Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 462
  • 831
  •   1
Отговори
# 705
  • София
На ел. Поща
Пратили са ми подарък лентички за френски и това- какво е? Магнитна писалка?
Скрит текст:

И при мен са същите, магнитната писалка е за магнитни лакове, ама за мен е абсолютно ненужна вещ.

Ето първият ми Коди маникюр, ще го изтрая 2-3 седмици, да видя как ще е като трайност. Извинете за не добре почистения печат, не го видях, преди да снимам Simple Smile

Направи ми впечатление, като свалях лепкавия слой на светлия нокът за да сложа печат, че на практика и цвета е напълно изпечен, почти няма лепкав слой и цвят на салфетката без влакна с която го свалях. За първи път ми се случва, толкова добре да се пече, всеки слой.

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 16:58 от nad_tab

# 706
Мерси.
Ще помоля яко някой прави поръчка от сайта да ми драсне едно лс

# 707
  • София
Някой изпробвал ли е да смеси обикновен лак с гел топ, според ютуб, работи Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=zgdu2DR3TUY&t=626s
Гледам, че има и специален за целта Hydracol polish to gel:
https://www.youtube.com/watch?v=9j0tAgzMINk

# 708
  • Варна
 Ох тъкмо снощи се правих на колорист  Laughing. От сумати гел лакове не открих точно млечно розовото,което искам  Joy-блондинска работа. Смесих бяло на Азур с едно кюлотено розово  Laughing на ОПИ ама два гел лака това със смесването на конвенционален лак с топ не ми е идвало на ум...Нали единия е ацетонов,а другия със съвсем друга структура  newsm78. Определено ще пробвам. Това дава възможност за голяма игра с цветовете.
 Иначе гел лакове смесвам без да се замислям и се получава.

# 709
Геловите бои на Коди са без лепкав слой

# 710
Здравейте,
от известно време ви следя и днес си направих регистрация, за да се включа в темата.
Начинаеща съм и много ми помагат вашите съвети и опит.
Закупих си от най- разпространените фурни  36 UV. Сега се чудя дали да си закупя 2 лед крушки   и да я ъпгрейдна или да инвестирам направо в нова лед лампа.
Понеже съм фен на френския маникюр да питам как го правите. Използвате за бялата линия специална боя, или просто я правите с бял гел лак. Също така съм си поръчала доста лепенки от алитекспрес. Върху тоа ли ги слагате или под него. Съжалявам за глупавите въпроси, но ми е за първи тъп и ще съм благодарна

# 711
  • Варна
 Френски правя направо с четката на гел лака или с четка за рисуване когато държа да стане като хората  Laughing. Лепенките ако са за цял нокът по схемата.... База,цвят,база,лепенка, топ два слоя. Става бетон,малко дебел ама бетон  Laughing.
 Лампата ти си е ОК,аз лично предпочитам комбинираната защото пече всичко.

# 712
Върху камуфлажен гел рисувам с бяла гелова боя с тънка четка. Или  върху телесен гел лак.
Римуйвъра за кутукули на Коди е много хубав, днес изпилих всичко с ел пила без да остава нещо за рязане.
Скрит текст:
Перличката никак не ми се получи
Скрит текст:

# 713
Какъв е този римуувър? Мажеш с него и после с ел. пила? В смисъл, какво точно прави?

# 714
Омекотява ги. Преди сухи ги  запилвах с ел пила да "щръкнат" и и ги изрязвах с ножичка, сега и изпилих направо.

# 715
Благодаря. И да питам още нещо. Лакът ми пада много бързо. Направо на люспи се отлепя за 1 ден. Ползвах базата на блускай. Отдолу надрасквам леко нокътя. После обезмаслявам. И отгоре слагам лак jessie. После топ лак китайски. Дали е заради скапаните лакове или не пека както трябва. Всеки пласт пека по 2 мин Три пъти пробвах. Пада да 1 ден най много. Направо се побърквам. Вече доста пари изсипах и не ми се ще да се отказвам. Моля дайте съвет. На някого случвало ли му се е?

# 716
  • Варна
 Тук мацките като гледам са професионалистки-аз не съм,но за да пада лака на цяла люспа за мен няма читава спойка между нокътя и базата.  Процедирам така,почиствам със спирт и после два пъти слагам обезмаслител,база,цветове и топ пека по 1 мин. всеки пласт с 24 ватова лед лампа. Базата на блускай не ми е от любимите. Най-харесвам ОПИ и напоследък китайската на Азур. Правят ми ноктите твърди сякаш са с гел.

