Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 704
  • 831
  •   1
Отговори
# 270
Как поръчвате на елит?

# 271
Как поръчвате на елит?

Най-евтино е в алиекспрес, но там се чака много с доставката. Разбира се, ако се поръчат повече лакове, търговецът ги праща с проследим код и горе долу за месец идват.
Може да се поръча и от ebay, като се избере доставка от Англия. По-скъпо е от али, но идват по-бързо. Ако се ползва транспорт тип габко, uktobg - две седмици и около 2 лв. доставка.
Има и търговци във Facebook, но там са значително по-скъпи от двете горни опции.

Аз съм доволна от Елит99, но от сериите, които не са 3 в 1. Издържат ми поне 2 седмици. Базата и топ лакът им обаче не стават.

# 272
Последният път и аз поръчах лакове на Елит от Али-то,дойдоха за около месец,продавача беше пт Малайзия мисля.Използвам ги с основа и топ на Блускай  и вече 10 дена на са мръднали.На моята приятелка обаче не могат да и се изпекат,лепнат и стоят меки.Имате ли идея защо.Лампата и е лед 24 вата.
 Сега в Али-то има лакове на Блускай с безплатна доставка.

# 273
Благодаря, Блек. Май ще си остана със Серджо, поне няма такава разправия с поръчките.

# 274
Здравейте момичета искам да попитам дали тази лампа ще върши работа за начинаещи в домашни условия https://m.aliexpress.com/item/32690204353.html#autostay от доста време се колебая дали да не пробвам сама вкъщи да се правя и сега доста се зарибих 😀

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 17:12 от marysq

# 275
Вижам че обсъждате Елит99, в петък си поръчах от БГ три лака от 7мл.,  дойдоха още вчера и веднага ги пробвах. С доста гъста консинстенция са, но лесно се нанасят, с два слоя и станаха супер (като лилавия можеше и само с един да бъде,  но за всеки случай сложих и втори). Ако издържат и поне 10тина дни ще са просто чудесни. Използвам ги с база и основа на Шу Жи.
Ето и резултата:

# 276
MariyaS изглежда чудесно!
Аз си направих първия гел лак вкъщи и съм много доволна. Лампата е от Лидъл 36 вата, лаковете са Semilac от тук: http://www.enzo.bg/search.asp?exps=semilac. На сайта им се виждат по-добре цветовете. В UV36 вата се пекат 2 мин база, 2 мин * 2 слой и 4 мин топ. Има някой цветове, които се пекат по 4 минути слоя - плътно бяло, черно и сиво. За ЛЕД лампите има таблица със секунди.
Като за първи път взех естествен цвят, този:
Скрит текст:
За следващ път мисля да сложа с Pink Gold и да стане така:
Скрит текст:
Но има нещо, което ме притеснява, много хора ми казват и четох в нета, че УВ лампите са вредни и лъчите им са по-силни 5 пъти от тези на слънцето. Мислите ли че е вярно и как се предпазвате? Гледах, че се продават някакви специални ръкавици без пръсти и мога ли да си направя такива или пък да се мажа със слънцезащитен крем 20 минути преди печене  newsm78
Скрит текст:

# 277
Полудяла съм по пигментитите  Heart Eyes
Скрит текст:

# 278
MariyaS, това не е ли термолак?

# 279
  • На плажа
Камалия от къде ги взимаш и върху какво се поставят?

# 280
От Алиекспрес (съответно в ОЛХ ги има), и от Макс профешънъл имам. Слагат се на черен гел лак , запечатан с топ без лепкав слой или на черна гелова боя без лепкав слой. Запечатват се пак с топ без лепкав слой.

# 281
MariyaS, това не е ли термолак?

Биби, нито един от трите не е термо. На показалеца основата е брокат и отгоре лилав. А на средния е бял с разнесен с четка лилав.

Yani_cat покажи моля те как е станал в действителност телесния цвят,  доста добър избор.

Педложете ми топ който прави много много блестящ маникюра, искам да стои като кристален.

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 14:37 от MariyaS

# 282
Yani, аз виждам само база и топ няколко вида, никакви цветове. Или нещо ми се бъгва линка през телефона?  newsm78

# 283

Ето цветоветe http://www.enzo.bg/semilac-paris/uv-hybrid-gel-lak-za-nokti/и тук сайта: https://semilac.pl/en/uv-hybrids.
MariyaS ще се снимам при първа възможност, цвета е същия, но е по-блед от на снимката. Мисля че защото направих два слоя, но страашно тънички, защото при всички инструкции пише да се слага много тънък слой, но чак пък толкова едва ли.

# 284
Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт