При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Жив и здрав да е бебе Християн и бързо възстановяване на Катето. Множат се октомврийските бебета, браво.

# 391
Честито бебе Християн да ви е жив и здрав и много да ви радва. БързО възтановяване на мама Wink

# 392
Честито бебче:) Да ви е живо и здраво. Нека е радостта на мама и тате:)

# 393
  • София
Привет и от мен. Вчера в 14ч се роди малкия Християн с нормално раждане и е цели 3710гр.
Честито бебче, Катенце!  bouquet Да ти е живо и здраво и много, много да те радва Hug Hug Hug

# 394
Vvq и Катето, да са ви живи и здрави децата и да ви носят много радост. Колко бебета имаме вече? Поне 5-6,  мисля Simple Smile
Малко е объркващо, че тук ако са 5-6, във ФБ има 12-13, ако не се повтарят...
Коригирам се, 15 са бебчовците у ФБ-а

# 395
Катето, честит мушморок, да е жив и здрав, много радост да носи на мама и тате

# 396
Не всички от ФБ групата пишат тук и обратно, за това има разминавания Wink

# 397
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебоци. Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят.
И аз все още се надявам да успея да изкарам пълна 37 седмица, а после планирано секцио в периода 5-10 октомври. Надявам се плацентата да не ме предаде по рано.
Желая бързо възстановяване на всички родили, вече мами и безпроблемно раждане на всички очакващи своите рожби.

# 398
Момичета честити рожби - да си ги гушкате, целувате и много да ви радват, бързо възстановяване и много радсот в семейството  Hug

# 399
Кате да ти живо и здраво бебенцето  bouquet

И аз си мислих,че са малко бебенцата в групата  Simple Smile, кофти че е преустановено приемането в групата.
От предишната ми група Декемврийки 2010 все още поддържаме връзка във Фейсбук  Peace .Много е полезно след като бебчетата се появят и бързо ти трябва някой съвет от дуга мама  Flutter

# 400
  • София
Добро утро, момичета! kaffeetrmker_2 Аз си допивам кафенцето, хващам багажа и се отправям към болницата  afwitch afwitch afwitch Лек ден на всички! Hug

# 401
Лек ден и на теб и ще чакаме новини в най-скоро време Simple Smile

# 402
  • София
Innerlane, айде, леко и безпроблемно да мине всичко и чакаме сладки новини Heart Eyes bouquet Party Heart Eyes

# 403
  • София
Бладодаря, момичета!  Hug Аз се настаних и сега почва голямото чакане. Успех и на вас, ще ви чета и ще пиша като има новини Peace

# 404
Успех и леко и безпроблемно раждане!Живо и здраво бебе на финала и бързо възстановяване   Hug !

Общи условия

Активация на акаунт