# 717
  • София
Благодаря. И да питам още нещо. Лакът ми пада много бързо. Направо на люспи се отлепя за 1 ден. Ползвах базата на блускай. Отдолу надрасквам леко нокътя. После обезмаслявам. И отгоре слагам лак jessie. После топ лак китайски. Дали е заради скапаните лакове или не пека както трябва. Всеки пласт пека по 2 мин Три пъти пробвах. Пада да 1 ден най много. Направо се побърквам. Вече доста пари изсипах и не ми се ще да се отказвам. Моля дайте съвет. На някого случвало ли му се е?

Никога не драскам нокътната плочка и ми седи гела докато го махна. Нямам опит с китайски гелове, но както е казала prinzesata изглежда, че не си обработваш добре плочката или гела не се изпича добре... пробвай с бондер след обезмаслителя, пробвай също така да махнеш лепкавия слой на основата преди цветния гел, може да не си взаимодействат добре Блускай с Джеси  newsm78

Пробвах да пека 50/50 обикновен лак с топ, става перфектно върху дисплей, заслужава си да се пробва на нокът. Не знам кога ще стане имам да пробвам гелове на Коди, ще ги пробвам в комбинация по два, да стане по-бързо  Mr. Green

# 718
  • Paris, France
miraba, най-вероятно лакът се бели, защото нанасяш недостатъ4но тънки слоеве, особено база и първи слой цвят а също недопи4ане. В 36в УВ лампа пе4ах 2мин база, 3-4 минути цвят и 4мин топ и спря да ми се обелва лака. Обезмаслител ползувах няколко пъти - на Гелиш РН бонда и не видях никаква разлика. Не мисля, 4е китайските цветове са лоши и от известно време само китайски купувам на Елит99. Не драскам пло4ката и даже я полирам. Трябва слоя да е тънък и да мажеш с по4ти нищо по 4етката и да я 4увствуваш  как се движи трудно по базата. мортиша имаше снимки как става номера.

За лед кру6ките - не е идеално, защото таймера е за 2-3 минути а и не изпи4а тогава добре Ув продуктите. Имам тези кру6ки, които са комбинирани 366-405нм и пекат и лед и ув продукти:

https://fr.aliexpress.com/store/product/4Pcs-M365-12-365-405nm-R … 010608.0.0.hggVEy

Не изпи4ат добре някои Ув гелове, особено ако са сложени дебело. ЛЕД гел лаковете ги пе4е за минута, също и ЛЕД геловете. По-бързи са от обикновените УВ кру6ки в пове4ето слу4аи определено. Все още имам доста продукти, които не се изпи4ат под ЛЕД и предпо4итам комбинирани кру6ки а и имам 4увството, 4е изпи4ат по-добре, но може и да си въобразявам. За 50-60лв в момента от али може6 да си намери6 доста добра ЛЕД или комбинирана УВ ЛЕД лампа. Моята е от продава4а от дадения линк и е сън1. Хубавото е, 4е е доста по-силна от показаните кру6ки и сенсора. Само си пъхам ръката и се вклю4ва а и коп4етата са отгоре. Но ако вси4ко ти е за лед няма смисъл да се гори6 с Ув и може6 да си вземе6 направо ЛЕД. Само гледай да има сенсор и да е поне 48вата.

Имам един специален те4ен гел за разреждане на обикновен лак. Някои лакове стават перфецтни но други променят цвета, особено тези с 4астици. Трябва да погледна как се казва. А с какъв топ смесвате? Без лепкав слой ли трябва да е? Или може всякакъв?

Установих, 4е обикновен сапун размеква идеално кожи4ките. Слагам препарат за кожи и махам или с дървена пръ4ка или с мекия остър накрайник на уреда за мани/педикюр.

Камалия, пилата, която сте показали на предишна страница в две посоки ли се върти или само в една? Хареса ми керами4ния накрайник но май няма да стане на уреда, който ве4е имам. А ако купя още нещо обемисто за нокти мъжът ми сигурно ще ме изгони  hahaha.

# 719
Много ви благодаря момичета. Ще пробвам днес с по тънък слой и ще пека повече. Дано се получи. Ако не ще търся бондер или ще сменям лаковете.

Общи условия

Активация на акаунт