Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 671
  • 831
  •   1
Отговори
# 210
Тук е обратното  Simple Smile

# 211
Привет!

И още:
Скрит текст:

# 212
Ееее, супер са, както винаги  Heart Eyes

# 213
Ееее, супер са, както винаги  Heart Eyes
Благодаря bouquet

# 214
Цитат
Здравей  Rolling Eyes Защо точно от аллахакбар.ком ще пазаруваш? Блу Скай се продават на сносни цени и в България и поне имаш гаранция за оригиналност и качество от официален дистрибутор. Ако желаеш ми пиши на ЛС и ще ти пусна снимка с комплект който си купих по няколко нещица от 2-3 сайта.
Излезе ми около 140 лв всичко, като нямах абсолютно нищо от нужните неща преди да се реша да си правя гел-лак сама.  Crazy

Bluesky имат силна киселинност, която унищожава нокътната плочка.

Това няма как да е вярно. Като човек който се е занимавал с химия мога да го кажа. Състава на почти всички разпространени марки в България е почти сходен и компонентите са абсолютно същите,така че няма как нещо да е по еди какво си. И като цяло това са го измислили хора плюещи и неграмотни. Да допълня че най много проблеми и алергии за всички времена има точно Гелиш,с който вече никой не работи.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 08:03 от tara1991

# 215
Привет!

И още:
Скрит текст:
Много си добра Деси  bouquet

# 216
Привет!

И още:
Скрит текст:
Много си добра Деси  bouquet
Благодаря!  bouquet

# 217
Супер е Simple Smile

# 218
Момичета, леля ми ми подари лакове на CND, както и УВ лампа на същата марка. Лаковете обаче са с изтекъл срок на годност, но не са изсъхнали, та въпросът ми е - мога ли да ги ползвам, биха ли навредили чисто здравословно по някакъв начин ? И за лампата - мога да слагам и петте пръста, пише, че е за Шилак и Бриза гел, леля ми ми каза да пека на 2 минути основата, 8-9 лака и топа също на повечко. Тя отдавна не ги е ползвала и не се сеща за точно време. Дали времето за печене е универсално, или зависи от лампата, или от лаковете ?
Съжалявам за безумните въпроси, но досега не съм ползвала гел лак, освен при маникюристката.

# 219
Важно е колко вата е лампата, а може да са изтощени крушките и оттам дългото време за печене.

# 220
Момичета, моля ви за помощ. Искам да закупя уреда за сваляне на гел лак steam on, дайте мнение за него. Някъде четох, че бил по-вреден от стандартния начин за сваляне на гел лак с фолио. Аз обаче имам проблем със свалянето по-стандартния начин...Не знам на какво се дължи, използвам база и топ Bluesky и когато използвам цветове на същата марка пада бързо, но имам и цветове на Canni (Бюджета ми е оскъден и заради това ги купувам, знам, че не са хубава марка, но...) и когато сложа от тези цветове трябва да накисвам повече време и пада само цвета и топа а базата си стои, държа около 10-15 мин., защото ако държа повече ноктите започват да се свиват, на какво може да се дължи това? Използвам ацетона от джъмбо, на който пише, че е точно за това, използвала съм и други лакочистители с повече ацетон и пак така.  ooooh!

П.с. Нагрубявам горния слой на нокътя преди да сложа фолиото.

# 221
  • на морето
Момичета, искам да си купя четка с пълнител. Бихте ли ми казали тази такава ли е?
https://ru.aliexpress.com/item/BQAN-7-9-11mm-Nail-Brush-Nylon-Ha … egoryId=200001312
И ползвате ли ръкавици за УВ защита? В Алиекспрес дали сте срещали,ако може помощ! Благодаря bouquet

# 222
Момичета, искам да си купя четка с пълнител. Бихте ли ми казали тази такава ли е?
https://ru.aliexpress.com/item/BQAN-7-9-11mm-Nail-Brush-Nylon-Ha … egoryId=200001312
И ползвате ли ръкавици за УВ защита? В Алиекспрес дали сте срещали,ако може помощ! Благодаря bouquet
Четката от линка е модел диамант на Boan. Детаилна,тънка  и много качествена. Препоръчвам ти я. Ако имаш избор да е 5мм

# 223
Момичета, моля ви за помощ. Искам да закупя уреда за сваляне на гел лак steam on, дайте мнение за него. Някъде четох, че бил по-вреден от стандартния начин за сваляне на гел лак с фолио. Аз обаче имам проблем със свалянето по-стандартния начин...Не знам на какво се дължи, използвам база и топ Bluesky и когато използвам цветове на същата марка пада бързо, но имам и цветове на Canni (Бюджета ми е оскъден и заради това ги купувам, знам, че не са хубава марка, но...) и когато сложа от тези цветове трябва да накисвам повече време и пада само цвета и топа а базата си стои, държа около 10-15 мин., защото ако държа повече ноктите започват да се свиват, на какво може да се дължи това? Използвам ацетона от джъмбо, на който пише, че е точно за това, използвала съм и други лакочистители с повече ацетон и пак така.  ooooh!

П.с. Нагрубявам горния слой на нокътя преди да сложа фолиото.
За домашна употреба за какво ти е машина? Поне 100лв ще се изръсиш за нея ако е втора употреба.

# 224
Моята лампа е 9 W, не съм се замисляла за ръкавици за защита.

Общи условия

Активация на акаунт