Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е ноктите да имат лек жълтеникав оттенък след отстраняване на гел лака? Може ли да се предотврати това?
Съвместими ли са базата и топ котът на Gelish с лаковете на O.P.I.?
Как се прави маникюрът от първата снимка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е ноктите да имат лек жълтеникав оттенък след отстраняване на гел лака? Може ли да се предотврати това?
-
Съвместими ли са базата и топ котът на Gelish с лаковете на O.P.I.?
-
Как се прави маникюрът от първата снимка?
Маникюрът от първата снимка включва нанасяне на гел лак в няколко стъпки, като се започне с основа, последвана от слой цветно гел лаково покритие и след това завършващ слой топ лак. След нанасянето му той трябва да бъде изпечен под UV или LED светлина. Процесът също така включва почистване на лепкавия слой след изпичане.
-
Как да избегнем матването на гел лака и топ лака след отстраняване на лепкавия слой?
-
Как да избегнете обелването на гел лака на 3-4-ия ден?
Искам да си направя експериемнт и се допитвам до вас за мнение.Ще поръчам от алиекспрес и ако може съвет за база , топ и цветове.Спряла съм се на тези моделчета :
, понеже съм с две малки деца вкъщи и вече съвсем нямам време да ходя по салоните , бих искала да се правя сама вкъщи. Обмислям покупка на лампа на Emmi nail. Обаче, понеже имам чупливи нокти, докато имах време да ходя на маникюр, маникюристката винаги ми оправяше тръгналия да се чупи нокът, като на зачупеното място слагаше гел - проблемът е, че не съм се заглеждала и нямам спомен дали само от розовия гел ми слагаше или от трите (основен - база, след това розе, след това запечатващ).
Когато ми е изграждала цял нокът, със сигурност помня, че слагаше от всичките, но за закрепване на счупен нокът нямам спомен - надявям се, някой да може да ме просветли, за да не се набутвам излишно с покупката на няколко гела - идеята ми е, ако тръгне да ми се чупи нокът, да мога да го фиксирам с гел.