Звездни компромати - 298 част

• 111 521
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
На мен пък точно "забравеният" български на Григор ми звучи комплексарски и издава чувство на малоценност. Просто е смешно и малко жалко!

А аз смятам, че е много по-важно как ще представи България като спортист, а не дали говори перфектен български език .. Отдавна той не живее в България и комуникацията не му е на български език. Абсолютно комплеклсарски ми звучат критиките към него относно езика... Peace

И аз съм на същото мнение. Peace

# 256
На мен пък точно "забравеният" български на Григор ми звучи комплексарски и издава чувство на малоценност. Просто е смешно и малко жалко!

Точно. Веднага на прима виста ми излиза например Ивет Лалова - същата работа като него, живее и тренира в страна на запад, дори съпругът и е чужденец, но не съм я чула да си изкривява говора. И да, по-важни са победите, но като човек, състезаващ се за България, е неприемливо да се правиш, че си забравил езика. (Изключвайки натурализираните сътезатели)

# 257

Точно. Веднага на прима виста ми излиза например Ивет Лалова - същата работа като него, живее и тренира в страна на запад, дори съпругът и е чужденец, но не съм я чула да си изкривява говора. И да, по-важни са победите, но като човек, състезаващ се за България, е неприемливо да се правиш, че си забравил езика. (Изключвайки натурализираните сътезатели)
+100

# 258
  • София
От цялото поведение на Григор и от начина, по който се изразява на български, имам чувството, че момчето има някакви дефицити. Иначе е хубавец, много го харесвам, дано не съм права!

# 259
  • София
Дефицити  - едва ли. Според мен няма богат речник, което е често срещано при спортистите.

# 260
# 261
Точно. Веднага на прима виста ми излиза например Ивет Лалова - същата работа като него, живее и тренира в страна на запад, дори съпругът и е чужденец, но не съм я чула да си изкривява говора. И да, по-важни са победите, но като човек, състезаващ се за България, е неприемливо да се правиш, че си забравил езика.
На същото мнение съм. Изключително неприятен ми е.

# 262
  • До морето
Вижте Валери Божинов. Човекът колко езика знае, ама винаги на български го избива  Mr. Green Тъй че не оправдавам Григор. Постиженията му на корта нямат общо с това да каже " Здравейте,благодаря за подкрепата" . Не му трябва богат речник, няма дисертации да пише. Пак казвам - вижте Ва Бо.

# 263
Вижте Валери Божинов. Човекът колко езика знае, ама винаги на български го избива  Mr. Green Тъй че не оправдавам Григор. Постиженията му на корта нямат общо с това да каже " Здравейте,благодаря за подкрепата" . Не му трябва богат речник, няма дисертации да пише. Пак казвам - вижте Ва Бо.
Joy страхотен коментар, Марипоса Simple Smile

# 264

.. А на мен изобщо не ми е важно един спортист, колко перфектно говори български .. единствено се интересувам от успехите им.. не издребнявам за всичко останало..  Peace А Божинов е звезда най-вече по тънката част..и за мен е по-известен с това .. Laughing

# 265
Глория ми хареса. И дъщеря й доста е отслабнала. Peace

# 266
  • София
Колко езика знае Божинов?  newsm78

# 267
  • До морето
Колко езика знае Божинов?  newsm78
Е, моля ти се - шЪ мЪ обидиш. А Денсито пък хич няма да ти проговори. Валери е ненадминат полиглот- то не е италиански, то не е английски, сега последно, откакто играе в ПАртизан и на сръбски дава интервюта. Пак казвам - всичките са му като матерни.
Пуснш някое  клипче в Ютуб, ще разбереш за какво говоря.  Laughing Laughing Mr. Green

# 268
Не става въпрос за криворазбран патриотизъм. Просто да е малко по-земен Григор. Светът е виждал и по-големи звезди от него.

# 269
Тъпо е да се твърди, че Григор има дефицити.Той говори най-добре английски от всички български спортисти.Другите знаят заучени изречения, а Григор си го говори съвсем свободно.Трудно му е да говори български, защото всички около него говорят на английски.Изключение са майка му и баща му.Другото е, че няма време да се прибира в България и му се събира по-малко от седмица на година тук.А Ивет си идва доста по-често.

Общи условия

Активация на акаунт