Звездни компромати - 298 част

• 111 518
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Тъпо е да се твърди, че Григор има дефицити.Той говори най-добре английски от всички български спортисти.Другите знаят заучени изречения, а Григор си го говори съвсем свободно.Трудно му е да говори български, защото всички около него говорят на английски.Изключение са майка му и баща му.Другото е, че няма време да се прибира в България и му се събира по-малко от седмица на година тук.А Ивет си идва доста по-често.

Дори и така да е, мисля че са по-скоро превземки, а не, че толкова вече пък е забравил майчиния си език.

# 271
Аре бе, хора, заминали в Щатите преди 40 години говорят перфектен български, щото нали и около тях говорят само на английски, а не на ескимоски, ама не - Григор е велик. Глезльо! И с тия дърти карачки дето се хваща, голЕм имидж, няма що.
На тая Никол от Хамилтън и останало апартаментче в Лондон, сега навивала Гришко да си купят имение за 2-3 или повече милиона в Монако, щото тя не можела да живее в един апартамент с баща му. Ще рече човек, че е снаха с български корени Mr. Green Ама тя каквато е индианка, кой знае, може и българска кръв да има...

# 272
Аре бе, хора, заминали в Щатите преди 40 години говорят перфектен български, щото нали и около тях говорят само на английски, а не на ескимоски, ама не - Григор е велик. Глезльо! И с тия дърти карачки дето се хваща, голЕм имидж, няма що.
На тая Никол от Хамилтън и останало апартаментче в Лондон, сега навивала Гришко да си купят имение за 2-3 или повече милиона в Монако, щото тя не можела да живее в един апартамент с баща му. Ще рече човек, че е снаха с български корени Mr. Green Ама тя каквато е индианка, кой знае, може и българска кръв да има...
Назад си с инфото.Не те разбрах много, но баща му не пътува с него.И Григор от около 2 години има собствено жилище в Монако.Съсед е на Джокович и Вожняцки. Simple Smile

# 273
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дами, пак ви хвана жегата май hahaha
Всеки има правото да решава какво да чете и на какво да вярва. Най мразя да ми се обяснява как някой си знаел по-добре от мен, че и по-добре от самите звезди къде живеят, с кого спят и какво акат.

# 274
В Монако скромните апартаменти са по- около 8-9 милиона Евро..

https://www.domaza.bg/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D0%B8 … -144-2501-0-0-sl/

В Монако за 1 млн. долара може да се купи килер с 18 кв. м площ

Прочети още на: http://www.dnes.bg/business/2012/03/30/v-monako-za-1-mln-dolara- … v-m-plosht.155314

http://profit.bg/news/Kvadraten-metur-v-Monako-na-tsenata-na-dvu … a/nid-103677.html

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 18:06 от Stellaaa

# 275
Аз пък мисля,че Григор няма шанс да е в топ 10 отново-дано да греша.Фен съм на тениса и разликата м/у него и топ играчите е огромна -не само в играта.Дразни ме на корта като почне да се прави на палячо, което понякога му коства мачове.Психиката също му куца,в ключови моменти не може да издържи.Когато го гледам да играе винаги съм за него,но смятам ,че има още многоооо да учи.За следващата среща с Мъри,ако трябва да залагам-ще заложа на Мъри Simple Smile

# 276
Аз пък мисля,че Григор няма шанс да е в топ 10 отново-дано да греша.Фен съм на тениса и разликата м/у него и топ играчите е огромна -не само в играта.Дразни ме на корта като почне да се прави на палячо, което понякога му коства мачове.Психиката също му куца,в ключови моменти не може да издържи.Когато го гледам да играе винаги съм за него,но смятам ,че има още многоооо да учи.За следващата среща с Мъри,ако трябва да залагам-ще заложа на Мъри Simple Smile
И аз съм голям тенис фен и ще ти кажа, че след Ню Йорк Григор влиза в топ 20. Той стопи голямата разлика. Вече е по-лесно. Ще има по- лесни жребии. Вярно е, че му куца психикат, но се говори, че е наел спортен психолог. Григор би Мъри в Маями тоя сезон. Не го отписвай. Има надежда. Simple Smile

# 277
На мен пък точно "забравеният" български на Григор ми звучи комплексарски и издава чувство на малоценност. Просто е смешно и малко жалко!

Точно. Веднага на прима виста ми излиза например Ивет Лалова - същата работа като него, живее и тренира в страна на запад, дори съпругът и е чужденец, но не съм я чула да си изкривява говора. И да, по-важни са победите, но като човек, състезаващ се за България, е неприемливо да се правиш, че си забравил езика. (Изключвайки натурализираните сътезатели)
Не съм чела докрай, стигнах дотук, сега ще продължа, но съм съгласна.
В допълнение, освен Ивет и Бербатов ми прави чудесно впечатление, но аз там съм пристрастна, много го харесвам.  Heart Eyes

# 278
Аз извинете за тъпия въпрос, че не следя никак спорта, ама Григор за България ли играе? Не играе ли за себе си?

# 279
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Григор е най-доброто, което мъжкият ни тенис някога е предлагал. Което е жалко за нас, понеже далеч не е от най-добрите дори в настоящата постна ранклиста, но това е положението.

# 280
  • Вестерос
Тъпо е да се твърди, че Григор има дефицити.Той говори най-добре английски от всички български спортисти.Другите знаят заучени изречения, а Григор си го говори съвсем свободно.Трудно му е да говори български, защото всички около него говорят на английски.Изключение са майка му и баща му.Другото е, че няма време да се прибира в България и му се събира по-малко от седмица на година тук.А Ивет си идва доста по-често.
A с родителите си на английски ли говори??  Tired Не го оправдавайте. Можеше да каже една, две думи на български. Репортерът тогава ще го пита какво е казал и щеше да му каже на английски.

Много сте чували Ивет как говори английски или Сани Жекова или въобще доста спортисти, които тренират извън страната. Твърдението , че Гришо говорел най-добре английски е некоректно  Peace

# 281
Аз извинете за тъпия въпрос, че не следя никак спорта, ама Григор за България ли играе? Не играе ли за себе си?

Представя България вече на две Олимпиади, бил е в отбора за Купа Дейвис, така че, освен себе си, представя и България.

# 282
(Не виждам защо тръгваш и срещу мен, нито съм Каренина и говоря небивалици, нито ти държа тон, с който да съм те предизвикала.

А така ! Tя е от тарторите, с нея трябва внимателно да пипаш ; ) ...

# 283
Не виждам защо тръгваш и срещу мен...
Ти поне си печена, бе, Джо и от шега, и сарказъм разбираш! Кога съм била "срещу теб" като винаги сме се разбирали и сме спорили много приятно даже?! Tired

Ти въобще не ме пипай, еau!  Twisted Evil На никого не съм тартор, имам си мнение, дали схващаш? Едва ли...

# 284
  • Вестерос
Eau , обаче и ти си адски заядлива, особено последните ти мнения  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт