Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 551
  • 831
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Какви ув лампи използвате за професионални услуги. Питах моята маникюристка и тя ми каза, че трябва да е 36 вата, но аз съм се спряла на една, която е 54вата. Интерисувам се, тъй като си търся ув лампа за салона ми. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 106
Здравейте.  Бих искал да попитам за мнението ви . Имам UV лампа 36W но се замислям да си я сменя с някоя LED лампа, но не знам каква точно да си взема, колко вата ще ми свършат работа  и какво още да гледам при покупката и ... бихте ли ми помогнали ?

# 107
Вземи си комбинирана лампа, която е UV+Led в едно, има 36 вата има и 48 вата.

# 108
  • София
Някой да си е правил в къщи г.лак с пигмент мирор ефек?
Моля да сподели тайната на нанасяне  bouquet

# 109
Гел лак, топ без лепкав слой, втриваш пигмента,(с пръст става хубаво), може да полираш със суха салфетка и запечатваш пак с топ без лепкав

# 110
  • Варна
Гел лак, топ без лепкав слой, втриваш пигмента,(с пръст става хубаво), може да полираш със суха салфетка и запечатваш пак с топ без лепкав
а ако махнеш лепкавия слой на нормален топ не става ли?

# 111
Става.
Просто отгоре трябва пакда запечаташ с гел или с гел-лак.
Мен ме домързя и отгоре сложих обикновен топ и на другият ден взе да се бели.
Иначе става стархотно. Аз си бях направила черно с ленти като за френски.
Трепач!
Сега чакам гел-топ, че с гел ми е много пипкава работа.

# 112
Много яко става с хрома. На топ без лепкав слой го втривам с апликатор. После изтупвам от излишните прашинки и лакирам отгоре с топ гел лак за предпочитане на два пъти. След това без да искам си изсипах половината от пигмента и вече цял месец не мога да го изчистя от вкъщи.Много е летлив Simple Smile

# 113
Какъв топ без лепкав слой да си взема, че си поръчах едни пигменти. На Блускай хубав ли е за пигменти?

# 114
  • Варна
 Я едно питане от блондинка  Laughing. Блускай пече ли се в лед лампа или трябва УВ за него?

# 115
Я едно питане от блондинка  Laughing. Блускай пече ли се в лед лампа или трябва УВ за него?
Да, изпича се в лед лампа.

# 116
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте. Ползвам от няколко месеца геллаковете на Depend и съм тотално зарибена.Дали на мен ми се струва, обаче някои цветове се свалят по-трудно от други. Ползвам чист ацетон, а вчера пробвах и олиото което се втрива във ноктите и после се държат във вода.Е няма сваляне.  ConfusedНай -ми е зор със червените лакове,а са ми любими  Thinking

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 19:54 от danylony

# 117
Здравейте!
На сайта на блускай има два вида база - База RIDGE FILLER BASE COAT 15ml и База за UV лак BLUESKY 15ml. Чудя се каква е разликата и коя е по-добра и по-издържлива?

# 118
# 119
Здравейте, за пръв път пиша в темата, но просто нямам търпение да споделя с някой на мойта вълна разни размисли... Simple Smile. Лампа имам от година и малко,  купена от Лидл за 40лв.и нещо 36W. Ползвах я за изграждане с гел. Много исках да започна да ползвам геллак,  защото имам две малки деца и време за лакиране през два дни не ми остава. Една приятелка ме изпрати на Илиенци (София) и от там си взех база и топ на CHU JIE за по 8лв.броя и лак на Lilly Angel за 5лв.броя. Имам от преди обезмаслител и течност за почистване на лепкав слой на Emmi nail. И така с този "миш-маш" от продукти започнах,  а ето и първото ми творение.....

Цветята са с акрилни боички от Джъмбо (като замисълът беше,  черният кунтур да е доста по-тънък,  но се оказа че боичките ми са остаряли доста и са се сгъстили  ooooh!).
Вече 7ми ден съм така и почти не е мръднал. Имам обаче питане,  изчаках акрила да изсъхне много добре,  въпреки това отгоре топ лака сякаш не се изпече добре,  седи някак мек. (рисуваните пръсти са...база, френски,  топ (махане на лепкав слой),  акрил и на финала пак топ,  пека го 4мин.). Мога ли да избегна тази мекота по някакъв начин,  защото имам чувството че всеки момент ще нараня лака? Имам топ лак на SNB без лепкав слой,  дали пък с него няма да имам по-голям успех  Thinking

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 12:34 от MariyaS

Общи условия

Активация на акаунт