Всичко за всички марки гел лакове - 10

• 126 574
  • 831
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Аз ползвам този http://bsicosmetic.com/Perfect-UV-TOP-LAK-ZA-PEChENE поставям над обикновен лак и изпичам.Трябва да се съхранява на тъмно.

# 661
Извинявайте за глупавия въпрос, но не може ли върху обикновен лак да се сложи какъвто и да е гел топ лак?

# 662
# 663
  • София
Аз ползвам този http://bsicosmetic.com/Perfect-UV-TOP-LAK-ZA-PEChENE поставям над обикновен лак и изпичам.Трябва да се съхранява на тъмно.

Изпича ли лака напълно? Дали ще стане с ЛЕД лампа  newsm78

Извинявайте за глупавия въпрос, но не може ли върху обикновен лак да се сложи какъвто и да е гел топ лак?

Да, но трябва лака да е перфектно изсъхнал, аз често лакирам вечер и на следващата вечер слагам гел топ. Така получавам блясъка на гел, без трайността му. Седмица трайност, напълно ме устройва.

# 664
При положение, че на мен обикновения лак ми трае един ден, в най-добрия случай 3 дни, седмица би не устройвало Simple Smile Поръчах си някои неща от АлиЕкспрес и като начинаеща ще видя дали ще се справям с гел лака, но не ми изглежда особено трудно да си го правя в домашни условия. Просто за 2 години съм се лакирала 10-тина пъти и то, защото не ми се занимава като знам, че на другия ден вече е обелен. Пък пари и време за гел лак при маникюрист нямам

# 665
  • София
При положение, че на мен обикновения лак ми трае един ден, в най-добрия случай 3 дни, седмица би не устройвало Simple Smile Поръчах си някои неща от АлиЕкспрес и като начинаеща ще видя дали ще се справям с гел лака, но не ми изглежда особено трудно да си го правя в домашни условия. Просто за 2 години съм се лакирала 10-тина пъти и то, защото не ми се занимава като знам, че на другия ден вече е обелен. Пък пари и време за гел лак при маникюрист нямам

То е до плочка... при мен и обикновения лак издържа седмица, но ми липсва блясъка и бързото съхнене на гела.

# 666
  • Бургас
nad_tab Не знам дали ще се получи с лед лампа.Аз пека с обикновена W36.Слагам топа на неизсъхнал лак и пека за 2 минути.

# 667
А да знаете топ, който да суши обикновен лак с лампа. Имах такъв преди 8-9години, но не помня какъв беше.... Суших обикновения лак с  UV лампа.
http://www.snb.bg/index.php?page=products&cat=6&pid=468 този също е добър, но незнам дали става за лед, може да попиташ Peace

# 668
Здравйте,групичка! Реших и аз да си набавя необходимите неща и да се правя сама у дома. Изчетох само тази тема и не видях да споменавате лаковете на Pretty.Някоя от вас ползва ли ги,хубави ли са или да се насоча към друга марка?

# 669
  • София
Моля кажете ми, някоя от вас открила ли е вълшебната течност за премахване на гел лак, която не налага пилене преди това? Използвам лакове на Елит99 и вече 2 или 3 вида лакочистител с ацетон/ацетон. Последният е от Джъмбо.

# 670
Вълшебна течност едва ли има, но Shellac, доколкото знам се сваля без пилене. Peace

# 671
  • Paris, France
Моля кажете ми, някоя от вас открила ли е вълшебната течност за премахване на гел лак, която не налага пилене преди това? Използвам лакове на Елит99 и вече 2 или 3 вида лакочистител с ацетон/ацетон. Последният е от Джъмбо.

Елит99 са твърди лакове и поставени без база или върху разтворима база се махат много трудно, дори с 4ист ацетон. Аз се родих откакто ползувам белещи се бази. Даже и те4ност не ползувам. Само топя ръцете в гореща вода, докато съм във ваната, и с дървена пръ4ка отлепям откъм кутикула и бавно нагоре към свободния край. Ноктите са ми глади4ки след свалянето а не грапави като след обикновена гел-лак база. Само трябва да са идеално полирани до блясък преди поставянето. 4е ина4е може да обелиш и нокът. Alessandro Striplac, Trusani ziplac, EUropean nails peel off, Bluesky peel off, Gelicious peel off Bundle monster , Депенд (някой ги беше предложил по-горе. Имам и една от алиекспресс която е като юропиан нейлз без лепкав слой. Слагам и 2 слоя нормална база отдолу но не 4акам да съхне. Успех

# 672
  • София
Става дума за онези силиконовите (или незнам и аз как да ги нарека),които се слагат и около плочката, когато се прави омбре или нещо друго, което цапа?
А върху него слага ли се пак база за гел лак? И колко време издържат така?

# 673
  • Paris, France
Нямах предвид изсъхващата на въздух те4ност за около нокъта, макар 4е съм пробвала и с нея. С изсъхващата те4ност, която е лепило с поливинил ацетат, ми издържа около 3-4 дни. Говоря за белещи се бази за гел лак и гел. Те се пекат в лампа като базите за гел лак и са в затъмнени шишета като другите гел лакове. Използуват се и вместо топ, но ми седят гумени и когато нокътя се допре до хладилника, например, 4увството е неприятно. Алесандро ми държи седмица на мене, но и Гелиш толкова ми държи. А и не го пробвах в система нито с тяхната лампа. Ето тази ми държи яко, докато я махна, но май е до нокти:

https://www.toutpourlesongles.com/base-top-coat-peel-off-semi-pe … trait-facile.html

За Блускай белещата се 4ета добри отзиви но тук я няма.

# 674
  • София
Аз имам белеща се база от Есенс, не е лоша, използвам я, но ми се струва че при сваляне се нарушава структурата на нокътя. Тези бази не са за тези, които искат гел лака да им стои 2-3 седмици.

http://beautyshop.bg/product/11496/essence-otlepyashta-baza-za-g … off-gel-base.html
За пиленето, аз никога не пиля, но и не съм пробвала още китайски лак, те май са по-трудни за махане.

Общи условия

Активация на акаунт