Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 684
  • 831
  •   1
Отговори
# 240
Какви китайски лакове и откъде база и топ?

Благодаря предварително  bouquet

# 241
Какви китайски лакове и откъде база и топ?

Благодаря предварително  bouquet

Аз и преди писах,  моята лампа е от Лидл точно същата,  купих си я преди година и половина,  доволна съм доста (не че имам друга за сравнение). Пекла съм изграждащ гел и сега гел лак. А за китайските гел лакове пак ще кажа за София има на Илиенци Шу Жи по 8лв и Лили Ейнджъл по 5лв. Нямат много налични цветове,  но пак е добро начало. Аз съм с база и топ на Шу и цвят Лили,  издържат над две седмици (после вече ми омръзват и сменям). В Лидълската лампа пека базата и топа по 4 минути,  а цвета по 2 минути. Peace

# 242
  • Пловдив
Дами, моля да ми препоръчате хубаво тъмно червено на Блу скай, просто защото тях си ползвам. Може и Опи. Обаче искам много тъмно, почти като съсирена кръв, вино - мавруд, надявам се разбрахте ме. В сайта не мога да се ориентирам добре.

# 243
А за мен коледно червено или малиново да ми препоръчате.

# 244
Дами, моля да ми препоръчате хубаво тъмно червено на Блу скай, просто защото тях си ползвам. Може и Опи. Обаче искам много тъмно, почти като съсирена кръв, вино - мавруд, надявам се разбрахте ме. В сайта не мога да се ориентирам добре.

Аз харесвам много http://www.nail-bg.com/shop/1073/desc/gel-polish-bluesky-15ml-merlot Simple Smile
Или пък http://www.ebay.co.uk/itm/BLUESKY-NAIL-POLISH-PARADISE-DEEP-RED- … -P-/121551656328?

# 245
Дали някой ползва и препоръчва SNB ГЕЛАК основа & топ http://www.starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938110329/

или е по-добре да взема отделно основа и отделно топ? Какво мислите по въпроса? Simple Smile

# 246
  • Down south
А за мен коледно червено или малиново да ми препоръчате.
Поръчах 4 или 5 лака на Блускай, търсейки такъв цвят. Не успях, накрая поръчах този на Le Chat

https://www.amazon.com/gp/product/B00JFSE85Q/ref=oh_aui_detailpa … ie=UTF8&psc=1

знам, че и в България ги има.
Цвета е наситено тъмночервен, разкошен е. Комбинирах с база и топ на Блускай, две седмици издържа без проблем.

# 247
Това на Блускай не става ли?  http://www.nail-bg.com/shop/268/desc/gel-polish-bluesky-classic-557 , имаше май и някакъв лак с цвят мавруд, не мога да го намеря на картинка в момента.
Tanya111, аз имам такъв комбиниран топ и основа, става, нямам опит с отделни топ и основа на SNB, като цяло не съм доволна от марката, Блускай на мен са ми доста по-трайни, бих изкарала и 3 седмици с техен лак, но ноктите ми растат много бързо.

# 248
Tanya111, аз имам такъв комбиниран топ и основа, става, нямам опит с отделни топ и основа на SNB, като цяло не съм доволна от марката, Блускай на мен са ми доста по-трайни, бих изкарала и 3 седмици с техен лак, но ноктите ми растат много бързо.

Благодаря за информацията! Много ми е ценна, наистина!

Всъщност търся база, която да е качествена и безопасна от здравословна гледна точка и да се сваля лесно. Блускай вероятно е най-лесният и безболезнен избор, но ми се струва, че трудничко пада и това е основното, което ме притеснява. А ми е важно да се сваля лесно, защото ноктите ми не са от най-здравите и ми се иска да им спестя колкото е възможно повече от "изръчкването" при сваляне Simple Smile

# 249
На SNB комбинираният продукт топ-база в никакъв случай не се сваля лесно, просто лаковете им не са добри, забелват се крайчетата. Все пак от паралелно ползване и на двете марки съм с 2 ръце за Блускай и от гледна точка на по-лесно сваляне.

# 250
  • Пловдив
Момичета, много благодаря за предложенията  bouquet.

Анабела Динчийска, мерло-то ми е една идея по-светло, а другия - райското дълбоко червено не мога да го открия на сайта. Ако скоро не намеря нещо в България, ще го поръчам от Амазон евентуално. Той много ми хареса  Heart Eyes.

Daylily, сега разгледах един бг. сайт с налични Ле Чат - ми то много хубави червени има . Пфуууу, като бик гледах. Червеното ми е абсолютната, неподправена слабост. Ще взема да отстрелям един, пък каквото ще да става. Само цената нещо не ми хареса, че е по-висока от лак на Шанел, но за червеното ще се прежаля.

Dalla767, този който си показала го имам, но той отива към ммммм, как да го обясня  Thinking, има едни едри, кръгли, сочни сливи - червено-сини. Не е точно вишна, както са го дали в описанието.  Там е проблема с Блускай, че едно пише в описанието, пък получаваш бонус - нежелан сюрприз  hahaha.

Този някой има ли го? В кошницата ми е, ако си отговаря цвета, да го поръчвам.

# 251
А защо не отидеш на място директно до Блускай в Младост, ако си от София? Предпологам, че поне като идиш на живо мострите, ще си избереш лесно.

# 252
Някой ползвал ли е лакове Moyra Gel Polish, Pierre Rene Nails Hybrid, Semilac Paris UV hybrid?
Има ги в enzo.bg, от там поръчвам продукти за коса и си мислех да взема и за ноктите. И какви са тези хибриди, пишат че могат да се пекат в УВ лампа, но да не се окаже че падат лесно  newsm78

# 253
Дали някой ползва и препоръчва SNB ГЕЛАК основа & топ http://www.starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938110329/

или е по-добре да взема отделно основа и отделно топ? Какво мислите по въпроса? Simple Smile
Аз имах такъв в началото като започвах,но като цяло от како си купих основата на Блускай лака ми издържа повече,с този комбинирания ми се белеше като лепенка.
 Една позната е ходила на маникюр лакирали са я с много покривен бял гел лак след това върху него са капнали капки цветен лак и той се  е разлял много красиво-някой ползвал ли е такъв и знаете ли на коя марка е?

# 254
Благодаря за мненията! Явно и SNB няма да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт