Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 586
  • 831
  •   1
Отговори
# 135
Момичета моля ви помагайте  Praynig , четката на топ лака стана много твърда,идея как мога да я върна в нормалното и състояние?

# 136
  • Down south
Остави я натопена в ацетон. Била е в обсега на лампата или на директна слънчева светлина.
Имах същият проблем.

# 137
Здравейте, от скоро съм маникюристка и започнах работа, но работя с други гел лакове с които не съм работила на обучението и имам проблем. От три седмици съм с гел лак Clarissa върху гел за изграждане и не е паднал нито надигнат, нито олющен, но повечето жени които съм лакирвала с него върху естествен нокът им пада на няма и седмица...лакирвала съм ги както себе си ... махам стария лак, оформям , кожички... обезмаслител, сейфстик , база , два слоя лак, топ.. Ако някой е имал такъв проблем или вижда че нещо бъркам моля да сподели !!! Благодаря предварително!  Simple Smile
Какво е  сейфстик?

# 138
  • На плажа
Сейфстик е продукт на Клариса,който върши работата на свързващ елемент.Поставя се под гела на цял нокът и под гел лака само на върха на нокътя  Peace

# 139
Остави я натопена в ацетон. Била е в обсега на лампата или на директна слънчева светлина.
Имах същият проблем.

Благодаря ти много! bouquet

# 140
Като киснете четките в ацетон с какво затваряте лака?
За мен е все едно дали лака ще се види на картинка в магазин или интернет, нали са плътни шишетата. Може би ако има палитра е по-достоверно.

# 141
  • Down south
Аз го затворих с друга четка.

Относно пазаруването, избирам  ето така

това мислех, че е червено  Rolling Eyes оказа се светлокафяво  Crazy

това също мислех, че е червено, дойде тъмно цикламено  ooooh!

# 142
Този втория лак май не е оригинален Блускай.

# 143
  • Down south
Оригинален е, това са нови опаковки с двоен размер. В Амазон са $45  Sad

# 144
  • София
Взеха се на сериозно от блускай 45 $.
Търся в нета снимки поне седмица,избирам сравнявам и винаги идва НЕправилния цвят.

# 145
  • Down south
За това поръчвам от Ебей, там са по около $12, но след 7 лака нямам цвят, който да харесвам Sad Май ще се върна към Gelish, цената е подобна, а цветовете отговарят на показанато.

# 146
И аз така правя, търся и гледам снимки с желания цвят.
Защо смени Гелиша, за мен е по-добра марка.

# 147
  • Down south
Не съм го сменила, приятелка ме убеждава от незнамколкосивреме, че Bluesкy бил върхът на върховете, та, рекох да пробвам  ooooh! но тук не се предлага масово, само в Ибей си струва.
МислАта да дам $45 в Амазон за нещо, дето няма да отговаря на очакванията ми е меко казано стряскащо-шокираща #Crazy

Сега пробвах основа и топ на  Bluesкy ( поне те дойдоха читави), с лак на Gelish, да видим какъв ще е резултата  Peace

# 148
  • Варна
 Тая попара с цветовете и мен ме влудява  #2gunfire.

ето и поредните/китайски слава богу/

Топа и базата са супер...ама цветовете трябваше да са горе долу като капачките дамммм ама някой друг път. Светлокафявото е тъмно сиво,бледо розовото е направо основа за френски,а розовото е точно кюлотен цвят. Само зеленото си отговаря.

# 149
Аз последно взех на Sergio, защото са отворили шоурум близо до вкъщи. Избрах червен цвят, който се оказа супер. Освен това плътно покрива и лесно се нанася. Мисля да взема и други да пробвам, щото и цената беше много добра.

Общи условия

Активация на акаунт