Звездни компромати - 298 част

• 111 518
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не виждам защо тръгваш и срещу мен...
Ти поне си печена, бе, Джо и от шега, и сарказъм разбираш! Кога съм била "срещу теб" като винаги сме се разбирали и сме спорили много приятно даже?! Tired
Стори ми се, че излишно се подразни от казаното за "Мейл", а то си е факт Peace. Което не пречи две трети от пусканите тук снимки да идват точно оттам Laughing
Иначе тук сме се събрали да коментираме по картинка, компетентните анализи от знаещи всичко най-добре са в една друга тема. Надцакване коя по-добре знае какво имение ще си купува Григор тук няма особено място.

Каренина, иска ти се да си тартор и ти ли? Това обаче не става само с ник, да знаеш. За целта ще трябва малко да поспреш с глупостите, че да си извоюваш респект. Но трябва и ние, които сме ги чели години наред, да позабравим, та най-добре смени за пореден път ника, току-виж ти се получило. Ама надали Mr. Green

# 286
Тъпо е да се твърди, че Григор има дефицити.Той говори най-добре английски от всички български спортисти.Другите знаят заучени изречения, а Григор си го говори съвсем свободно.Трудно му е да говори български, защото всички около него говорят на английски.Изключение са майка му и баща му.Другото е, че няма време да се прибира в България и му се събира по-малко от седмица на година тук.А Ивет си идва доста по-често.
A с родителите си на английски ли говори??  Tired Не го оправдавайте. Можеше да каже една, две думи на български. Репортерът тогава ще го пита какво е казал и щеше да му каже на английски.

Много сте чували Ивет как говори английски или Сани Жекова или въобще доста спортисти, които тренират извън страната. Твърдението , че Гришо говорел най-добре английски е некоректно  Peace
Говори на български, но рядко се виждат.Те не пътуват по турнирите.На Федерер и Джокович пътуват. Wink Репортерката не го накара да говори на български.Нашият коментатор го преведе грешно.Григор без проблем провежда пресконференция на английски и то без мънкания и други такива.Не знам за Жекова, но Пулев има лош английски, че даже и немски, а тренира в Германия.Не можете да отречете, че Григор е най-известния българин в момента по света.

# 287
Каренина, иска ти се да си тартор и ти ли? Това обаче не става само с ник, да знаеш. За целта ще трябва малко да поспреш с глупостите, че да си извоюваш респект. Но трябва и ние, които сме ги чели години наред, да позабравим, та най-добре смени за пореден път ника, току-виж ти се получило. Ама надали Mr. Green
Аз-тартор ?!? Имам по два постинга на тема, в тази нито един до днес, нямаше и да имам, ако не бяха глупостите на Бижу за Григор, който щял да купува имение на тази ''карачка''/ която 5 години ходи само с Луис Хамилтън ... /

# 288
Репортерката не го накара да говори на български.Нашият коментатор го преведе грешно.

Това въобще не е случайно ...

# 289
Тъпо е да се твърди, че Григор има дефицити.Той говори най-добре английски от всички български спортисти.Другите знаят заучени изречения, а Григор си го говори съвсем свободно.Трудно му е да говори български, защото всички около него говорят на английски.Изключение са майка му и баща му.Другото е, че няма време да се прибира в България и му се събира по-малко от седмица на година тук.А Ивет си идва доста по-често.
A с родителите си на английски ли говори??  Tired Не го оправдавайте. Можеше да каже една, две думи на български. Репортерът тогава ще го пита какво е казал и щеше да му каже на английски.

Много сте чували Ивет как говори английски или Сани Жекова или въобще доста спортисти, които тренират извън страната. Твърдението , че Гришо говорел най-добре английски е некоректно  Peace
Говори на български, но рядко се виждат.Те не пътуват по турнирите.На Федерер и Джокович пътуват. Wink Репортерката не го накара да говори на български.Нашият коментатор го преведе грешно.Григор без проблем провежда пресконференция на английски и то без мънкания и други такива.Не знам за Жекова, но Пулев има лош английски, че даже и немски, а тренира в Германия.Не можете да отречете, че Григор е най-известния българин в момента по света.

Ами ето, ти го каза, най-известният българин, кому е нужно този "забравен" български език, който демонстрира? От километри изглежда неестествено..

# 290
A с родителите си на английски ли говори??  Tired Не го оправдавайте. Можеше да каже една, две думи на български. Репортерът тогава ще го пита какво е казал и щеше да му каже на английски.

Ами ето, ти го каза, най-известният българин, кому е нужно този "забравен" български език, който демонстрира? От километри изглежда неестествено..
Толкова може.Не е нарочно.Григор по принцип заваля думите и говори малко флегматично.Като добавим и леко лошия български...

# 291
  • София
Много сте чували Ивет как говори английски или Сани Жекова или въобще доста спортисти, които тренират извън страната. Твърдението , че Гришо говорел най-добре английски е некоректно  Peace

Точно така е! Оказа се, че и Мирела Демирева (сребърната ни медалистка от Рио на висок скок) говори много добър английски. В олимпийските студия й се налагаше да превежда въпросите на нашите журналисти към нейния треньор.

# 292
  • Вестерос
Да и за нея се сетих, но реших да не я пиша, нали не е "най-известната"  Crazy

# 293
  • bad@ss
Ретрограден Меркурий?  Rolling Eyes

# 294
# 295

Ааа, едва ли, Григор се радва на форумската ''любов'' редовно ....

# 296
Аз извинете за тъпия въпрос, че не следя никак спорта, ама Григор за България ли играе? Не играе ли за себе си?

Представя България вече на две Олимпиади, бил е в отбора за Купа Дейвис, така че, освен себе си, представя и България.

А не трябва. Някак има странно отношение. Сякаш се сърди на страната си. Ми хубаво. Сигурно си има своите основания. Ама толкова чупки и стойки...
Ако представяш една страна някак се очаква да имаш по-топло отношение към нея. В това число и сънародниците си.

Има големи спортисти особняци. Григо не е сефте. Просто май ние не очаквахме, че въпреки постиженията си, некакси ще се окаже... противка.

Всъщност аз отдавна очкавах. Още като го удариха хормоните и взе да се залива и той с кофите вода. Тази малоунма верига, която някой започна. Григо показа тяло, една-две лигави усмивки. И това е. Не че му е за каузата. Позираше и си личеше и от самолет.

# 297
Темата е станала отвратителна за четене...  Tired

# 298
  • София
Е, от списващите зависи каква ще е темата. На мен ми писна все една и съща да се кара наред на всеки, който дръзва да й влезе в опозиция. Аман.

# 299
  • Once there was a Hushpuppy...
(Не виждам защо тръгваш и срещу мен, нито съм Каренина и говоря небивалици, нито ти държа тон, с който да съм те предизвикала.

А така ! Tя е от тарторите, с нея трябва внимателно да пипаш ; ) ...

Joy Joy Joy

Темата е станала отвратителна за четене...  Tired

+1

Общи условия

Активация на акаунт