При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Разбирам те..  Страшничко си е неизвестното, и аз бях така преди две години и пих едни хомеопатични хапченца специално за този момент притеснението страхът и всипко и много добре ми подеистваха Simple Smile   Hug

# 496
Разбирам те..  Страшничко си е неизвестното, и аз бях така преди две години и пих едни хомеопатични хапченца специално за този момент притеснението страхът и всипко и много добре ми подеистваха Simple Smile   Hug
как се казват ?

# 497
Добро утро сега бях на запис нормален е 154 ,казаха ми нещо за левия джоб ,че са намалеводите или нещо от сорта не запомних по различен бил от десния термина ми е 5 октомври и кръвното ми е 140 т какво Значат тези неща според вас ? Наближава ли раждането може ли до ден два да е? Малко се притесних може ли от това да вдигнах кръвно
Аз бих обърнала внимание на кръвно от 140 Peace Колко ти беше долната граница? Иначе е нормално водите да намаляват.

# 498
Добро утро сега бях на запис нормален е 154 ,казаха ми нещо за левия джоб ,че са намалеводите или нещо от сорта не запомних по различен бил от десния термина ми е 5 октомври и кръвното ми е 140 т какво Значат тези неща според вас ? Наближава ли раждането може ли до ден два да е? Малко се притесних може ли от това да вдигнах кръвно
Аз бих обърнала внимание на кръвно от 140 Peace Колко ти беше долната граница? Иначе е нормално водите да намаляват.
не запомних прибрах се и лежа в леглото какво да направя ,зада се нормализира ?

# 499
Нищо, защото не знаеш дали не е инцидентно. Ако имаш апарат за кръвно, го мери сама. Ако ли не, си лежи и това е. Ако се чувстваш зле, тичаш до болницата.

# 500
Нищо, защото не знаеш дали не е инцидентно. Ако имаш апарат за кръвно, го мери сама. Ако ли не, си лежи и това е. Ако се чувстваш зле, тичаш до болницата.
може да е било моментно защото сега го измерих и е 118 на 78 благодаря момичета за загрижеността

# 501
Ееее, супер е така Hug

# 502
Момичета - браво, добре се справяте с отглеждането на новородените съкровища  Hug
Ходих на преглед - според док, няма никакви изгледи за раждане и ще се носим до термин - 11/10
Тоест още седмица.
Мене започна да ме шубелисва ако се наложи иницирано раждане и пренося, ама каквото сабя покаже  bouquet

# 503
Аз съм на крачка от преносване. Утре съм на преглед и тонове, да видим какво ще кажат. Много ми се иска всичко да си тръгне естествено и да не се наложи да предизвикват раждане, но в края на краищата каквото сабя покаже.

# 504
Вече всички май сме се шубелусали здраво Heart EyesДобре ,че групата да се подкрепяме  Hug

# 505
  • Варна
Гелсемиум Семпервиренс / Gelsemium Sempervirens 15CH
хомеопатични лекарства
Това е лекарството за тревожност притеснение и всичко свързано със раждането което ви влудява, но все пак е хубаво да се консултирате с доки.  Hug

# 506
И аз вече съм от нетърпеливите:)
Нямам търпение да си гушна бебчо. Дано не ме кара да чакам мноооого   Praynig
А момичета, вие ще стерилизирате ли и по какъв начин:  стерилизатор, преваряване или друг начин ако има такъв ( бях чела за заливане с вряла вода от тия кани за нагряване на вода)???

# 507
  • Варна
За стерилизация начини много  има парни стерилизатори удобни са, тези за микровълнова също( някой майки не искат от тях заради микро лъчите) в тенджера съм си изварявала и после  и от кана с вряла вода тя се загрява на 200С, нооо това е за тези с АМ а ние си бяхме на кърма и шишета реално след 2 месец може би започна да пие чАй за колики, вода но не и харесаха  бързо се приключи и си останахме на кърма.. Това с каката, сега ще видим с бебчо как ще сме но има на Бочко препарат за бебешки съдове и е супер Simple Smile  

# 508
И аз вече съм от нетърпеливите:)
Нямам търпение да си гушна бебчо. Дано не ме кара да чакам мноооого   Praynig
А момичета, вие ще стерилизирате ли и по какъв начин:  стерилизатор, преваряване или друг начин ако има такъв ( бях чела за заливане с вряла вода от тия кани за нагряване на вода)???
аз си взех тенджерка и мисля с нея.Като стана дума за това помпата и шишенцата след всяко ползване ли се преваряват?

# 509
Здравейте мили момичета,
крайно време е и аз да се запиша, а не само да ви се радвам, четейки  Blush. Една от вас съм и тръпна в очакване на срещата си с желаната рожба. Голяма беше дилемата къде да бъде раждането - България, Германия или Швейцария, защото таткото е чужденец. Остави на мен правото на избор, а и се следя и в родината. Но много обстоятелства наклониха везните по местоживеене. Затова събитието ще е в Швейцария, 11 октомври! Очакваме принцеса!!!
 Радвам се, че ще можем да си общуваме, споделяме и обменяме опит тук - за мен е и ще бъде много ценна информацията и емоциите в този форум.
 Стискам палци за всяка от вас и пожелавам само положителни емоции.  Heart EyesHeart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт