Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 712
  • 831
  •   1
Отговори
# 300
И аз имам такива, но са ми малки за палеца  Mr. Green За на краката да не говорим  Crazy

# 301
Много ви благодаря момичета !

# 302
  • Враца
И аз имам такива щипки, но неми вършат работа, не уплътняват хубаво, но ги ползвам да си защипвам увитото вече фолио около пръста, да не мърда. Wink

# 303
  • Казанлък
Здравейте, момичета! Приятелка иска да вземе за дъщеря си комплект за гел лак в домашни условия. Ще помоля да ми пратите на лични линк с обява, съдържаща от-до за направата на маникюр. И ако може да е на добра цена.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 13:17 от kati_kz

# 304
  • Варна
 Последните 10 поста обсъждахме точно това. Тия комплекти са пълна набутвация.

# 305
Къде има такива щипки?

# 306
И аз си взех такива щипки от Амазон, но не мога да сколасам да ги пробвам, идеята е точно да ми придържа фолиото, преди го овързвах с ластик, че докато си правя другите пръсти падаше.

# 307
# 308
А какво ще кажете за база и топ лак на Golden Rose, ще свършат работа или да си взема от Блускай ?

# 309
Блускай, много ясно. Аз съм с CND, много съм доволна. Лаковете ми, макар и стари са на същата марка и са чудесни. Сега замислям покупка на други цветове, но се чудя откъде да поръчам. Някой да има добри попадения с шилака от Амазон, или Алиекспрес ?

# 310
Аз съм с Golden Rose от близо 2 години и към момента не бих сменила базата и топа с никоя друга марка, не ми се рискува. Железни са просто. На 2 седмици сменям гел лака, без абсолютно никакви забележки.

# 311
http://www.enzo.bg/semilac-paris/uv-hybrid-gel-lak-za-nokti/
Някаква нова марка, която поне аз не съм виждала Semilac Paris UV Hybrid, а имат много хубав цвят 023 Banana .
Мнение, някой, нещо  Whistling

# 312
http://www.enzo.bg/semilac-paris/uv-hybrid-gel-lak-za-nokti/
Някаква нова марка, която поне аз не съм виждала Semilac Paris UV Hybrid, а имат много хубав цвят 023 Banana .
Мнение, някой, нещо  Whistling
Някой беше писал, че са мого добри. Прочети назад.

blackisback
, трудно ли се свалят? Защото на Блускай ми е кошмар.

# 313
супер, мерси Simple Smile

# 314

blackisback
, трудно ли се свалят? Защото на Блускай ми е кошмар.

Не бих казала. Пиля хубаво отгоре, слагам тампоните с ацетон, слагам фолиото и 15 минути стоя. След това с уред за избутване на кожички си помагам, ако не е паднало на 2-3-4 люспи. Проблеми съм имала, ако съм била нетърпелива и съм го киснала за по-малко време.

Общи условия

Активация на акаунт