Звездни компромати - 298 част

• 111 436
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Кофти ситуация! Снимката с мъжкия пръст в устата на тази е даже унизителна, ама да се чудиш с кой акъл си ги пазят тези компроматчета в телефоните?!

# 331
  • Вестерос
Поредната кифла мислеща се за повече  ooooh! на всичкото отгоре не е нищо особено, но звезда в Холивууд ще става  hahaha Sick

# 332
 Стига бе, тоя като го чета ми се струва, че е по-голяма п***** и от приятелката си. Егати хленча, че и компромати напускал, че един лист с обяснения. Истински мъж! С кеф да му изневериш на такъв.  Sick

# 333
  • вятър в маслините, вятър над хребета
да се чудиш с кой акъл си ги пазят тези компроматчета в телефоните?!
E, с кой Laughing със същия, с който си отварят краката за няколко безплатни маркови парцала и месец на Ривиерата.

Разкошен Мадс отпреди време
Скрит текст:
Чудя се как въобще има хора, на които може да им хрумне да го нарекат грозен. Rolling Eyes

# 334
Koфти отмъщение е това. Дори само заради публичния линч, който е организирал, ми става още по-антипатичен.

# 335
  • bad@ss
Разкошен Мадс отпреди време
Скрит текст:
Чудя се как въобще има хора, на които може да им хрумне да го нарекат грозен. Rolling Eyes

Още поне 2 дни ще "ти държи... "  Heart Eyes Laughing

Тая снимка трябва да е г/д от периода на "Прага". Ченето ми увисна.

# 336
Явно момичето е много амбициозно - според мен се е хванала с Петканов, за да стане известна в БГ, допреди това никой не я знаеше коя е. Запознали се пред УНСС, когато Петканов е правил поредния си малоумен репортаж и той я е поканил на среща. Поне това сподели в едно интервю преди време, а от началото на тази година даже били сгодени. Разгледах ѝ снимките във ФБ от лятото, добре си е отживяла - то яхти, частни самолети, партита и вечери в скъпи ресторанти. Дори се е снимала с онзи италиански цветен чичак...

снимките от лятното ѝ "турне" от тази снимка напред

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1740023386239306&set … ype=3&theater

# 337
Българският Кен...интервю
http://www.blitz.bg/article/45793

# 338
Статия на novini.bg за поредната  изневяра на Благой:

Скрит текст:
  Новата забивка на Благой Георгиев поразително прилича на съпругата му Есмер, пише HotArena.

Плейбоят забил хостесата Асиана в едно от най-баровските заведения на Слънчев бряг. Двамата бързо се свалили, а мацката се похвалила на приятелките си, че Благо я поканил на романтична разходка с лодка. Насред морето двамата се отдали на горещи ласки.

Поредното кръшкане стигна до медиите, а явно и до съпругата му. Прави впечатление, че новата на Благо е също с черни дълги коси и сочни устни. Мнозина смятат, че именно приликата с жена му е привлякла вниманието на Благо.

Изневярата на Георгиев месец след раждането на сина му дойде в повече на Есмер. Танцьорката за пореден път изхвърли неверния си мъж от дома им. Тя отново изтри всичките им общи снимки от профила си в инсаграм. Вместо това качва свои фотосесии, за да му покаже какво губи. „Една мъдра жена го е казала! Не дръжте на мъж, заради когото плачете. Вярвайте на мъж с когото се чувствате като принцеса, а не като пациентка на психиатрично отделение“, написа тя. Самият Благой се покри след разкритието за поредната му авантюра, пише „България днес“.

# 339
  • Once there was a Hushpuppy...
" сочни устни", ооо, небеса Crazy Къде живея се питам и какви възприятия имам за красота, особено за сочност на устните Joy Joy
Блажко и неговите изневери - става за заглавие на поредна статия от поредицата hahaha

Онази с пръста в устата голям парцал ooooh! Добре я е изтипосал, то пък само ще се мълчи да не се раздухвало.
Да я размятат жълтите сега за назидание на другите боклуци. Това става драги "брокерки", "гримьорки" и подобни професионалистки, като си счупите едното клонче Mr. Green

# 340
  • До морето
Добре де - яхти, частни самолети, хайвери, Валентино-та, егати мисионерския живот от една световно неизвестна моделка. То трябва да си слаботоков да не се сетиш, че има замесен някой чичко-паричко. Какво му е 2 казвала на репортера, че спестява от закуски, за да лети с частни самолети ли?

# 341
Taзи кикимора с пръста в устата (какво означава този жест??) неможеха да й вземат думата в ЧНТ при вечерята на Данаил. То от тогава ни стана ясно колко смело момиче е и как няма да се спре пред нищо за да стане известна.  Peace

# 342
  • София
Тоца - адвокатката пак демонстрира "сексапил" ... смешна до безумие!  Mr. Green

Скрит текст:

# 343
В услуга ще й дойдат тези компромати на ПеткаНОВА-та. Всички знаем, че за подобни "кукли" в България не е важно какво се говори за тях, а да се говори. Сега ще последват интервюта, гостувания по всички телевизии...и девойката точно този шум чака. Поредната представителка на златотърсачките. Sick

# 344
Тоца, ще ме извинява, но изглежда ужасно нечистоплътна (буквално). И да не ми се хвали какво изваяно тяло имала, защото задникът ѝ има формата на кръгла тава...

Общи условия

Активация на акаунт