Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 546
  • 831
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета от една седмица чета какво пишете и ми стана много интвресно даже четох от 2012г неща .Реших да си купя и аз стартов комплект с всичките му там нещица но нямам никакав опит и така попаднах тук.Ще се радвам ако ми помогнете да си избера спрях се на блускай,елора или ши лак гледам че в олх има комплекти на ши лак но много се чудя има много различни мнения и нз 😊

Здравей, моя съвет ако позволиш е да не купуваш никакви лакове от ОЛХ! Всичките лакове на шилак (и др. известни марки) са фалшиви и не се знае какъв е състава им. Направи си сметката щом едно шишенце струва 38 лв от официален вносител, дали е реално да се продава за 8-10 лв.
Моя комплект си го направих сама от 2 сайта (Този на БлуСкай и един друг на който не мога да постна линка тук) и излезе 130 лв, като всичко е качествено. Само лампата ми е 36 вата от ОЛХ за 25 лв и пече супер!За тази цена няма да сменям крушки като изгорят, а направо ще си купя нова след време.

# 91
На мен всичко ми е китайско, без базата и топа( те са хубави на Коди). Постоянно поръчвам от Алиекспрес. Нямам никакви проблеми(нито майка ми, която също правя). Лампата си я взех за 18$, пилата за 8$.  Сега ми пристигна и керамична фреза, от която съм очарована- за 4 мин свалих гел лак без да запари изобщо.

# 92
На мен всичко ми е китайско, без базата и топа( те са хубави на Коди). Постоянно поръчвам от Алиекспрес. Нямам никакви проблеми(нито майка ми, която също правя). Лампата си я взех за 18$, пилата за 8$.  Сега ми пристигна и керамична фреза, от която съм очарована- за 4 мин свалих гел лак без да запари изобщо.

Каква е тази керамична фреза? Може ли линк?

# 93
Здравейте отново мерси за съветите.Май реших да си купя всичко по отделно но имам въпроси 😕 харесах си една лампа в wish за 39лв лед лампа много хубава. Та въпроса ми е ако си я взема ще мога ли да ползвам всякакви различни гел лакове топ и бази . И за ноктопластика става ли и какво ще кажете са сайта.А база и топ мисля или блускай или елора мерси...😜

# 94
Незнам дали мога да изпратя линк дали е позволено.....

# 95
За ноктопластика ти трябва изграждащ гел, а хубав такъв ЛЕД няма( ако някоя дама знае да каже). Има УВ. Ако лампата ти е комбинирана- супер, ако е само гед ще може да правиш само гел лак.

# 96

Каква е тази керамична фреза? Може ли линк?
https://www.aliexpress.com/item/1-PCS-High-Quality-Medium-Cylind … 010608.0.0.eD61k4

# 97
Благодаря  Simple Smile Simple Smile значи трябва да е ув лампа 36 може би а за сайта какво ще кажете

# 98
  • Down south
  Сега ми пристигна и керамична фреза, от която съм очарована- за 4 мин свалих гел лак без да запари изобщо.
Толкова се впечатлих от горенаписаното, че го намерих този сайт, регистрирах се и поръчах тази джаджа. До тук добре, а какво точно се прави с нея?
Свалянето на гел лак ми отнема между 30-40 мин. ако това нещо помогне, би било чудесно, само кажете как се ползва.

# 99
Слагаш го на пилата и пилиш гела лака. Само не натискай излишно. Не пари, не боли. Движи го постоянно по плочката.

# 100
  • Down south
Цитат
Слагаш го на пилата
Благодаря!
О, явно трябва и някаква специална пила, може ли линк?
Да разбирам ли, че това пилене се случва,  след като съм държала ноктите в аценон?

# 101
Такава е моята, но не от този продавач.
Не, не киснеш, от там пестиш много време. ВКЛючваш пилата и изпилваш стария гел. Сменяш накрайника да оправиш кожичките и слагаш новия гел лак.  Peace
https://www.aliexpress.com/item/Electric-Professional-Nail-Drill … b4fd-f3472124170e

# 102
  • Down south
Благодаря!
И това поръчах. До тук нещата идват за около седмица до десет дни, така че за следващия маникюр ще съм готова Simple Smile
Предполагам, че когато дойдат ще имам още въпроси.

# 103
Няма ли опасност да се препилят ноктите по този начин  newsm78

# 104
  • Down south
Това си мислех и аз? Дали не се уврежда плочката?
Аз мислех, че се киснат в ацетон и тази по-скоро пила помага за свалянето на лака.

Общи условия

Активация на акаунт