Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 719
  • 831
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря.

# 316
За по лесно сваляне се надира отгоре с едрата пила и тогава се кисне. Колкото повече надереш,толкова по лесно влиза ацетона надолу и по бързо разкисва всичко. Много помага,особено при здрави лакове.

# 317
Последният път надрах с електрическа пила. Беше много лесно след това  Peace

# 318
http://www.enzo.bg/semilac-paris/uv-hybrid-gel-lak-za-nokti/
Някаква нова марка, която поне аз не съм виждала Semilac Paris UV Hybrid, а имат много хубав цвят 023 Banana .
Мнение, някой, нещо  Whistling
Аз ги ползвам и съм много доволна, но това са ми първите лакове и нямам база за сравнение. Издържат 20 дена, ползвам топ и база отделно, макар че се зачудих дали да не взема комбиниран лак (топ и база за 17 лв), но в крайна сметка взех отделно. Топът е с огледален блясък, трудно ги махам, това за пиленето с пила преди кисненето в ацетон съм го пропуснала. Имат и база с витамини и топ с матиращ ефект и без лепкав слой. Топът се пече 4 минути, а другите слоеве по 2 минути в УВ 36 вата. За други лампи има таблица. Като производство мисля че са полски, но се продават много в UK. Имат голямо разнообразие от цветове и са много популярни за употреба вкъщи. Тук има каталог: http://miksplus.eu/core/uploads/2015/10/color_pallet.pdf

# 319
  • Враца
Аз също ползвам база и топ на Голдън Роуз, не са лоши наистина, обаче не могат да ми издържат посмъртно 2 седмици. Но на мен обикновен лак ми се бели на следващия ден, а понякога започва и на същия ден.  Mr. Green Та нещата са малко индивидуални. Вчера ми пристигнаха база и топ на Блускай, плюс техния обезмаслител - молив, който е киселинен и се надявам с тях да ми държи наистина две седмици. Ще пиша впечатления след като се лакирам и го сваля, за да дам по-пълна информация.

# 320
О, да. Моите нокти са много непретенциозни що се отнася до издържливост на лакове. Дори обикновен, ако е хубаво, може и 5-6 дни да издържи без забележки. Но са меки и затова се ориентирах към гел лака.

Замисляла съм се за обезмаслител и аз, но реално нямам нужда. Повече от 2 седмици ми омръзва маникюра.

# 321
  • по света
Здравейте,
вероятно е разискван хиляди пъти въпроса, но може ли някой да ми препоръча от къде да си взема първоначален комплект който да е добър ??Тези които продават Блускай нямат готови комплекти което щеше да реши въпроса веднага...

# 322
  • Враца
http://www.nail-bg.com/shop/1157/desc/plen-komplekt-s-led-lampa- … a-lichna-upotreba

Ето - Блускай имат комплект, само не знам лампата дали я бива, понеже аз съм с УВ и не знам колко мощна е тази ЛЕД.

# 323
  • по света
Много благодаря! Търсих доста време...

# 324
Да, наистина е обсъждано хиляди пъти и непрекъснато се повтаря отново.

Дамите в тази тема ще ти препоръчат да си събираш нещата от Блускай докато си направиш необходимия комплект.

Ако попиташ за комплект, който не е съставен от Блускай ще ти обяснят, че ще пипнеш страшни болести и ще ти опадат ноктите.

Аз бях в същата ситуация преди известно време и след като прочетох две-три от темите стигнах до извода, че трябва да взема решение сама. Разгледах наличното в разните сайтове; избрах си комплект; поръчах го; получих го; лакирана съм. Комплектът с всичко необходимо и доставката ми струваше около 50 лв. Съдържа знайни и незнайни китайски продукти. Ноктите ми са си на мястото; алергии нямам.

# 325
  • по света
Да, наистина е обсъждано хиляди пъти и непрекъснато се повтаря отново.

Дамите в тази тема ще ти препоръчат да си събираш нещата от Блускай докато си направиш необходимия комплект.

Ако попиташ за комплект, който не е съставен от Блускай ще ти обяснят, че ще пипнеш страшни болести и ще ти опадат ноктите.

Аз бях в същата ситуация преди известно време и след като прочетох две-три от темите стигнах до извода, че трябва да взема решение сама. Разгледах наличното в разните сайтове; избрах си комплект; поръчах го; получих го; лакирана съм. Комплектът с всичко необходимо и доставката ми струваше около 50 лв. Съдържа знайни и незнайни китайски продукти. Ноктите ми са си на мястото; алергии нямам.
Би ли ми споделила от къде?Аз също загледах някакви такива...нека станем две лакирани  Wink

# 326
Ами споделяла съм. Няколко страници назад. Честно казано не ми се търси в момента, но съм сигурна, че няма да е трудно да се намери.

# 327
А защо все поръчвате комплекти? Цената не ми се вижда толкова ниска. Може от различни места да се купи лампа и лакове. 

# 328
Ей изядохте им ушите на момичетата за комплектите Crazy. Ако си е взела всичко необходимо за 50лв си е направо далавера според мен.
Мойта лампа е от Лидл за 45лв. Обезмаслител Еми нейл 12лв,  база Шу Жи 8лв,  топ Шу Жи 8лв, за махане на лепкав слой на Еми нейл 8лв. Като сложиш и избутвач за кожички,  едра пила и няколко цвята лак,  сметката излиза двойна, ако не и тройна, а не използвам топ продукти както се вижда. Така че май всеки сам си преценява кое му е по-изгодно и удобно. Единственото досадно в случая е,  че на всяка страница се задава един и същи въпрос.....и от там голямата дискусия за или против

# 329
Аз уши не ям  Naughty Пък и показания комплект е за 139 лв. Лаковете са Блускай и комплекта изглежда добре ако харесваш марката Блускай.
Моята лампа е от Лидъл за 45 лв (макар че трябваше да си купя ЛЕД). Ползвам ацетон и лакочистител на Semilac (по 3 лв), топ, база и основен лак на Semilac (по 17 лв).

Общи условия

Активация на акаунт