Аранжиране на маса - тема 6

• 195 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, минавам набързо да разгледам, SkyBlue, chrissy, DimS - да знаете, че тайно си открадвам идеи от вас понякога.

# 571
  • Sofia
много хубава тема... започвам да черпя и споделям идеи  Wink

# 572
Не ме бива много в това отношение, въпреки че смятам да поканя две приятелки вкъщи, за да отпразнуваме 14 ти. Не сме влюбени, но все пак е празник на виното.

# 573
  • München, Deutschland
Не ме бива много в това отношение, въпреки че смятам да поканя две приятелки вкъщи, за да отпразнуваме 14 ти. Не сме влюбени, но все пак е празник на виното.
Като идея, от едно листче цветна хартия за принтер може да се отрежат сърчица и да се разпръснат по масата - лесно и евтино. По книжарниците съм купувала листчета А4 по 10-20 стотинки бройката. Simple Smile Аз имам сърца от филц и ще разпръсна тях.

В една цепната ягодка пък може да се сложи табелка с име на всяка гостенка. А с станалите ягоди ще си хапнете шок фондю, че и на виното ще ви върви идеално. Wink

Ще покажа тези дни масата с лалета, нищо, че малко кльофнаха. Ще я подредя за утре малко от малко. Simple Smile

# 574
Купувала съм за Коледна украса готови бляскави снежинки, звездички и т.н., както и кристалчета. Тук ги има в магазинчетата за £1, но и в Амазон не са толкова скъпи, когато се поръчат навреме.

https://www.amazon.co.uk/14g-Red-Heart-table-confetti/dp/B001BVG … hearts+decoration

https://www.amazon.co.uk/Pieces-Clear-Rhinestones-Round-Crystal/ … ystals+for+crafts

https://www.amazon.co.uk/Markylis-Crystal-Jewellery-Faceted-Bico … ls+for+crafts+red

https://www.amazon.co.uk/Confetti-Valentines-Roamntic-Great-Qual … rry++confeti+deco

# 575
Я да си пусна коледните снимки, че то вече пролетните трябва...

# 576
Приятна вечер, девойки!
По късно ще сложа снимки от нашата вечеря днес. Simple Smile

# 577
  • Австрия
7no6ti, харесва ми! Много е.. галено, някак си Relaxed Едно такова топло, уютно.. и вдъхновението е прекрасно Smiley

Ех.. как съм се затъжила за моите приятелки, This_season.. ама, пусто.. не е лесно да се срещнем. Затова пък се радвам за теб и си личи, как си вложила обич и хубаво чувство в подредбата на масата. Семпло и приятно!

karzz, все от някъде се почва. Ако наистина искаш и ти се занимава. Най-добре с някакъв повод.. така част от недоумението ще отпадне Stuck Out Tongue

Момичета, минавам набързо да разгледам, SkyBlue, chrissy, DimS - да знаете, че тайно си открадвам идеи от вас понякога.

Аз ще се радвам, ако и явно го правиш, Stardust@ Wink

И сега ще кажа: Уау! Papi6, хубава коледно-новогодишна подредба, факт. Обачеее.. 12 места! 12 човека на трапезата?! Не Dizzy Face Не ми казвай, че си наготвила и приготвила за 12 човека! Това е свръх силите ми.. Flushed Дори трудно си го представям. Комплимент!
И... разбира се, очакваме пролетните Smiley

Криси, Flowers Four Leaf Clover

alegra, Hug

Честити празници на всички! Кой каквото празнува!

