ръката. Въпреки че я направих със съвсем спокоен тон той скочи на бой. Все пак се размина всичко, но само защото го казах веднъж, ако бях продължила да намилам нямаше да е точно така.
Става дума за възрастен мъж, който караше колело на много оживен тротоар с висока скорост и щеше да ни помете с майка ми.

Оообаче съм обикновен човек, публичните личности си мислят, че понеже са такива никой няма да ги пипне и се правят на много отворени.

Страхотна е Салма!

# 154
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
http://disco.bg/ndbg/uploads/parties/26343/1472803810.4986.jpg
спряганата за любовница на Благо. Бе това някакъв нов тренд ли е в грима, на няколко пъти виждам така очертани устни, не в синьо, де.

Тъкмо щях да пиша, че е копие на бившата му Христина и то се оказа, че "заподозряната" е със синьото червило  Shocked

# 155
а защо трябва да се репчи?
има и други реакции...

Дай пример Peace

# 156
  • Варна
Има ситуации и ситуации! Не може никой да ме убеди, че няма ситуация, в която единственото здравословно нещо е да си замълчиш! И нали за отстояване на мнение говорим, а не само за споделяне на мнение? Щото Рут едва ли е казала "извинете, господине, не сте прав" и му се е усмихнала мило, за да изяде боя.

# 157
  • София
в случая да не се репчи. имаш агресивен с пистолет. и да, тази ситуация е твърде крайна.
ами аз по-горе казах. избираш си битките.
излизаш от ситуацията и информираш съответните служби. това също е реакция.
стана съвсем ясно за какво реагиране става въпрос, но явно ви се пише Peace

# 158
Mного ме впечатли името на дъщерята на тази Деница - Мадона newsm78 Досега не го бях срещала като женско име в България. Laughing
Четох, че детето е кръстено на Богородица, не на певицата.

# 159
Този господин със синята уста е гадже на Благо? Женчо... Mr. Green
Joy В трудно точещите се минути до края на работното време днес, това ми оправи настроението.
Верно мяса травестит.

# 160
  • София
този да няма алергия към бременни и току-що родили жени, че все така му се случва?

# 161
Да се посмеем малко с претенциите на Миглена Каканашева - Мегз

Скрит текст:
Миглена Каканашева е твърдо решена да изнудва продуцентите на ВИП Брадър. Тя свикала спешна среща, на която обявила поне десет допълнителни претенции, които можела да си позволи само звезда от световна величина. Тъй като модната марка на Мегз е избрана да закрива гала вечерта на престижното модно събитие Sofia Fashion Week, на 16-ти септември, настояла да я пуснат да излезе за изявата си, едва броени дни след старта. Също така държала веднъж седмично да има среща насаме с любимия си, за да интимничат на спокойствие. Непременно настоявала и на един телефонен, работен разговор, всеки ден или бизнес среща, както и ежедневна статистика на продажбите на марката й.

Абсурдите не свършват до тук, Мегз настоявала и ежедневно за екип от фризьор и гримьор, които да се грижат за безупречния й вид, както и постоянно да й се вкарват дрехи от нейните колекции. Най-вероятно ще се окаже, че тайната на перфектната й фигура е в гъшия дроб, който държи да яде поне два пъти седмично. Желае и да й се осигури възможност всеки ден да медитира, тъй като била на много по-високо духовно ниво от всички останали съквартиранти.

В договора на дизайнерката трябвало да има и специална клауза, според която не можело да я карат да чака, защото това я докарвало до лудост. Трябвало да получава всичко, което й е обещано, незабавно според графика в предварителните уговорки.

Дали претенциите на амбициозното миньонче ще бъдат задоволени, предстои да видим съвсем скоро.

# 162
Тя тази госпожица сама си пуска статиите. В един определен сайт..  Outta Joint

# 163
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре, де колко от вас са изпадали в ситуация да имат на среща си агресивен мъж и да са без половинките си? Е, тогава искам да знам как точно му правите забележка или си казвате там мнението..
Защото, може би, за изненада на някои има и такива да бродят по улиците ни Laughing
О, и с агресивна жена насреща не е лесно Mr. Green

# 164
Джой, това се наблюдава ежедневно и във форум. На мен ми е достатъчно, дано не срещам често и на вън Wink

Общи условия

Активация на акаунт