Звездни компромати - 298 част

• 111 544
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Браво на Григор Димитров!
Осмина финал на US open.  Peace
О, браво! В доста добра форма е на този турнир до момента и дано продължава така!  Praynig

# 241
Скрит текст:
Можех и това да сложа, ама понеже на другата снимка зъбите са съвсем същите като в снимката на Тестино с неизвестната дама, както каза Джо, та затова, за да не се налага да спорим и да стават грешки. Crazy

Жизел е с малко конска хубост - дълго лице и дълги зъби, а Кейт е с широко късо лице, остра брадичка и къси зъбки. Направи такава физиономия и виж каква част от зъбите се виждат - ако беше Кейт, нито лицето щеше да е толкова дълго, нито зъбите щяха да се виждат, освен кривите връхчета.
На мен ли обясняваш? Не си ли личи, че се шегувам?  newsm78 Освен че е абсурдно това и онова да са едно и също лице, е още по-абсурдно да са едни и същи зъби.

# 242
Аз се разочаровах от Григор тази вечер - имаше интервю на корта след мача, журналистката накрая го помоли да каже две думи на български на своите фенове по трибуните, а той ги поздрави пак на английски. Толкова ли не можа да каже "Благодаря за подкрепата", "Обичам ви" или нещо от сорта... Имам чувството (не от сега) че се срамува, че е българин....

# 243
Българският коментатор е превел грешно въпроса доколкото разбрах от мъжът ми. Не са го накарали да каже нещо на български, а да поздрави българските фенове (не са споменали на какъв език).

# 244
  • До морето
Е, може да не е уточнила, но по принцип когато молиш българин да поздрави българските си фенове, не е ли логично да е на български?!?!

# 245
Абе Григорчо си  го затресе звездоманията. И вече даже и феновете му почнаха да го усещат. Инак отначало се заблуждаваха по ведрата му широка усмивка.

# 246
  • Варна
Ау, прилича на Ам- Гъл

Хали Бери- кацнала на едно дърво
https://www.instagram.com/p/BJ5x36iDkVl/

# 247
  • София
За Григор е важно да играе добре, а не да говори български. Много ми е странно как хората имат някакви изисквания от него - той е спортист, това, което е, трябва да се показва на корта Peace
и ще направи повече за националното самочувствие, ако играе добре, а не ако говори добре български. Naughty

В следващият мач среща Мъри и ще му е много трудно, пожелавам му успех, ако ще после и на китайски да говори Hug

# 248
Той е израснал в България. Не е важно, че си бърка родния език ли?! ooooh!

# 249
  • София
Мисля, че ясно съм обяснила мнението си и не ми се влиза в полемики. Всички псевдо-патриотски коментари ми звучат комплексарски и издават чувство на малоценност. Peace

# 250

Именно. По принцип го харесвам страшно много и го подкрепям още от преди да стане толкова известен, но на мен ми се струва, че като говори нарочно си изкривява говора и се прави, че е забравил българския.  Rolling Eyes

# 251
Мисля, че ясно съм обяснила мнението си и не ми се влиза в полемики. Всички псевдо-патриотски коментари ми звучат комплексарски и издават чувство на малоценност. Peace
Това как да го коментирам?! Rolling Eyes Към мен е отправено, така ли?

# 252
  • София

Spring is my season, не ги приемай толкова лично нещата, написала съм "всички", не "твоите", нали Grinning

# 253
  • До морето
На мен пък точно "забравеният" български на Григор ми звучи комплексарски и издава чувство на малоценност. Просто е смешно и малко жалко!

# 254
На мен пък точно "забравеният" български на Григор ми звучи комплексарски и издава чувство на малоценност. Просто е смешно и малко жалко!

А аз смятам, че е много по-важно как ще представи България като спортист, а не дали говори перфектен български език .. Отдавна той не живее в България и комуникацията не му е на български език. Абсолютно комплеклсарски ми звучат критиките към него относно езика... Peace

Общи условия

Активация на акаунт