Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 564
  • 831
  •   1
Отговори
# 750
Аз свалям с ел пила така че не мога да кажа.

# 751
  • Down south
Виждам, че обсъжданите лакове Коди, се предлагат и тук. Цената ми се струва подозрително ниска за качеството, което описвате? Съвместими ли са с други марки база и топ?
$5.70, на фона на Gelish, които с аоколо $15 и  Bluesky - над $30

За това ли става дума?
https://nailmastershop.com/gel-polish/gel-polish-8-ml

# 752
  • София
Виждам, че обсъжданите лакове Коди, се предлагат и тук. Цената ми се струва подозрително ниска за качеството, което описвате? Съвместими ли са с други марки база и топ?
$5.70, на фона на Gelish, които с аоколо $15 и  Bluesky - над $30

За това ли става дума?
https://nailmastershop.com/gel-polish/gel-polish-8-ml

Изглежат същите като тези от kodi.pro

Блускай са китайско производство с цена 18лв. къде видяхте 30$  newsm78

За съвместимост, от първа ръка не мога да кажа нищо, тепърва ги пробвам.

# 753
  • София
Не виждам снимката  Sad

Сега дали се вижда  newsm78

Коди основа, цвят и топ на 10дни.

# 754
Да. Разкошно!

# 755
  • Down south
Въпросните Bluesky започват от $30, стигат до $47 Sad само в eBay се намират по-евтино.
Аз ползвах само Gelish, сваля се ужасно трудно, после минах на Lechat, не са зле, Bluesky са добра опция, но излиза скъпо, особено ако не се улучи цвета. Поръчвах, връщах, много неприятно, като цвета не отговаря на показаното.
Ако въпросните Коди са съвместими с база и топ на Gelish или Bluesky съм склонна да попитам,  защото това имам в наличност.
Ако някой има представа?

# 756
Наистина е като току-Що направен.
Аз база Коди я ползвам с всички налични гел лакове и изграждащи гелове и нямам оплаквания.

# 757
  • Down south
Изглежда добре и професионално направен.

@ Камалия, а обратното?

# 758
  • София
Благодаря, момичета  bouquet

Мислех, този уикенд да го махам, но май няма да имам време..... за първи път ще нося гел лак на ръцете, 3 седмици  Embarassed

Въпросните Bluesky започват от $30, стигат до $47 Sad само в eBay се намират по-евтино.
Аз ползвах само Gelish, сваля се ужасно трудно, после минах на Lechat, не са зле, Bluesky са добра опция, но излиза скъпо, особено ако не се улучи цвета. Поръчвах, връщах, много неприятно, като цвета не отговаря на показаното.
Ако въпросните Коди са съвместими с база и топ на Gelish или Bluesky съм склонна да попитам,  защото това имам в наличност.
Ако някой има представа?

Повтарям, Блускай, не от е-бей струват 18лв. с безплатна доставка.
http://www.bluesky.bg/
Гелиш, свалям много по-лесно от Блускай, от къде ги купуваш?

# 759
  • Down south
Цитат

Повтарям, Блускай, не от е-бей струват 18лв. с безплатна доставка.
http://www.bluesky.bg/
Гелиш, свалям много по-лесно от Блускай, от къде ги купуваш?

Не ми се спори, ето къде ги има и къде ги намирам. Може би в България цената е такава, тук за жалост не е Sad
https://www.amazon.com/Bluesky-Contradictions-Collection-Tartan- … e+sky+nail+polish

Price:   $52.45 + $6.48 shipping

Този цвят ми хареса изключително много, прежалих и сумата. Реално цвета не е такъв Sad Върнах го.

# 760
  • София
Интересна цена за китайски лак, да си призная, никога не бих дала толкова пари за качеството, което предлагат..... ЛеЧат, според мен са много по-добри и имат разкошни червени нюанси.

Пишем в български форум, по презумпция говорим за ситуацията при нас, няма как да знам колко стува определн гел извън страната, ако не е уточнено.

Цената им в UK например е още по-ниска £6.50.
https://blueskyuk.world/product-category/gel-nail-colours/blue-gel-nails/

# 761
  • Down south
Мисля, че споменах, че става дума за САЩ,  върнах се да погледна, не съм.
Да, тук Bluesky се намират трудно и на неоправдано висока цена.
Lechat ги харесвам и цветовете им, според мен, отговарят на палитрите.

# 762
Само база и топ имам на Коди.

# 763
  • Paris, France
Nad, много е красиво Кодито. Ама и хубави нокти имаш, пу, пу да не е на уроки  hahaha

Базата на Гелиш я втривам тънко, на ОПИ я поставям като лак, много тънко, 4е ина4е бяга. Показаната на видеото база, която се поставя на 2 слоя е всъщност те4ен изграждащ гел. Може и на един слой, но с изливане на бомбе държи по-добре. Аз трудно изработвам бомбе с те4ен гел, особено на друг 4овек. Определено предпо4итам гъстите гелове които седят където ги сложиш. За кау4уковите бази и топове 4етох в руски сайт, 4е много трудно се сваляли и гледах на снимката, 4е там, където няма лаково каре базата седи като бетон след 20 минути киснене.

Дейлили, Блускай са имитация на Шилак СНД. Защо направо не си купиш оригинален шилак, който при вас е около 15 долара с доставката и се маха много по-лесно от Блускай и Гелиш? Или пусни в гугъл номера на блускай + swatch, Bluesky 80605 swatch, live swatch CND Shellac swatch и гледай. Потърси във фейсбук има групи за БЛУСКАЙ и помоли да ти покажат номерата от които се интересуваш. За Блускай полу4их оферта от алибаба и бяха база топ и 10 лака за 54 долара. Погледни и Елит99, свалял се още по-лесно от Блускай!
А пробвала ли си белеща се база? Бъндъл монстър имат. Аз ве4е само такива ползувам. Държат колкото Гелиш, но се махат с дървена пръ4ка много лесно.

Убедила съм се, 4е няма хубави и лоши бази. Вси4ки сме разли4ни и ноктите ни понасят разли4но базите. И Гелиш и Ле4ат лесно ги свалям а Елит99 никак. Но с белеща се база и твърдия гел се маха изцяло за нула време.

# 764
  • София
Невена, благодаря  bouquet
Заглеждам и аз белещи се бази, досега само на Есенс съм пробвала, но не е моята база... взех си от Сефора, предложената тук на Алесандро, ако намеря време да сваля Кодито, нея ще тествам.

Дойдоха ми гелчетата на Елит99, тествах на пластмаса, изпичат се добре, не миришат, не знам как ще са на нокти... много ми хареса единия цвят, този не особено лицеприятен на картинка гел е уникално нежно зелено на топло и прекрасно кафяво със златен блясък на студено. Нищо общо със снимката в нета...

Общи условия

Активация на акаунт