При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Привет мамиии!
Вчера с планово секцио се роди нашето бебче.Тежи 3500 и е 51см . Heart Eyes
И като всеки мъж...налита на гърди Joy
Аз се чувствам като изтърбушен заек..но и това ще мине Laughing

# 376
Привет мамиии!

Честито бебче Simple Smile
Аз сутринта си го усетих моя бебок, само дето явно се е завъртял в някаква странна поза и за това може би вчера ми се губеше... снощи чак се събуждах да се въртя за да го предизвикам да го усетя, но сутринта все пак...
РН - не остана... За пример - аз в понеделник бях на тонове и вече правихме уговорките с доктора как ще раждам и т.н. И той ми вика - не очаквах да изкараш до 37-38 седмица ( те искаха да го вадят още в 25). И аз му викам, че с такава проклета майка и с такова бебе няма как да не изкараме, като толкова го искаме... така че...самите доктори се съмняваха, но...ето че се случи... Само че...бебо в 37г.с. е 3400гр и ме притеснява, ако се роди към 40 г.с. дали няма да е минал 4кг и тогава вече не знам как ще излиза и дали няма да се замисля за секцио. Много ниско долу е главичката, даже толкова ми натиска вече, че в буквален смисъл едвам вървя - всичко ме боли около таза и към краката. Утре влизам в 38 г.с и се надявам скоро и ние да чуем детски плач. Апък ти щом до тук изкара... то и да излиза и да не излиза вече си е достатъчно развито бебчето за да няма никакви проблеми.

# 377
Привет мамиии!

Добро утро! Да ти е живо и здраво момченцето, а на теб бързо възстановяване.

Аз тази нощ само раждания сънувах...естествено,секцио  ooooh! някакви кошмари!Мисля ,че започва да ме обзема вече паниката.Ама няма къде да избягам, все трябва да се роди  Joy
Вече започнаха да ми звънят приятелки и да ме проверяват дали случайно не съм родила вече , а те да не са разбрали  Crossing Arms ,но на мен хич не ми се бърза.Трябваше тази седмица да ходя на преглед, но го отложих за другата седмица и вече ще се уговаряме и за датата.

# 378
Привет мамиии!

Честито миличка! Да ти е жив и здрав и много щастлив!Бързо  възстановяване на теб! bouquet

# 379
  • София
Привет мамиии! Вчера с планово секцио се роди нашето бебче.Тежи 3500 и е 51см . Heart Eyes
Честито бебчеее! Hug Hug Hug Как се казва малкият мъж? Heart Eyes

Innerlane, понеделник ли е Денят? Heart Eyes Пожелавам да бъде леко!  Heart Eyes
Дааа, неделя сутринта ме приемат в болницата, а понеделник сутринта е секциото Simple Smile Толкова искам да си видя бебчето вече Heart Eyes Самата операция като медицинска процедура изобщо не ме плаши - за бебчето няма какво да се обърка, а с мен каквото и да стане, знам, че ще се справя. Ако чаках нормално раждане, би ми било сто пъти по-притеснено от неизвестното развитие. Ох, просто да минава по-бързо и да идва момента най-сетне Praynig

Момичета, искам да ви поразпитам има ли някой с повечко опит или поне добре запознат с ел. помпите за кърма, че се чувствам като абсолютен неандерталец Blush Успях да се науча как се сглобява и разглобява, даже изучих кои части и как се стерилизират, за да не гледам умно-умно в болницата. Обаче се обърквам от режимите - express, natural, strong. В упътването има по 2 думи за това кой режим каква дейност на бебето симулира, но никъде не пише с кой се почва, на кой се преминава, по колко минути се действа и т.н.  Идеи или впечатления някакви...? newsm78 newsm78 newsm78

# 380
Привет мамиии!

ЧеститО бебче. Да ви е живо и здравО и много да ви радва малкоти човече! А на теб бързо въстановяване. Hug

# 381
Момичета да Ви попитам, дали Ви се е случвало да Ви болят яйчниците и кръста все едно като при менструация?От сутринта имам такива болки,които са търпими ,но неприятни...Пих сутринта и на обяд по 2 нош-па,но болката си продължава.Не усещам стягане на корема, а все едно ще ми дойде...Нещо взех да се шашкам и след малко ще ида да си взема душ и да се поприготвя за всеки случай.Първият път преносих и нямах контракции и лошото е сега,че незнам какво да очаквам. ooooh!

# 382
Привет! И аз да се разпиша след видеозона. Бебето си се развива нормално даже много е пораснал и вече тежи 3130. Вече сме доста по спокойни.  Hug

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 18:10 от Just Raffy

# 383
  • София
На мен първото ми раждане започна с болки в кръста, след това и регулярни контракции, но заедно с това изтекоха и водите, така че нямах съмнения. Болките ми в кръста бяха много силни, преди изобщо не бях имала там.

# 384
Добро утро!
Да си дам отчета от вчера...след като си взех топъл душ и кръста и корема ме отпуснаха и спах като къпана LaughingНай-вероятно са били подготвителни контракции,но защо боляха newsm78?
Лек и спокоен ден от мен  bouquet

# 385
  • Варна
Добро утро и от мен, и аз чести имам доста болезнени контракции (то няма как бъдещата кака е на  2г и иска постоянно да я нося, добре че е само 9кг  Laughing)  вчера и мен доста не сряза кръста.. Викам си аа не не има още време поне още  20 дни.. Ще чакаме пък когато решат бебоците Simple Smile  хубав и усмихнат ден  Heart Eyes

# 386
Добро утро и от мен! Бях на тонове, имам подготвителни контракции, но казаха, че записът е добър. Другата седмица пак. В петък на 30.09 съм и последно на ЖК при моята лекарка. Терминът ми е на 2.10, човекът за сега не дава признаци за излизане. Ако пренося, ще трябва да ходя всеки ден на тонове, та записах часове днес за всеки случай. Една седмица чакат и после предизвикват раждане. Да видим какво ще реши малчугана ни Simple Smile

# 387
Привет и от мен. Вчера в 14ч се роди малкия Християн с нормално раждане и е цели 3710гр.

# 388
Катето,честито ти бебче! bouquet

# 389
Vvq и Катето, да са ви живи и здрави децата и да ви носят много радост. Колко бебета имаме вече? Поне 5-6,  мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт