Дискова херния - 14

• 195 030
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Нa еднa от кризите болкaтa ми беше в левия крaк,по същият нaчин коляното ме болеше ,обaче и  нaгоре по цялото бедро.При мен беше от херниятa,която ми притискaше нервa.Пих Пaрaтрaмол,товa ми нaмaли болкaтa.

# 421
И при мен понякога по цялото протежение на нерва, понякога в някои участъци, понякога в една точка, а в един момент имах изтръпване и в друг сектор. Казаха ми, че се случва  Rolling Eyes

Като се чудя откъде е болката размърдвам крака в околността (сгъвам коляно, размърдвам глезен) и ако има промяна - значи е нещо в крака, ако си е все същото - приемам, че е от нерва. Не много медицинско, но все си мисля, че ако е нещо наранено локално раздвижването ще го раздразни.

# 422
Bubka, не ми помогна физиотерапия. Правех упражнения всеки ден с разтягане. Те ми помогнаха най-много.
При мен също се качваше болката към едната става. Точно по хода на нерва.
Много дълго време усещах в стъпалото нещо като жужене. Не беше точно болка, а все едно жица с ток.

# 423
Здравейте, реших да пробвам тия инжекции Дискус. Май мненията са 50/50 нищо не ми пречи и аз да ги боцна, но въобще не знам как става поръчката.От къде се поръчват? Гледам сайтове в България продават , но има голямо разминаване в сумите 60-120лв за 10 ампули. Могат ли ако не помогнат да навредят и как се поставят мускулно като останалите инжекции НСПВ?

# 424
След голямо чакане да ми доставят Дискус  през една аптека , моя приятелка  намери  този телефон - 0884938645-   BG-FITNESS.COM
Момчето ги изпрати  по куриер  за два дни - по 60 лв. опаковката/10ампули/ + транспортните  разходи .
Сега и двете  ги слагаме  - мускулно  като останалите обезболяващи .
Аз ги започнах  без  конкретна болка  , в момента  не мога да кажа нищо ,след месец започвам втората доза . Ще бъде  постижение ако изкарам зимата  без  тежки  кризи  Praynig
Приятелката ми  твърди , че  откакто  ги слага , някакво  постоянно изтръпване  е преминало  Peace .

# 425
То хубаво това с доставката, ама как се доверявате на някакви непознати сайтове и как сте сигурни какво има в тази ампула....И аз искам да си ги поръчам, обаче ме е страх от точно това. Има ли листовка на опаковката и дозировка на нея?

# 426
http://www.img-share.eu/f/images/300/Photo-00124dyIZmA.jpg

Така изглеждат кутийките , отгоре има и някакъв релефен  иглов печат .Има листовка  на немски , но не е в мен .

# 427
  • София
http://www.img-share.eu/f/images/300/Photo-00124dyIZmA.jpg

Така изглеждат кутийките , отгоре има и някакъв релефен  иглов печат .Има листовка  на немски , но не е в мен .

Преди да се оперирам същите ги поръчах от един сайт тук в България и ми ги доставиха след два дни. Същите като на картинката показана от теб. Същите! Поне кутийката е такава.  Peace
 Не ги ползвах и после ги хвърлих.

# 428
  • София
Същите, купени от Бг,  лятото ползвах и аз. За периода на поставяне имах облекчение.

# 429
След голямо чакане да ми доставят Дискус  през една аптека , моя приятелка  намери  този телефон - 0884938645-   BG-FITNESS.COM
Момчето ги изпрати  по куриер  за два дни - по 60 лв. опаковката/10ампули/ + транспортните  разходи .
Сега и двете  ги слагаме  - мускулно  като останалите обезболяващи .
Аз ги започнах  без  конкретна болка  , в момента  не мога да кажа нищо ,след месец започвам втората доза . Ще бъде  постижение ако изкарам зимата  без  тежки  кризи  Praynig
Приятелката ми  твърди , че  откакто  ги слага , някакво   постоянно изтръпване  е преминало  Peace .
Да, точно в този сайт ги гледах утре мисля да поръчам. Със сигурност ще разбера дали имат ефект,че в момента не е розово положението. Мисля по една на ден да ги слагам, а не през ден както пише..

# 430
...Мисля по една на ден да ги слагам, а не през ден както пише..
Навсякъде  схемата за поставяне на  първата доза е през 1 ден , следва почивка  и втората доза според  някакъв сайт  беше  през 2 дни , а докторът от Павел баня  е казал ,че може и тях през 1 ден .

# 431
Дискусът може да се поръча от Германия на адрес на Габко. Ако сте от София, ще пристигне за макс две седмици.

# 432
Bubka, не ми помогна физиотерапия. Правех упражнения всеки ден с разтягане. Те ми помогнаха най-много.
При мен също се качваше болката към едната става. Точно по хода на нерва.
Много дълго време усещах в стъпалото нещо като жужене. Не беше точно болка, а все едно жица с ток.
И при мен е така в стъпалото. Не е болка, а все едно ми правят процедура с ток.. За тези кисти не съм и подозирала до 2004 г., когато един спортен масажист, ме натисна с все сила в частта на опашката и сакроил.става. Ужасна болка! И не спря повече от година. Нищо, ама нищо не помогна..стомаха ми се повреди от тонове обезболяващи.чак на третото може би отиване за 10 дни на Павел баня почувствах облекчение. Не може да се оправи, но съм щастлива че има големи периоди без болка.
Не съм правила много упражнения за разтягане, само тези, които са били в гимнастиката в санаториума и то като съм там. Но щом помагат, още тази вечер ще започна. Само трябва да намеря от интернет!

# 433
Утре почвам Дискуса да очаквам ли нещо по специфично, смущения, реакция? По една през ден.С нормални игли ли?

# 434
На ампулките пише  2.2 ml - спринцовките  /в комплект с игли/ , които ми  дадоха в аптеката са   за 5 ml , иглите са тънички  и  не усещам  някаква болка при поставянето - Laughing 
Някои  бяха получили реакция  на 2-3 ден , която после е преминала  и е дошло  облекчението .
Аз не бях в екшън  като ги започнах и затова  не мога  да кажа  нищо конкретно . Сега  като се  замисля  - изкарах  някакъв вирус с много висока температура за  1 ден , обикновено след такова нещо съм  с мускулна треска и жестоки болки  в кръста и всички други проблемни места - ръце , колене и т.н.
Сега  след вируса  нямах  такива  болки , може и да е от инжекциите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт