Аранжиране на маса - тема 6

• 194 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Dims, Честита Годишнина и от мен. И ние сме на хубаво домашно червено вино. Наздраве! Вземам си парче от тортичката!😂

# 661
Честита годишнина!  loveuuu

И честито на рождениците! newsm38 party023 Tada

# 662
  • München, Deutschland
Христос Воскресе от Западната част на Европа! Да сте здрави и много щастливи, а на имениците - честит имен ден!

Дими, бъдете много щастливи и много се обичайте! Heart

От тел съм и само ще кача снимки от днешната маса за закуска, за вечеря съм предвидила друга. Много ми хареса десенът на плата и си купих за една покривка, а от остатъка уших и за майка ми 4 подложки за кафе. Simple Smile

# 663
Криси, Христос Воскресе!
Чувствам се поздравена днес от теб.Grinning
Много спокойна аранжировка. Харесва ми.

# 664
  • München, Deutschland
Благодаря, Сийзън, воистина воскресе!

Това ни уших за вечерта, нещо свежо ми се искаше, а се чувствах инспирирана от на Дими миналогодишното зелено. 😃 Съвсем случайно преди седмица видях и почти същите салфетки и ги грабнах, а днес се оказа, че пеперудките на зелените пръстени и те били зелени на бели точки. Grinning Та идеята се зароди от само себе си.

# 665
  • Австрия
Dims, знам че си в Австрия и ако има бюджетен начин бих ти пратила такива салфетки.
Честита Годишнина! Желая ви да бъдете здрави, сплотени, щастливи !

Името на Сиси хич не е дълго. Просто Силвия! Grinning

Хубаво име сте й избрали Simple Smile

Благодаря ти, Сийзън, оценявам жеста Kissing Face Със сигурност има бюджетен начин, но.. не е здравословно да сдобивам всичко, което ми се хареса Wink

Благодаря на всички за благопожеланията! Kissing Smiling Eyes

И... Криси, ще те похваля Smile Много! Зелената е маса е прекрасна! С по-наситено зелено и с по-дребни точки (в сравнение с моето деко) е по-красиво! Толкова да е сочно Green Heart И пилетата ми харесват (аз като цяло ги обичам кокошките - и новоизлюпени, и по-големки, натюр, на грил, на фурна.. всякак Mask), а формата на свещите повтаря някак си формата на лалетата и върху зелената покривка - ефектно се е получило - хем като яйца, хем като цветя Simple Smile
Десенът на покривката от другите снимки създава уютно, домашарско, закачливо настроение и чудесно се 'връзва' със сивите ти чинии, добро попадение, Криси!

Аз.. ами, аз тази неделя пожелавам Frohe Ostern!, а пък другата очаквам Възкресението Simple Smile

ostern2018_2a by Dimitrana S, auf Flickr

# 666

С пожелание за здраве, мир и благоденствие!
Непретенцизионна  закуска за  родителите ми:

Слънчев и Спокоен ден ви желая!

# 667
  • Австрия
Светли и благословени Великденски празници! Simple SmileFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

Velikden2018_5a by Dimitrana S, auf Flickr

Браво, Сийзън Yum

# 668
  • USA
Весели и споделени Великденски празници, момичета!
This_season, Дими, Криси, прекрасни и с много любов подредени маси, браво Heart Eyes bouquet

Слагам да видите моята как се получи, и бягам да готвя, че няма време  Crazy

[sp

И знам, че лъжицата трябва да е от външната страна на ножовете, но на мен не ми стоеше добре Crazy

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 19:04 от SkyBlue

# 669
  • Австрия
Скай, чудесно се е получило и точно като за Великден с тези пролетни цветове, страшно ми харесва! Сервизът е много красив Gift Heart И приборите! - пасват идеално към него. Хм.. маса с 8 места... браво! При нас по празници сме най-много 4-ма. Ако някой се чуди за четвъртото място - за свеки е Relaxed

# 670
Дис сийзън, Димс, Скай - ненадминати маси, украса, сервиза Великденски яйца!

# 671
  • София
Момичета, честит празник на патерица !
Дими, честита годишнина с голямо закъснение, да сте здрави и щастливи ! Всичките ти маси са уникални и съчетани до най-дребния детайл.
Този сезон, чудесни са масите ти за рождения ден, дечицата сигурно са се чувствали прекрасно на такава маса, и колко цветя сте получили ... И великденската маса е свежа точно като за пролетта.
Криси, масите ти са великолепни, свежи и с пролетно настроение, особено зеленото с точките и аранжировката около точките Blush
Скай, много аристикратична маса се е заформила с този прекрасен сервиз.

Нашата великденска маса за обяд, не знам това бялото на едната чиния как се е получило на снимката, иначе го няма Joy

На обяд на следващия ден пак се метнах на лилаво, не, че е модерно, просто ми е любим този цвят

През останалото време беше доста шаренко Blush

# 672
  • Австрия
Ехаа.. Нати, ремонтът е приключил, нали? Smiley Хубави са масите! Да съчетая оранж със зелено, не се бях сетила - набелязвам си като идея! Много хубаво ти се е получило: леко рустикално и свежо, пролетно Yellow Heart
И 'лилавата' ми допада: цветът на рънърите така успешно да хармонира с чиниите, с чашите.. много нежно! Браво!
С нетърпение ще очаквам следващи снимки (а пропо - онова 'бялото' на чинията е просто светлинен отблясък).

Благодаря за честитката и благопожеланието Kissing Face

# 673
  • München, Deutschland
Много красиви маси видях! Поздравления за всички, празниците ви се отразяват добре на вдъхновението май.  Wink

ДимС, страхотни са ти чиниите за православния Великден, а яйцата дори не знам как си ги докарала в точно същите нюанси. Много красиво и изчистено, много! И си намерила розово лале! При нас обикновено розовите са кът, има червени, жълти и някакви шарени, розови не много често.

Дис Сийзън, много уютна закуска, а като ти видях еклерите, скочих да правя и аз. Моите бяха солени. Wink

Скай, страхотна елегантност струи от този сервиз. Видя ли, а ти се чудеше къде ще го слагаш. Simple Smile

Нати, добре завърнала се и дано сте изкарали чудесни празници в обновената къща. Simple Smile Фаворит ми е първата маса, макар всичките да ми харесват. Оранжевите чинии и те ли са икейски? Много балансирано ми стоят цветовете, има ги повторенията, има свежи цветя и ми харесва с държача за салфетки, който също е с цветя.

Лилавите чаши стоят на тази покривка и подредба съвсем като нови. Нищо общо с тези от предишната маса за рд на дъщерята. Друго е стиловото ми усещане като гледам двете снимки. Wink
-------------------------------------------
Нищо не съм подреждала аз. Най-после започнаха поляните с лалета при нас. Но преди си взимах едни на път, като ходех да тичам, сега тичам по-дълги дистанции и ще се изпочупят по пътя... Ако някой има опит с това да тича с букет и знае как да ги опазя, да си каже.  Laughing

# 674
  • Австрия
Мерси, Криси Kissing Face Яйцата боядисвахме заедно - за това си нямат нищичко - така пожела малкият: слагаш яйцето в лъжицата и го потапяш в боята, седи си там и после мама го вади, синковецът не обича да си клепе ръцете (в детската отказва всякакви креативни дейности с отпечатък на длан и/или пръсти). Малко по-светло-пастелни са, но на снимката не си лични Wink И яйцата за Ostern правихме заедно, за целта - техниката с лепене на салфетки, няма боя, чиста работа Stuck Out Tongue

За бягането и лалетата: бягай късото разстояние, но два пъти, така ще имаш възможност за повече лалета, ако се прекършат - в плитка/малка ваза. Иначе... може да пробваш в картон от някоя бутилка по-луксозен алкохол, едни такива цилиндрични с капаче, но повече от 5 стръка не биха се побрали.

пп. Аз, например, умишлено скъсявам дръжките, за да мога да позиционирам цветята в средата на масата и да може да се виждаме над тях Smile А и да се събират в кадър Sweat Smile

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 16:46 от DimS.

Общи условия

Активация на акаунт