Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 711
  • 831
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
MariyaS изглежда чудесно!

Но има нещо, което ме притеснява, много хора ми казват и четох в нета, че УВ лампите са вредни и лъчите им са по-силни 5 пъти от тези на слънцето. Мислите ли че е вярно и как се предпазвате? Гледах, че се продават някакви специални ръкавици без пръсти и мога ли да си направя такива или пък да се мажа със слънцезащитен крем 20 минути преди печене  newsm78
Скрит текст:

Гел лак ще печете на 20 дни. Колко е излагането в лампата...има няма 10мин. общо. Не мисля,че има смисъл чак толкова праведни да ставаме  Laughing. Лятото се пържим като цаци на плажа с часове и не сме се тръшнали все още.

# 286
Не мисля,че има смисъл чак толкова праведни да ставаме  Laughing. Лятото се пържим като цаци на плажа с часове и не сме се тръшнали все още.
Joy Joy Joy

# 287
Е да де, но съм виждала и по-възрастни жени с едни кафеви петънца по ръцете, които са от УВ и никак не ми харесват. Пък и имам останал крем с фактор от лятото, нищо не ми пречи да си сложа малко  Peace

# 288
  • Down south
Въпросните петна са възрастови изменения и малко или повече са неизбежни.
Слагай ръкавици, крем и пр. допълнителна предпазна мярка не е излишна.

ПП Спомни си за тази дискусия, преди да отидеш на солариум, плаж и т.н.

# 289
Полудяла съм по пигментитите  Heart Eyes
Скрит текст:

Страхотно е с какъв цвят лак и пигмент го направи?

# 290
Черен гел лак и пигмент Северно сияние

# 291
  • София
Някой знае ли цената на гл гучио?

# 292
  • София
Някой знае ли цената на гл гучио?
Кучио са ето им сайта
http://nailshop.bg/

# 293
  • София
 bouquet
прекръстих ги малко,грешка на тел.клавиатура.

# 294
Здравейте момичета , понеже не съм много в час , да попитам какво ще кажете за този стартов комплект , дали ще ми върши работа като за начинаещ http://www.uvlampi.com/index.php?page=products&cat=300&pid=15329 . Благодаря предварително !

# 295
Ако целта е да си хванеш алергия или заради лошокачествени лакове да се откажеш да се лакираш сама,ще ти свърши работа със сигурност. Купуваш си само това,което ти трябва. Комплектите съдържат много ненужни неща и обикновено са с нелегални лакове. Трябва ти лампа,топ,база и цветен гел лак,шише спирт и шише ацетон за нокти. Също така обезмаслител,метален избутвач,фолио и памук. И малко опит и късмет Simple Smile

# 296
  • Варна
 Тия лампи тип фурната на баба ми не им ли мина времето? Те са УВ и се губи маса време за едно лакиране. За същите пари можеш да си вземеш читава комбинирана УВ?Лед лампа. Останалото са ти го казали. Тия лакове дори марката не мога да им прочета. Вземаш база и топ от блускай останалите неща спокойно можеше да поръчаш от Али за никакви пари.

# 297
В повечето случаи, да не кажа всички, цената на такива комплекти е много завишена. Тази лампа не струва повече от 20 лв. в OLX, а лаковете, вероятно китайски, са макс 2 евро в алиекспрес.

Присъединявам се към мнението за хубави топ и база и после Алиекспрес. Аз съм по тази схема и съм безкрайно доволна, мога да си снимам и ноктите след година и половина с малки прекъсвания за почивка без гел.

Иначе съм с такава лампа. Да, стара е, бавно пече, има много по-хубави, но съм доволна за момента  Rolling Eyes

# 298
Аз съм с УВ лампа и не е толкова много - 20 минути, пък и като си ги правя вкъщи, докато едната ръка се пече, с другата си върша нещо на компа. За лаковете нямам много опит, ползвам само Semilac, поръчвам ги от enzo.bg. Стоят по 20 дена, цветовете са хубави и стилни. От Джъмбо купих комплекти фолио с прикрепен тампон и огромно шише с ацетон за махането. 

# 299
  • Варна
 Дам и аз съм с ацетон от джъмбо,ама с това фолио лудите ме хващат щот не седя мирна да се накисне ами все нещо шавам. Затова си взех тия джвъчки . Режа един тампон за грим на 4 напоявам с ацетон и защипвам. След 10мин. всичко пада само.

Общи условия

Активация на акаунт