Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 576
  • 831
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
 И на мен рисуването с акрилните бойчки ми върти номера. Затова карам с печати с тях проблем няма. Доколкото знам  върху гел лак се рисува с гелови боички.

# 121
Здравейте, от скоро съм маникюристка и започнах работа, но работя с други гел лакове с които не съм работила на обучението и имам проблем. От три седмици съм с гел лак Clarissa върху гел за изграждане и не е паднал нито надигнат, нито олющен, но повечето жени които съм лакирвала с него върху естествен нокът им пада на няма и седмица...лакирвала съм ги както себе си ... махам стария лак, оформям , кожички... обезмаслител, сейфстик , база , два слоя лак, топ.. Ако някой е имал такъв проблем или вижда че нещо бъркам моля да сподели !!! Благодаря предварително!  Simple Smile

# 122
  • Пловдив
И на мен рисуването с акрилните бойчки ми върти номера. Затова карам с печати с тях проблем няма. Доколкото знам  върху гел лак се рисува с гелови боички.

Аз този номер никога няма да го схвана  Embarassed. С акрилна боичка се рисува добре, но ми убягва таланта за рисуване, а с гелова пък печатите ми се размазват, като същия печат е изпробван с друга боичка Конад върху обикновен лак и резултата е перфектен. Въобщееее...  ooooh!

Ивелина Иванова_552962, по-назад споделих, че и на мен върху естествен нокът гел лака ми се отлюспва за няколко дена, като спазвам абсолютно всички правила за нанасяне. По-скоро мисля, че е от това, че не надрасквам нокътната плочка с пила, но това не бих направила ако ще и за ден да пада лака. Не ми харесва тази идея, защото между лакиранията с гел лак ползвам и обикновен, според настроението ми, а и за да почива нокътя. Също така и заздравители. Дали е от това, обаче,  Thinking,  нека се изкажат професионалистите.

# 123
  • Варна
 Кой номер не схващаш AlexaS? Аз не печатам с гелова боичка даже нямам такава. Печатам с лак обикновен какъвто ми попадне. Махам лепкавия слой на цветния лак,печатам и отгоре топ. Ако печата е по-покривен пляскам два слоя топ за по-сигурно.

# 124
  • Пловдив
Ами този номер с печатането не схващам. Не съм пробвала с обикновен лак върху гел лак, но и с акрилна и с гелова боичка, печатите ми се размазват.

# 125
Печати се правят само с боичка за печати, не с акрилни или гелови бои. Затова ти се размазват 😉

# 126
  • Пловдив
Печати се правят само с боичка за печати, не с акрилни или гелови бои. Затова ти се размазват

Ами да, знаех си аз, че аварията е в моя кинескоп, но като ме е срам да питам ще мажа и ще трия  Joy.

Поне да ви забия със следващия въпрос: боичките за печати за обикновен лак могат ли да се прилагат и за гел?(имам доста на Конад) Или какви са тези специални за гел, защото в сайта на Блускай не откривам? 

# 127
  • София
С гелова боя печати стават,нанася се 2 пъти боята на пластината взима се с тампона,пъха се за 5 секунди в лампата и се нанася.

# 128
  • Пловдив
Благодаря, №   bouquet. Това е много полезен трик и ще го изпробвам още утре.

# 129
Благодаря за отговорите. Искам да Ви попитам,  знаете ли къде в София мога да намеря китайски гел-лакове на достъпни цени. Аз вече казах, че взех мойте от Илиенци,  но само за един-два лака до там не ми се ходи. Знам, че има такива и в China mall в Люлин,  но тази дестинация също ми е далечна. Мерси bouquet Не желая да поръчвам онлайн,  не толкова заради наличието на цена за доставка,  някак си с лаковете съм ..."око да види,  ръка да пипне"

# 130
  • Down south
По повод поръчването. До сега вече 2 години ползвам само Gelish и цветовете отговарят на палитрите. Приятелка ме убеди  да пробвам Bluesky е, няма такова чудо Sad Поръчах вече 7 и нито един не отговаря на снимката и на цвета, който се надявах да бъде.
Изглеждат червеникаво-коралови, на яве са цикламено-розовоникакви Sad
 Само да допълня, че Gelish поръчвам от Amazon, а  Bluesky от Ebay.  
Жалко, че не мога да ги подаря на някой.

# 131
Daylili,  можеш,  можеш да ги подариш Party (на мен) шегувам се разбира се Rolling Eyes. Но предполагам щом го казваш,  не си в БГ. Ще имам предвид за Gelish.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 18:57 от MariyaS

# 132
  • Down south
За жалост ме съм, в противен случай бих ги подарила с голямо удоволствие  Peace стига да харесваш розово-цикламено.

Да си призная много съм разочарована от покупките си на Bluesky  Sad гледам цвета, харесва ми, поръчвам, идва - греда. При първата греда комуникирах с продавача и го обвиних, че ми е изпратил грешен лак с правилен номер (реших, че е станало грешка), човекът ми изпрати втори и той същия.
На снимките цветовете изглеждат различни, поне в Ибей Sad

За Gelish няма грешка, там цветовете са идентични.

# 133
  • Пловдив
На Блускай и поръчаните от сайта в България (нейлс.бг или там както беше) се различават доста. При първата си поръчка имах 3-4 несъответствия, после още няколко, но поне се научих първо да сравнявам със снимките на нашите момичета, които са пускали тук там или следя на Ради публикациите, че тя номерира стриктно използваните от нея лакове и ако нещо ми хареса поръчвам същия номер, иначе не смея.
Имах случай, при който за повод и предварително избран тоалет ще си поръчвам Котешко око- червен. Да, ама не - пристига лак, който е всичко друго, но не и близо или около червеното- нещо между оранжево и кафяво  ooooh! #Cussing out. Както и да е...

# 134
  • Down south
Благодаря, че сподели,  мислех че само аз имам подобни "постижения" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт