При ОКТОМВРИйките настава оживление, стягаме се за родилно отделение

• 69 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Pure nature - честита щерка - да расте здрава и щастлива  bouquet

По отношение на жаждата свързана с кърменето съм чела, че кърменето предизвиква постоянна , силна жажда - така че пийте повече течности / разбира се вода  Flutter/

# 526
Благодаря дами!
Изпращам ви по  Hug за смелост.

# 527
Здравейте. Да си кажа и аз равносметката за днес. На тоновете пак имахме разправии със сестрата защо бебето ми спяло. Обясних и, че съм направила всичко възможно да го събудя, ходила съм преди това да дам кръв и урина, пила съм вода, не съм седяла, а съм се разхождала. Доста се вбесих след като ми показа как изглеждал записа на съседката по легло и как моя...Ами той си е отделен организъм, не търпи заповеди егати.
Прегледът мина добре, 3.400 е бебо. Няма разкритие, продължаваме да чакаме.

# 528
Момичета аз вече нямам търпение само като видя малките дрешки и изгарям от желание да си гушна принцесата.Почвам да се настройвам,че болката ще е като силно главоболие,което ще трае часове и ще премине.И ще бъда силна иначе ако хленча,плача и се оплаквам няма да мине по леко.

# 529
По отношение на раждането, страха просто си пречи, въпреки, че и мен си ме е страх  Flutter

Моля раждалите вече мами да споделят с какъв багаж отидоха в родилна зала, аз четох сто списъка и вече съвсем се обърках, кое е за родилна зала, кое е за след това  Crazy

# 530
  • Пловдив
Да се отчета от последния преглед...
Утре ми е термина, а господина няма никакви намерения да излиза  Crazy
Доки силно настоява за секцио, защото шийката въобще не била подготвена и главичката била високо, а трябвало да е фиксирана в таза отдавна, особено при първа бременност. А и е едро бебе, което е другият му мотив, на УЗ показва 3900.
Аз обаче съм инат и до последно си настоявам да опитаме нормално.
Та уговорката е , ако събота и неделя не излезе доброволно, в понеделник в 6.00 с чантичката и там. Ще пробваме предизвикване с окситоцин, ако не действа - под ножа  Shocked
Много се надявам да не дочакам до понеделник  Praynig newsm17
Стискайте ми палци  Hug

# 531
 Hug - стискаме палци Гери

# 532
  • Пловдив
Hug - стискаме палци Гери

Благодаря  bouquet

# 533
Гери дано стане естествено раждането желая ти го от все сърце и аз искам естествено ако може без упойка .По въпроса с багажа за родилното споделете какво трябва ще ми е интересно да не съм пропуснала нещо ?

# 534
Всяка болница си има списък по принцип.

# 535
  • София
Гери дано стане естествено раждането желая ти го от все сърце и аз искам естествено ако може без упойка .По въпроса с багажа за родилното споделете какво трябва ще ми е интересно да не съм пропуснала нещо ?
Ако ще раждаш естествено, ще стоиш по-малко дни и ще ти трябва по-малко багаж Simple Smile
На мен чудесна работа ми свършиха еднократните гащи и превръзките за родилки, защото кървенето в първите дни беше брутално. По нощници и домашни рокли се подвизавах, и с една жилетка отгоре като слизах до кафето долу.
За бебчето - комплекта, който му бях взела, уж е номер 50, а не ѝ стана! Стоеше ѝ като чувал и изобщо осъзнавам, че всички дрешки, които имаме вкъщи от най-малкия размер, са ѝ твърде големи, губи се даже в памперсите, а уж е 51см и 3,2 кг...  newsm78

# 536
Да се похваля и тук, на 28.09 се роди нашият син - Захари - 3650гр, 50 см. Заедно сме по цял ден, мъчим се да сучем - без особен успех, но не губим кураж.
Бях с планирано секцио, с не много убедителни медицински причини. Ако знаех какво е и не се налага, бих настоявала повече да опитам нормално раждане

# 537
Да се похваля и тук, на 28.09 се роди нашият син - Захари - 3650гр, 50 см. Заедно сме по цял ден, мъчим се да сучем - без особен успех, но не губим кураж.
Бях с планирано секцио, с не много убедителни медицински причини. Ако знаех какво е и не се налага, бих настоявала повече да опитам нормално раждане
честито бебче  бързо възстановяване

# 538
А какви причини ти дадоха за секцио?

# 539
Възраст, асистирана репродукция и диоптър. Аз не задълбах много и направихме секциото. Вече съм по-добре, но първите два дни беше ад

Общи условия

Активация на акаунт