При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Същата работа, че и сова от класа - единствено е спокоен преди 10 сутринта. На препоръчваната лява страна не мога да спя, защото като легна така и направо имам усещане, че драска отвътре. Лекарката каза, че е много добре бебето да е активно. Да, въпреки, че ме боли (и клати глава със снизходителна усмивка Wink).

Помага ми заставането на 4 крака, но само докато съм в "поза" и с текущото ми тегло я издържа минута и половина, я не. После ръчичките ми се предават Simple Smile. И не стигат ритниците, а и хълца по 100 пъти на ден. Искам да минават тия 3-4 седмици вече..

# 106
Според мен не е притеснително ако е много активно бебето, а обратното. И моето е доста активно, но цяла нощ не я бах усетила да рита, чак сутринта и то малко...та се притесних, и още съм си притеснена... а вчера бях на тонове. Параноята е страшно нещо, като много рита, защо рита, като е малко, защо е малко  Laughing

Та сега си направих кафе и ям сладко да видим дали ще я раздвижа....

# 107
Благодаря ви на всички, само да оздравее мъника вкъщи и ще се поуспокоя! С маска ще ходя вярно Wink пък до раждането наистина има време живот и здраве всичко ще е наред!

Моето бебе също е доста активно и се радвам Wink

# 108
И аз получавам много сериозни ритничета като от няколко дни даже на моменти са болезнени, изохквам и после ми става  смешно...но на всяко ритниче се разтапям от кеф....

# 109
Параноята е страшно нещо, като много рита, защо рита, като е малко, защо е малко  Laughing

Та сега си направих кафе и ям сладко да видим дали ще я раздвижа....
Точно Blush И после си викам "Край, вече никакво оплакване от ритниците".

При мен кафето действа безотказно, а също и чаша някаква студена напитка. Веднъж даже ми стана гузно - представям си какво е да те събудят със студено мляко по гърба Whistling

Катето88, щом се разтапяш, не рита чак толкова силно, още може Wink Hug

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 09:11 от Фиффи

# 110
Добро утро момичета!

И при мен ритниците не стихват, даже по-скоро са едни разтягания, едно чудо. ММ вика, че извънземно си отглеждам в корема  Laughing Обаче е толкова ниско, че като вземе да си върти главата и явно притиска някакъв нерв  #Crazy болииии, все едно ток ме удря. Да са живи и здрави, после ще ни липсва това усещане.

Днес най-накрая съм на преглед, не сме виждали беба от цял месец, надявам се само всичко да е наред  Praynig

# 111
Честно казано, толкова искам да раждам вече и да си я гушна жива и здрава. Не мисля, че нещо от бременността ще ми липсва. Нито от първата ми липсваше нещо, нито от тази ще ми липсва. С първата бременност се сдобих с камъни в жлъчката, едвам ми се размина операция, с тази имам нечовешки разширени вени по целите крака и вече и на целите слабини отвътре и отвън  #Crazy #Cussing out
Пак трябва повече от 20кг да свалям...възстановяване след секцио...
А забравих и да спомена, че не съм добре и с нервите, неспането, задъхването, сърцебиенето и всички останали "екстри"  хормони ли е чудо ли е... та просто лично на мен много преувеличено ми се струва някой като каже, че чак ще му липсва бременността....

# 112
Честно казано, толкова искам да раждам вече и да си я гушна жива и здрава. Не мисля, че нещо от бременността ще ми липсва. Нито от първата ми липсваше нещо, нито от тази ще ми липсва. С първата бременност се сдобих с камъни в жлъчката, едвам ми се размина операция, с тази имам нечовешки разширени вени по целите крака и вече и на целите слабини отвътре и отвън  #Crazy #Cussing out
Пак трябва повече от 20кг да свалям...възстановяване след секцио...
А забравих и да спомена, че не съм добре и с нервите, неспането, задъхването, сърцебиенето и всички останали "екстри"  хормони ли е чудо ли е... та просто лично на мен много преувеличено ми се струва някой като каже, че чак ще му липсва бременността....

О не не, не ме разбирай погрешно. Бременността няма да ми липсва, поради всичко което си описала. Само ритничетата ще ми липсват  Laughing Толкова ми е писнало да се чувствам като парцал, хемороидите, подутите крайници, недостига на въздух, киселините, болката в кръста.  Sick Преди време моя приятелка роди близнаци. Като се видяхме точно преди да роди, аз бях в 6-ия месец. Почти я пратих на психиатър, след като ми заяви, че може и 1 година да изкара бременна и няма да има нищо против.... луди хора  Naughty

# 113
И аз се нареждам с шавливо бебе..то е въртене ..крака  Grinning
Аз приличам на глътнала диня hahaha
Болят ме сутрин краката..едни тежки ги усещам ,пък не са подути newsm78
В немския Лидл,са пуснали сууупер сладурски дрешки .100 процента Био памук в бежови цветове,качеството е супер и са много красиви.Та  ако ги пуснат и в Бг ..си вземете.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 10:21 от vvq

# 114
Някой карат лека бременост. Аз пък се чудя на момичета който постоянно се оплакват колко е трудно да си бременна. На мен  ми е втора бременост и първия път и сега няма никакви болежки и оплаквания. Единствено  в 7 месец бяха започнали да ми се подуват краката от дългото стоене седнала  на работа и излязох в болничен и сега нямам такъв проблем. Нито имам болезнени ритничета ...

# 115
Явно и аз съм от лудите, въпреки проблемната бременност изобщо не ми се ражда и искам да си стоим така, ужасно ще ми липсва този период, да усещам бебчо, да знам, че това е една връзка, която само майката може да усети с растящото в нея дете и всички тези приятни емоции от бременността. Аз от всяка болка се панирам и изпадам в ужас, но ми е мило като погледна назад, през какво съм преминала с малкото ми човече, не говоря за неприятните моменти, а за хубавите- първото усещане на бебчо, как чухме сърчицето, как на един преглед док ни показа, как преглъща...., това ще ми липсва ужасно, поне на мен!

# 116
Няма да ти липсва за дълго, защото догодина пак! Примерно де, може и по-скоро  Simple Smile

# 117
хаха, нали Кристи! Аз ще чакам одобрението на док, че не да видим как ще ме изтърпи още една бременност. А и ме е страх, честно казано, да не е още по-зле от сега.

# 118
Бе то и на Стаменов му се изправя косата, като си помисли че ще се наредя за второ/трето, ама какво да се прави  Mr. Green И няма да е по-зле! Вече ще сме гърмяни зайци Simple Smile

# 119
Аз също искам да минава времето и да раждам.Въобще няма да ми липсва бременността.

Общи условия

Активация на акаунт