Ние всичко празнуваме SmileYum

14022018_2a by Dimitrana S, auf Flickr

Пожелавам хубаво настроение и очаквам снимки! Simple Smile

# 578
  • USA
Здравейте момичета bouquet
Дими, поредната приказно красива маса представяш, жабока от къде е, искам гоooo Heart Eyes
This_season, papi6, впечатлили сте гостите си със сигурност Heart Eyes
7no6ti, хубава ежедневна маса Heart Eyes

Аз и този път, за празника залитнах по розово, уж в червено щеше да е, но не ми се получава този цвят у дома, не знам защо Confused

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 07:42 от SkyBlue

# 579
GrinningЗдравейте,
Мислех да подредя бял сервиз , но комбинацията Бяло Черно надделя. Така както  живота ни  може да бъде и черен и бял , но  винаги се появява слънцето  за да ни вдъхне надежда  - а именно моя розов цвят .
Подредих и розови сърчица с ОБИЧАМ ТЕ на различни езици.
Покривката също ми е нежно розова, но не личи на снимките. И е неизгладена.Frowning1
Фон от музикална кутия и танцуваща балерина.Grinning

Съпруга се прибра  и цветята за мен и дъщеря ни ги допълних към масата.

# 580
Dims , чудесна маса. Жабока фигурка ли е ?
Skyblue , изящно, елегантно  и  розовичко.Yum

# 581
Момичета, много красиви маси отново!
Скай, кейкът ме разби! Ти направи ли блог?
И аз съм по розовото и фушата, въобще червеното общо взето го недолюбвам, освен само като малък акцент.
За Коледа също се придържам към други цветови комбинации.

Аз нямам толкова разноцветни и красиви сервизи, не каним и толкова много гости ...Иначе много ми харесват аранжировките и всеки изпипан детайл. Hug

# 582
  • München, Deutschland
Ето ме и мен. Simple Smile

Обещаното си е обещано и се включвам днес. Надявам се всички да сте имали един прекрасен празник снощи, а за непразнуващите – една спокойна вечер. Simple Smile

Дими, никога нямаше да ми хрумне да съчетая зелено с червено, получило се е страхотно и сякаш малко ми намигва и в посока пролет. Купичките са страхотни, точно в такъв стил исках да си купя някакъв сервиз, с тези ръбове, които са малко по-тъмни или по-светли от основния цвят. Много често чиниите са с неправилна, само доближаваща кръглата форма.
Еха, даже имаш червена солничка! Не само чаши с червено столче и прибори с червана дръжка. Уникална си!

Скай, страхотна си! Средната чиния (под купичката) е У-НИ-КАЛ-НА! И ще си открадна идеята за „сгъването“ на платнената салфетка. Simple Smile И си се развихрила със сладките неща – то не са кексове – изненади, кейк попсове и какво ли не... Simple Smile

This season, така исках и аз да направя салфетките, но имах само квадратни и не знаех как да станат без да ги отрежа... Твоите по начало форма на сърчица ли си имат или са били квадратни? Много хубаво стоят!
И си отмъквам от нещата за хапване, че ми идва времето за обяд. Чиниите ти са много красиви!

От мен, това спретнах вчера. Спортуваме в момента по 5 пъти в седмицата и нямам време за нищо, добре, че днес е последният ден на програмата и после идва малко почивка.

Цветята ми позавехнаха, но това е положението.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 12:02 от chrissy

# 583
Криси, взимам идеята ти за менюто на лист.Stew

# 584
  • София
Ехаааа, Димс, токова изящно съчетание от зелено и червено, и този жабок .... направо уникално.
SkyBlue, не вярвах, че розово може да изглежда толкова елегантно.
И на двете снимките са като за журнал, като професионални фотографи сте Simple Smile

Криси, хем весело това каре, хем стилна комбинация с тези разпръснати малки сърчица. И идеята с менюто си я открадвам направо Simple Smile. Отново адмирации.

This_season, и твоята комбинация бяло - черно - розово стилна, с тези сърчица и другите аксесоари. На изгладена покривка Yum ще стои още по-добре.

Аз този път няма да показвам нищо. Тъкмо около коледните празници бях разчистила дневната след нейния частичен ремонт и пълния ремонт на кухнята, сега започнахме пълен ремонт детската стая и дневната отново е задръстена с кашони с вещи на детето, едва стигаме до масата.
Детската стая и коридора е последния ремонтен напън на този етап (останалата част от жилището ще почака), после ще правя маси и показвам снимки.

Общи условия

Активация на акаунт