Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 598
  • 831
  •   1
Отговори
# 645

Много красив ми се струва телесния цвят, колкото и да не съм привърженик на блескулките Simple Smile

Май него ще сложа, първо Simple Smile

Телесният цвят е божествен! Някой знае ли случайно някой гел лак с подобен цвят?  Hug

# 646
Няма нужда да се самоцитираш Маца Пухкавелова  Joy

# 647
  • София

Телесният цвят е божествен! Някой знае ли случайно някой гел лак с подобен цвят?  Hug

Този, който съм показала, не ти ли върши работа? LECHAT Perfect Match  Heart and Soul.

# 648
Много съм зле Simple Smile Не разбирам, че това е гел, после се самоцитирам Simple Smile
Мерси, момичета  Hug

# 649
  • Бургас
Този, който съм показала, не ти ли върши работа? LECHAT Perfect Match  Heart and Soul.

Нова съм в лаковете, но този цвят е страхотен, останаха ми очите. Може ли линк от където да си го поръчам.

Имам питане - от какво зависи лака да се сваля като люспа?
Вчера си свалих първия гел лак и останах много приятно изненадана колко лесно стана. Падна целия на люспи. Използвах пликчетата за сваляне на шилак. Лака е някакъв Lili Rossa (мисля че така се изписва, не е пред мен в момента), а в момент на умозатъмнение си взех на snb някакъв 3в1 . От кое се се случи така лесното сваляне - базата или лака? Не съм дистрибутор не ме нападайте, искам само все така лесно да се сваля.
Взех си и два лака на Блускай ще стане ли с този три в едно на сбн или да си поръчвам топ и основа на Блускай, преди да съм почнала?

# 650
  • София
Нова съм в лаковете, но този цвят е страхотен, останаха ми очите. Може ли линк от където да си го поръчам.

Ето, наистина е страхотен. Аз съм светла, стои чудно на светла кожа.

http://www.ebay.com/itm/401238236318?_trksid=p2060353.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

# 651
Здравейте,

Извинявам се, че така нахлувам в темата, но имам едно питане от абсолютно начинаещ.

Бих искала да си купя UV лампа, както и основа и няколко цвята гел лак и аксесоари нужни за нанасянето/свалянето. Можете ли да ми препоръчате физически (а не онлайн) магазин в София, който да работи Събота и Неделя, където се продават лампи и лакове.

Предварително благодаря за отделеното време  bouquet

Скрит текст:
Историята е, че досега ходих в салон, но сега графикът ми не го позволява, имам единствено Събота и Неделя, а часовете се пълнят и невинаги моята маникюристка е на работа тогава.

# 652
  • София
А да знаете топ, който да суши обикновен лак с лампа. Имах такъв преди 8-9години, но не помня какъв беше.... Суших обикновения лак с  UV лампа.

# 653
OPI имаха такъв.

# 654
  • София

Може ли линк, не съм чувала за такъв  newsm78

# 655
Не, купувала съм преди поне пет години. Офисът им беше някъде зад големите пет в София.

# 656
  • София
Не, купувала съм преди поне пет години. Офисът им беше някъде зад големите пет в София.

OPI нямат подобен топ. Да нямаш предвид, че в офиса на Бузлуджа са продавали такъв на друга марка? Ще им звънна в понеделник да питам.

Моля давайте линк, ако се сетите, че преди преди 5г. еди кой си имаше, не ми върши работа. Преди години и аз имах такъв, ако помнех марката, нямаше да питам.

# 657

OPI нямат подобен топ. Да нямаш предвид, че в офиса на Бузлуджа са продавали такъв на друга марка? Ще им звънна в понеделник да питам.

Моля давайте линк, ако се сетите, че преди преди 5г. еди кой си имаше, не ми върши работа. Преди години и аз имах такъв, ако помнех марката, нямаше да питам.
http://www.aveyou.com/ProductImages/opi/treatments/uvcuretopcoat.jpg

Това е, което аз имам. И не ми изглежда на друга марка.

# 658
  • София
http://www.aveyou.com/ProductImages/opi/treatments/uvcuretopcoat.jpg

Това е, което аз имам. И не ми изглежда на друга марка.

Никъде не го намирам, ще звънна в понеделник на Бузлуджа.

Питането ми остава, този топ  е от преди години, не го намирам, никъде.

# 659
Toчно от Бузлуджа съм го купувала, дано да имат заместител.

Общи условия

Активация на акаунт