Звездни компромати - 298 част

• 111 381
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Аз не заставам зад Петканов и не го подкрепям. Разграничавам се от неговите постове и публикации във ФБ, а коментирам и 'наказвам' постъпките на Сашковица. Сега да си сърба попарата, сама си я е надробила.  Peace Да би мирно седяла, не би чудо видяла, нали така...  Wink

П.П. да поясня, че аз писах за оправдаване, не за хвалене. Има голяма разлика.  Peace
Че коя си ти, та да я съдиш?!  Shocked
"Нека който е безгрешен пръв да хвърли камък!" И ти си безгрешна ли?! Позволи ми да се съмнявам дълбоко. Няма безгрешен човек. В това число слагам и себе си!

# 526
  • София
Ами грозно е 22 год. момиче да има такова поведение и даже да го увековечава със снимки. Нека си живее живота, ама да й бъркат разни и различни мъже по устата /и другаде, може и там да е правила снимки  Sick/ никак не й отива крехката възраст.

Понеже няколко пъти споменаваш за тези снимки, нали разбираш, че те са нейни лични (тази с пръста и тази на която се целува с друг мъж). Петканов бърка в телефона й и ги прави публични в мрежата, а не тя.  Peace

# 527
Кои сме ние да съдим нечии чужди постъпки?
Е, как? Възпитанието на дъщеря ти(ми) жизнено зависи от това, че някоя, някъде, лапнала нещо си.  Crazy
Чудо невиждано!

# 528
 Аз осъждам постъпката на момчето с пресата. Смятам, че е зла, гнусна, долна, нередна, полу-законна, полу човешка, глупава, и недорасла. Най- вече зла и злонамерено повлече вълна от гнусни реакции сред хора подобни на него по светоглед.
Винаги бих осъдила подобно поведение, както има други, които ще осъдят поведението на момичето, това е, което продължава да не е казало ни дума.
Няма да се обяснявам повече по въпроса, оценявам правото на всеки да си има мнение.

# 529
Ама, Меркантилница, какво да каже женицата, като фактите говорят срещу нея?
Когато фактите говорят и Боговете мълчат. Смее ли да каже нещо, как ще се защити, не знам. И въобще кой ще й повярва след такива снимки и публикации....
Може ли да е толкова тъпа, че да пази такива снимки, дори и за лично потребление...  ooooh! Ама то затова сега всичко й се връща.  Peace

# 530
Аз се чудя защо изобщо набъркахте семейството на Александра  ooooh! Каквото и да е правила, тя е отговорна за поведението и постъпките си. И да баща и е политик на местно ниво, беше се кандидатирал за кмет, но какво от това и какво общо има той в случая, че да се замесва името му? Не оправдавам Алекс, но Даниел в случая повече унижава себе си. Много грозно постъпва. Всичко това се превърна в една грозна PR акция. Чудя се ако всички жени тръгнат да изтипосват мъжете, които са им изневерили какво ли ще се случи...

# 531
Ама, Меркантилница, какво да каже женицата, като фактите говорят срещу нея?
Когато фактите говорят и Боговете мълчат. Смее ли да каже нещо, как ще се защити, не знам. И въобще кой ще й повярва след такива снимки и публикации....
Може ли да е толкова тъпа, че да пази такива снимки, дори и за лично потребление...  ooooh! Ама то затова сега всичко й се връща.  Peace

Какви факти?.. има снимки с мъж, може да е смятала да прекъсне връзката си с Петканов.. Ти знаеш ли фактите такива каквито са на 100%, че да хвърляш камъни и обиди към нея, а и да я заклеймяваш?.. Долно и отвратително е всичко което е сътворил Петканов, не тя!!! ooooh!

# 532
  • Русе/София
Въпросът не е в това дали оправдаваме нея. Въпросът е в това, че не оправдаваме него.
Съжалявам, но не мога да приема за нормално подобно публично опозоряване.
Напълно подкрепям тези думи.Все пак човек се учи от грешките си и смятам,че след затихването на скандала и двамата ще си направят изводите.

# 533
# 534
Въпросът не е в това дали оправдаваме нея. Въпросът е в това, че не оправдаваме него.
Съжалявам, но не мога да приема за нормално подобно публично опозоряване.
Напълно подкрепям тези думи.Все пак човек се учи от грешките си и смятам,че след затихването на скандала и двамата ще си направят изводите.

Ако и младежът, като му мине умопомра4ението, намери малко мозък някъде в празната си глава, и надмогне комплексите си, вземе и да се извини публи4но на бившата си, така, както я опозори, ще направи по-добро впе4атление. Но не о4аквам от такива като него някога да си признаят недостатъците, а и опитът ми в реалния живот го доказва. Само те безгрешни, а защо никой не ги харесва  Rolling Eyes...И така цял живот.

# 535
Ако и младежът, като му мине умопомра4ението, намери малко мозък някъде в празната си глава, и надмогне комплексите си, вземе и да се извини публи4но на бившата си, така, както я опозори, ще направи по-добро впе4атление. Но не о4аквам от такива като него някога да си признаят недостатъците, а и опитът ми в реалния живот го доказва. Само те безгрешни, а защо никой не ги харесва  Rolling Eyes...И така цял живот.
Надежда всяка оставете... Този екземпляр ми направи абсолютно неприятно впечатление още при първата си поява пред очите на хората в Шоуто на Слави. Беше потресаващ. Аз претенции към външния му вид нямам, защото той не се е моделирал сам, Природата го е създала такъв, но в главата си няма нищо и то не стана ясно едва сега.

# 536
  • София
Ема Томпсън изглежда супер свежо - прическа и дрехи много добре Heart Eyes

Някакви отзиви от филмите на Клинт Иистууд и Мел Гибсън има ли? newsm78
И двата са с много висок рейтинг в IMDB.

# 537
Ако Петканов беше по-умен, щеше по-рано да се усети, а не да е като елен лопатар.

# 538
# 539
За да се върнем на темата - госпожа Гущерова е бременна. /сведение от едно от списанията/ Честито, пожелавам й лека бременност! /сега видях горния пост...май е бебето на сестра й/

Общи условия

Активация на акаунт