Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Кои са препоръчителните помпи за кърма и какви са техните предимства?
Какви са мненията относно кърменето след хранене от шише?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Кои са препоръчителните помпи за кърма и какви са техните предимства?
-
Какви са мненията относно кърменето след хранене от шише?
-
Какви са препоръките за пране на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за опаковането на чанта за болницата?
иначе размера на матката ми е 33 см което и се видя доста малко но не вярвам за 2 седмици да не е пораснали изобщо при положение че в 35 г.с. беше 2500кг сега се надявам да е натдало някое и друго грамче.Тоновете ги мерят винаги и винаги казват че са много добри и бебето е щастливо. Видеозона утре ще покаже през къде сме в растежа а и аз не претендирам за голямо бебе само да ми е живо и здраво
цели 19 дни
Сега като го гледам, направо не мога да си представя, че е бил в мен целия - къде се е събирал....???
Да са здрави и щастливи малчовците!

При все, че аз бях 36-та седмица...
Той гледаше, за разлика от батко си, който отвори очи на третия ден. После обаче е имал проблем с дишането - неонатолога, който дойде следобеда в реанимация за инфо, ми го каза. Бил е 2-3 часа на кислород. Като му се е подобрил кръвно-газовия анализ са го махнали. Аз разбира се, като го чух това, изперках, добре че неонатоложката беше свястна, та ми го донесе да го видя .... Пуснаха му веднага кръвна картина, там левкоцитите бяха повишени и му назначиха антибиотик за 5 дни (моята последна микробиология преди месец беше чиста