Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 456
  • 831
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Благодаря, ще разгледам! А цветовете отговарят ли си? Предвид това, което ти си поръчала? И покривни ли са?

Тези които поръчах са покривни на един, два слоя. Много ми харесват магнитните, 838 е страхотно коледно червено със златен блясък перфектен на един слой. Май ще си го използвам основно без магнит.

Не мога да кажа дали цветовете отговарят, аз ги избрах по снимки в инстаграм, нямам вяра на подобни снимки.

Тук са сравнително реални.
https://www.instagram.com/kodi_nailshop_kzn/

# 736
Благодаря  bouquet

# 737
  • Варна
 Оф...искам да се оплача....Вчера реших да дам нов шанс на базата на Блускай/викам си няма опция смотаните китайци да издържат по 2-3 седмици,а уж оригинален Блускай от сайта на моите нокти да се излага/. Е не днес съм с 2 забелени нокътя  #Cussing out. Има ли някаква специфика на нанасяне тая гад? Нанасям както всяка друга база,тъничко и втривам в плочката,пекох даже 2 мин. с 24 ватова комбинирана лампа.

# 738
В обучителните видеа от рускини съм виждала, че базата се втрива тънко при ноктопластика или ув гел на естествени нокти. При гел лак слагат база обилно, като по средата напластяват, което на мен не ми харесва.
https://www.instagram.com/p/BQBNIUpBh1y/?taken-by=nails_journal

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 23:05 от Камалия

# 739
  • Варна
 Как напластяват? Може ли линк? Няма ли да се разтече ако е дебело?

# 740
редактирах се

# 741
  • Варна
 Мерси Камалия  bouquet ама ще пропусна  Laughing. Това много грубо ми се вижда. Ще изглеждам като с гел правен от най-некадърната маникюристка,а и силно се съмнявам,че ще успея да задържа Блускай по тоя начин. Ще пробвам следващия път още печене и ако не помогне просто ще се примиря с факта,че Блускай и моите нокти са скарани  Laughing.

# 742
Аз ползвам основа на Блускай, както и цвят и топ техен и нямам никакво забелване докато не махна лака. Първия път леко матирах плочката, следващите пъти при самото махане на лака минавах по веднъж с финна пила. Минавам със спирт и след това се старая да слагам тънък слой база. Пека в 36 ватова ув лампа на 2 мин. По съшия напин правя и на сестра ми и една приятелка и при тях също няма забелване. Явно наистина твоите нокти да не се спогаждат с Блускай, защото при моите аматьорски умения няма мърдане на гел лака.

# 743
И аз ползвам Блускай  и засега няма проблем. Пиля леко с пила 180, мажа с обезмаслителя им писалка, тънък слой база като покривам и крайчетата

# 744
Ползвах блускай но ми издържаш едва 5,6 дни мислех че е от ноктите ми но реших да пробвам коди.
Много съм доволна от коди повече от 3 седмици ми държи .На блускай нито качеството е добро нито пък цветовете отговарят жалко че е толкова прехвален тук и заблуждава начинаещите като мен.

# 745
naomi79 може просто тяхната формула да не е за твоите нокти. Аз също съм начинаеща, но както и по нагоре писах проблем с издръжливостта на лака нямам, както аз, така и на приятелка, на която слагам гел-лак. Така, че за качеството няма как да се съглася с теб, но да - цветовете по картинка трудно се нацелват.

# 746
  • София
Ползвах блускай но ми издържаш едва 5,6 дни мислех че е от ноктите ми но реших да пробвам коди.
Много съм доволна от коди повече от 3 седмици ми държи .На блускай нито качеството е добро нито пък цветовете отговарят жалко че е толкова прехвален тук и заблуждава начинаещите като мен.

И при мен Коди се държи превъзходно, вече 10 дена, а маникюра ми е като току що направен. Явно ми растат бавно ноктите, израстването е под милиметър, което идеално ме устройва  Mr. Green

Как ви е свалянето на Коди? Преди години, ме бяха направили с Блускай, няма такъв ужас, едвам го свалих  ooooh!

# 747
И аз това исках да питам - трудно ли се сваля Коди?

# 748
  • София
Ще пиша след седмица Simple Smile

Иначе ето гела на 10дена, на живо изглежда доста по-добре  Mr. Green

# 749
Не виждам снимката  Sad

Общи условия

Активация на акаунт